• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

افتادن اولین دندان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Neg@r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : افتادن اولین دندان !

من حتي يه دونه از دندونامم نيفتاد! همشونو مجبور شدم بكشم!
همشون لق ميشدن ولي عمرا نميفتادن!
دندونپزشكم خيلي بهم ميخنديد هميشه ميگفت تو اولين بچه اي هستي كه ميبينم يه دونه از دندوناشم نيفتادن!
آخريشو كه كشيد دندونمو ازش گرفتم ولي نميدونم چي شد كه همون روز گمش كردم...! :-<

من به شدت ذرت (شير بلال) دوست دارم ۷ سالم بود داشتیم بلال می خوردیم اولین گازی که زدم دندونم افتاد دیگه نتونستم بخورم :(( :-s(البته الان به اندازه قدیم ذرت (بلال) دوست ندارم)

یادم نمی یاد اولیش کی افتاد من کلا دندونامو یا بابام یا خواهرم میکشیدن منم عاشق خون و افتادن و این چیزا بودم! ;D درد داش ولی گریه نمیکردم! فقط یادمه یکی از دندونام لق شد که ما قرار بود بریم مکه! و از وقتی که ما وارد هواپیما شدیم من اینقدر با این دندون بازی کردم تا کنده بشه نشد که نشد اخرشم وسط مسافرت کنده شد که تبرک بود دیگه ;D گمش کردم و اینقدر ناراحت شدم که حد نداشت! بخاطره یه دندوووووون! :((

تو خيار گير كرد...نيومد ديگه!...منم ذوقيدم! >:D<

• لایک
امتیازات: zmaa

من یادمه که تو مدرسه بودم( اول دبستان) موقع پچ پچ خوردن افتاد توش بعد چون خیلی لق بوده خیلی کم خون اومدو منم نفهمیدم که افتاده این بود که دندونمو خوردم!!! ;D :))

دندون من توی سیب گیر کرد :)

کلی هم گریه کردم که زشت شدم و اینا تا یه هفته هم بیرون نرفتم :)

من تا جایی که یادمه ، اولین دندونم نیفتاد ، کشیدم !

سلام من ازافتادن اولین دندونم خاطره خاصی ندارم ولی وقتی اولین دندون مامانم افتاد مامانم بین کاشی های آشپزخونه شون گذاشت وروش هم یه کم گچ کرد تازگیها پدر بزرگم میخواست آشپزخونه شون رو بنایی کنه مامانم دندونشو پیدا کرد فکر کنم باید بره موزه :)

.

Back
بالا