- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : برای کنکور ۹۲ در تابستان چه کنیم؟
برای دروس عمومی لازم نیست. اگر خودت بخونی البته. اگر خودت نمیتونی روال عمومی خوندنت رو حفظ کنی برو کلاس. اما اگر میتونی رو برنامه بخونی و تنبلی نمیکنی کلاس نمیخواد.
بستگی داره چجور کلاسی بری. منظورت خصوصیه یا مدرسه یا آموزشگاه بیرون؟به نقل از ســــــــیمیــن :این کنکورت را قورت بده که شما میگید منم اسمشو از یه مشاور شنیدم اما الان اصلا یادم نمیاد که راجع به چی بود..میشه راجع بهش و اینکه انتشاراتشو نویسندش چیه و اینا توضیح بدین؟مرسی :)
و اینکه بنظر شما آموزش اینقد مهمه که واسه همه درسامون بریم کلاس کنکور؟آخه این درسارو که تو مدرسه خوندیمو بیشتراشونم نکاتشونو بهمون گفتن فک میکنم با تست زدن بشه از پسشون بر بیایم..منظورم عمومیاس البته..یعنی بنظرتون کلاس رفتن واسه همه درسا وقتمونو نمیگیره؟
برای دروس عمومی لازم نیست. اگر خودت بخونی البته. اگر خودت نمیتونی روال عمومی خوندنت رو حفظ کنی برو کلاس. اما اگر میتونی رو برنامه بخونی و تنبلی نمیکنی کلاس نمیخواد.
دوم و سوم رو تو تابستان درس میده مدرسه؟ اگر تو تابستون اینکارو میکنه و برنامشون خوبه ، فرق خاصی نمیکنه که دوم رو اول بخونی یا سوم رو. اگر هم برنامه مدرستون خوب نیست و پیش هم درس نمیدن میتونی تابستون نری مدرسه و با گزینه دو خودت بخونی.به نقل از boska2010 :داداش من الان گیر کردم ناجوووور کمکم کنید...نمیدونم طبق برنامه کی بخونم؟گزینه 2 میگه ابتدا دوم و بخونید بعد سوم اما مدرسه ما میخواد بر عکس درس بده...جای من بودید چه می کردید؟
من به شما نگفتم به حرف پوردستمال گوش نکنید. اونجا که نوشته بودم گوش نده مخاطبم close بود و توضیح داشت. شما اگر مدرستون برای تابستون برنامه ای نداره اتفاقا باید به حرف پوردستمال گوش بدین. حالا من نمیدونم سیستم گام اول چجوریه ولی خب بچه ها تعریف میکنن. اگر تابستون مدرستون برنامه نداره پیگیر گام اول باشین.به نقل از REZA73 :ما که امسال هیچ چیزی نگفته مدرسمون در مورد تابستون، همه دبیرای خوبمون هم دارن میرن،از یه طرف میگین به حرف پور دسمالچی گوش ندین.مشاور مدرسمونم که هیچی حالیش نیست
یکی بگه من باید چه کار کنم؟
کلا تابستون و ترم اول پیش وقت میشه با برنامه مدرسه پیش رفت (هم پیش هم پایه). یعنی هم میرسی تست بزنی واسه کلاسهات هم بری سر کلاس های مدرسه. فقط باید از اول مراقب باشی عقب نیافتی. بعد امتحانات ترم کم کم وقت کم میاد و برنامه فشرده میشه. ( این تیکه توضیح واسه close بود فقط چون سیستمش مدرسشون فرق میکنه با مال خیلی از شماها )به نقل از close :خب...اگه اينجوريه بايد تو تابستون پايه کار کنم،بعد تو مدرسه وقت ميشه همزمان با درساي پيش تست هم بزنم؟
+واقعا خيلي اين انجمن عاليه!مرسي