2012/5/23 #21 Bahar.no کاربر حرفهای ارسالها 515 امتیاز 1,518 نام مرکز سمپاد فرزانگان 4 شهر طهران پاسخ : ترس، چرا و چگونه؟ نمیشه راجب یه ترس دیگه بحرفیم؟
2012/5/27 #22 n.a کاربر فوقفعال ارسالها 108 امتیاز 371 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ تهران شهر تهران پاسخ : ترس، چرا و چگونه؟ من از حشرات(به جز مورچه) میترسم... فکر میکنم دلیلش اینه که میدونم چون خیلی کوچیک هستن رو حرکاتشون تسلطی ندارم ... این دلیل به نظر خودم اونقدرا هم منطقی نیست...کسی از دوستان دلیل این ترس از حشراتو میدونه؟!
پاسخ : ترس، چرا و چگونه؟ من از حشرات(به جز مورچه) میترسم... فکر میکنم دلیلش اینه که میدونم چون خیلی کوچیک هستن رو حرکاتشون تسلطی ندارم ... این دلیل به نظر خودم اونقدرا هم منطقی نیست...کسی از دوستان دلیل این ترس از حشراتو میدونه؟!
2012/5/28 #23 raha.pg کاربر نیمهحرفهای ارسالها 264 امتیاز 326 نام مرکز سمپاد farz4 شهر tehran پاسخ : ترس، چرا و چگونه؟ منم از موجوداتی ک پای دراز و لاغر و بند بند دارن متنفرم و میترسم عجیب.... البته واقعا دلیلشو نمیدونم....
پاسخ : ترس، چرا و چگونه؟ منم از موجوداتی ک پای دراز و لاغر و بند بند دارن متنفرم و میترسم عجیب.... البته واقعا دلیلشو نمیدونم....