• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

توریستی ترین کشورای دنیا!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smart girl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

به نظر شما کدام کشور جاذبه های گردشگری بیشتری دارد؟

• رای‌دهندگان
    13
  • Poll closed .
جاذبه گردشگری که خداروشکر کم نداریم
بلکه این جلوه کشورمون در حیطه جهانیه که بسیار اهمیت داره
دو سال پیش که رفته بودیم اصفهان با چندتا از توریست های هلندی و آلمانی که صحبت کردم میگفتن با ترس و لرز اومدن و چیزی که دیدن ۱۸۰ درجه با چیزی که فکرشو میکردن متفاوت بوده و اینکه ایران رو یکی از امن ترین کشور ها میدونستن مثلا با هلندی ها که صحبت میکردم میگفتن وقتی تصمیم گرفتیم بیایم ایران زمانی که خانوادمون متوجه این موضوع شدن کلی نگران شدن و شروع کردن به نصیحت کردن که نرید ایران جنگه و سرتونو میبرن و ........
خلاصه اول وجهه کشور باید اصلاح بشه تا بعد....
به نظرت اگه مستندسازی وجود داشته باشه که تنهایی تو ایران سفر کنه و محتوای انگلیسی هم ارائه بده، چقد میتونه موثر باشه توی مخاطب برای جذب گردشگر؟

قطعا تاثیر زیادی خواهد داشت. کما اینکه انجام هم شده و جواب داده.
من هر چی تو یوتیوب میگردم چنین کسی رو پیدا نمیکنم. میشه معرفی بکنیش تا ما هم سابسکرایبش کنیم و کیفشو ببریم؟ یا جای دیگه فعاله؟

یه چنل یوتوب هست به اسم Wheels to Wander که متعلق به یه زوج هلندی دوچرخه‌سواره. چندسال پیش با دوچرخه سفر کردن به دور دنیا و از ایران هم عبور کردن. این ویدیو درمورد اون بخش از سفرشونه:

همه اینا عالی بودن ولی اونطوری که من مدنظرم بود نه. البته اینام به نوبه خوودشون نقش خوبی توی امن خوب و مطمئن نشون دادن ایران دارن شکی نیست.
چیزی که من حس میکنم باید باشه و نیست خیلی شبیه به ویدیویی بود که مهسا برامون گذاشت. البته اون ویدیو خیلی کوتاه بود و کم پرداخته بود به سفرشون.
چیزی که من حس میکنم اینه که علاوه بر بافت شهرایی مثل تهران و اصفهان و مشهد، بافت شهرستانها و حتی روستاها اگه به تصویر کشیده بشه و امن نشون داده بشن میتونه چند برابر حائز اهمیت باشه.

پاسخ : توریستی ترین کشورای دنیا!

فرانسه به عنوان يكى از توريستى ترين كشوراى دنيا كاراى زيادى كرده. توى تمام پاريس اتوبوس براى گشتن هست. هتل ها خيلى زيادن. انواع و اقسام خدمات براى توريستا محياست.تمام بناهاى تاريخى و هرچى كه ارزش فرهنگى داشته رو به جاذبه هاى توريستى تبديل كردن. علاوه بر اون از جنبه هاى مختلف توريستا رو جذب ميكنن. نه فقط براى بناهاى تاريخى و اينا. مثلا سواحل جنوبى براى تعطيلات و يا شمال فرانسه براى برفش.
شما تاحالا رفتی فرانسه یا یکی از کشورهای اروپایی؟اگر آره میشه لطفا یه آژانس مسافرتی معرفی کنید که تور فرانسه رو بتونم ازشون قسطی بگیرم ؟صفر تاصد کارای ویزا هم خودشون انجام بدن

Back
بالا