- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- سنندج
- سال فارغ التحصیلی
- 1392
- دانشگاه
- Lund University
- رشته دانشگاه
- Law
پاسخ : کلید جا گذاشتم،پول ندارم،بیرونم، چه کنم؟
ایول بر تاپیک/
قبل از راه حل هام یه خاطره بگم براتون...سال دوم راهنمایی بودم! پول کافی نداشتم! هرچی داشتم دادم بازی خریدم...فقط پول بلیط اتوبوس برام موند! تو اتوبوس بودم باد زد بلیط از پنجره رفت بیرون
نرسیده به ایستگاه منزل از درب خانوما فرار کردم 
درجه اول:
راه حل اول:به مامان بابا زنگ میزنیم میگیم بیان دنبالمون..اگه مثل من زیادی خسیس باشید تک میندازید اونا زنگ میزنن
راه حل دوم:دربست میگیرم یه راس میرم پیش بابا یا مامان بعد پولشو اونا میدن.
درجه دوم:
راه حل اول:اگه خیلی دیروقت نباشه سعی میکنم تا حد مرگ پیاده برگردم
قبلا امتحانش کردم. 
راه حل دوم:میرم پیش پلیس میگم گم شدم...خونه مون تازه اومده این شهر بلد نیستم کجا برم!
درجه سوم:
راه حل اول: نزدیک ترین مسجد یا حسینیه رو پیدا میکنم و مشکلم رو با مسئول اونجا در میون میذارم و شب رو اونجا میمونم.
راه حل دوم:میرم پیش پلیس میگم گم شدم...خونه مون تازه اومده این شهر بلد نیستم کجا برم!
کلید ندارم! کس و کار ندارم! ولی خونه دارم 
این نظر من بوده به کسی هم ربطش ندادم نمیدونم چرا به بعضیا برمیخوره/.
کاش ملت یه ذره جنبه شوخی داشتن.
ایول بر تاپیک/
قبل از راه حل هام یه خاطره بگم براتون...سال دوم راهنمایی بودم! پول کافی نداشتم! هرچی داشتم دادم بازی خریدم...فقط پول بلیط اتوبوس برام موند! تو اتوبوس بودم باد زد بلیط از پنجره رفت بیرون
نرسیده به ایستگاه منزل از درب خانوما فرار کردم 
درجه اول:
راه حل اول:به مامان بابا زنگ میزنیم میگیم بیان دنبالمون..اگه مثل من زیادی خسیس باشید تک میندازید اونا زنگ میزنن

راه حل دوم:دربست میگیرم یه راس میرم پیش بابا یا مامان بعد پولشو اونا میدن.
درجه دوم:
راه حل اول:اگه خیلی دیروقت نباشه سعی میکنم تا حد مرگ پیاده برگردم
قبلا امتحانش کردم. 
درجه سوم:
راه حل اول: نزدیک ترین مسجد یا حسینیه رو پیدا میکنم و مشکلم رو با مسئول اونجا در میون میذارم و شب رو اونجا میمونم.
کلید ندارم! کس و کار ندارم! ولی خونه دارم 
این نظر من بوده به کسی هم ربطش ندادم نمیدونم چرا به بعضیا برمیخوره/.
کاش ملت یه ذره جنبه شوخی داشتن.

اه