نهم شدم+خیلی خراب کردم؟به نقل از soheilkahkeshan :بله من تو كشور نهم شدم يكي از دوستام چهارم شد ولي هر دو خيلي خراب كرده بوديم چون بهمون گفته بودن سال دوم نيست...به نظرم سوالا ساده بودن خيلي ساده...
به نقل از ParNiaN.D :نهم شدم+خیلی خراب کردم؟
نکنید این کار رو با ما!
من 35 شدم و از آزمون راضی بودم. با این که خیلی از سوالا رو جواب ندادم اما به نظرم سوالاش خوب بود و به نسبت این که دوم و اول هم داشت، خیلی هنر کردم![]()
خدایا منو بکشبه نقل از soheilkahkeshan :بله من تو كشور نهم شدم يكي از دوستام چهارم شد ولي هر دو خيلي خراب كرده بوديم چون بهمون گفته بودن سال دوم نيست...به نظرم سوالا ساده بودن خيلي ساده...
آره دوتا دیگه داره!به نقل از لولیع² :خدایا منو بکشچرا انقد تضعیف روحیه می کنین خو؟؟
+سنجش بازم آزمون جمع بندی داره؟؟ میتونیم ثبت نام کنیم؟؟
تراز کل رو نگاه میکنم میگم! اما سطح ترازا به نسبت قلمچی کلاً بالاتر بودن. تراز 12000 مثلاً داشت توش!به نقل از soheilkahkeshan :ترازت چند شده ؟؟؟؟تخمين رتبهات چطور؟؟؟
قلبم گرفت!به نقل از soheilkahkeshan :بله من تو كشور نهم شدم يكي از دوستام چهارم شد ولي هر دو خيلي خراب كرده بوديم چون بهمون گفته بودن سال دوم نيست...به نظرم سوالا ساده بودن خيلي ساده...
اون وقت یه سوال دارم . شما چه جوری سوالا پیش رو جواب دادی ؟ آخه 60 درصد از پیش بوده و مطالب پیش هم اصن تو سال های پایه نیسکه کسی بگه من یاد داشتم .به نقل از soheilkahkeshan :بله من تو كشور نهم شدم يكي از دوستام چهارم شد ولي هر دو خيلي خراب كرده بوديم چون بهمون گفته بودن سال دوم نيست...به نظرم سوالا ساده بودن خيلي ساده...
60% از پیش؟به نقل از ali 73 :اون وقت یه سوال دارم . شما چه جوری سوالا پیش رو جواب دادی ؟ آخه 60 درصد از پیش بوده و مطالب پیش هم اصن تو سال های پایه نیسکه کسی بگه من یاد داشتم .
به نقل از ali 73 :اون وقت یه سوال دارم . شما چه جوری سوالا پیش رو جواب دادی ؟ آخه 60 درصد از پیش بوده و مطالب پیش هم اصن تو سال های پایه نیسکه کسی بگه من یاد داشتم .
هدف گذاري+ برنامه ريزيبه نقل از **mahtab** :دوستان یه سوال دارم ... چجوری بخونیم ؟ یا چیکار کنیم که تراز بالای 7000 بشه ؟!!!!
خیلی کوتاه جواب دادی!به نقل از soheilkahkeshan :هدف گذاري+ برنامه ريزي