• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

افتادن اولین دندان!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Neg@r
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : افتادن اولین دندان !

من یه دندون داشتم خییلی شل بود
با ابجیم دعوام شد زد زیر گوشم :Dدندونم افتاد ;))به همین راحتی

آخرین ویرایش:
داشتیم مسابقه دو میدادیم با دوستام بعد احساس کردم صورتم گرم شده.دست زدم دیدم خونه.نگو دندونم افتاده و چون کامل جدا نشده بوده خون اومده :|
بعد مثل گاوا خیلی خشک خشک به مسابقه ادامه دادم :|
قبلا هم گفتم بچگی اسکل بودم /:

پ.ن: البته چند بارم کله خوردم تو دعوا و دو سه تا اونجوری افتاد :|

آخرین ویرایش:
مدیونید بخندید ولی من بنا ب دلایلی توی چهارده سالگی و پونزده سالگی دندونام افتاد
تا دیدم لق شده عنقد اینور اونورش کردم کندمش ....

اولین دندون من که لق شد خیلی محکم بود و نمیفتاد خیلی هم ور رفتم باهاش ولی هر یه ذره که میگذشت فقط یکم شل تر میشد تا اینکه بنده طی یک حادثه تلخ در هنگام خوردن کلوچه بعد از چند گاز متوجه شدم دهنم یکم سبک شده انگار یه بار اضافه ای از روش برداشته شده و خب با اندکی فکر فهمیدم با کلوچه ها خوردمش:|
هنوزم یادم میفته حالم بد میشهX_X

من دوتا دندون پایین وسطم باهم لق شدن.
وقتی بابام فهمید دندونام لق شده گف"برو یه نخ وردار بیار دختر" ((((:
هیچی دیگه، یه نخ بستیم به جفت دندونام و من رفتم تهِ اتاق. حالا مگه کنده میشدن؟:/
حتی نخه رو بستیم به دستگیره در بعد درو محکم باز کرد بابام:/
نهایتا هم نیفتاد-_- با دست کندمشون :-"

بار اول تاپیکو خوندم: افتادن اولین زندان، و خب حس این بود که وادفاک؟ اینجا انجمن سمپادیاس نه زندانیا. ((:

یادم نمیاد :)

من چن تا از اولیا رو یادمه اولیش رو بابام میخواست ببره دکتر منو یعنی تا این حد لوس بودم :* بعد مامانم گفت خودت درش بیار (نمیدونم از چه اصطلاحی استفاده کنم ) پولشو بهت میدیم برو باش بستنی بخر دومیش گیر کرد توسیب که سفت بود یکش هم خودم باز انداختمش بعد شروع کردم نماز خودن ودر همین حین غش کردم :))ولی هیچ کدومو گریه نکردم از این بچه شاخا بودم من گریه نمی کنمو اینا

آخرین ویرایش:
Back
بالا