• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

نويسنده و وظيفه‌ي اجتماعي

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع N.M
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : نويسنده و وظيفه‌ي اجتماعي

نیما جان...دلبندم...دو نظر راجع به هنر هست همون جور که تو تاپیک ارجاع داده شده هم گفته شده...اولیش اینه که تو میگی:هنرمند برای هنر...دومیش:هنرمند متاثر از جامعه و تاثیرگذار روی آن است...
عزیز من نه گروه اول میتونه گروه دوم رو متقاعد کنه نه گروه دوم اول رو...دلیلش هم اینه که مثلا نه یک ایده آلیست نظری در مورد یک رئالیست داره نه رئالیست راجع به ایده آلیست...
پس تو میتونی نظر خودت رو در این زمینه بگی اما حق با قاطعیت حرف زدن نداری نیما (:|

خب راستش من متوجه نمیشم که چه جوری یکی میتونه درباره اجتماع بنویسه ؛ اما ژانرش اجتماعی نباشه ؟
میشه مثال بزنی گولی ؟

مثلا می شه یکی از کتابای م.مودب پور که ژانرش عاشقانه س رو گفت!
ولی خوب خیلی عقاید مشکلای اجتماعی ایرانم می گه!
مثلا بامداد خمار(خیلی بدم میاد ازش ولی مثال بود! :-")

• لایک
امتیازات: sayna

آها، منظورم همون چيزيه كه تو لينك ساينا بود. به‌نظرتون نويسنده براي خودش بايد بنويسه، يا جامعه مهم‌تره؟

مثل اینکه اینجا من فقط منظور و مقصود اصلی رو فهمیدم!توی اون تاپیک هنر برای هنر هم به تفصیل توضیح دادم عقیده ام رو!

برای ِ خودش باید بنویسه به نظر ِ من . بیاد داد ُ بیداد راه بندازه که "مردم ؛ تو جامعه این مشکلا هست ! " که چی ؟ با گفتنشون مشکلی حل میشه ؟ همه میدونن که این مشکلات هست . تکرار کنه که چی بشه ؟ ..

اولا که همه نمی دونن ارغوان ، کی گفته همه می دونن ؟ تو خودت همه مشکلات رو می دونی ؟ :] دوما بحث ِ حل شدن نیست ، بحث ِ دغدغه هاست ، وقتی دغدغه ی یکی مشکلات اجتماعی ِ می نویسه ازشون ، مثل کسی که دغدغه ـش عشقه مثلا!

به نظر من اصلا موضوعی نیست که بشه واسش دستور صادر کرد که آقا واسه جامعه بنویس ؛ آقا تو واسه خودت بنویس !

کاملا بستگی به انگیزه ی نویسنده و شخصیتش داره :-??

راستی،در پاسخ به دیگرانی که چیز دیگری از تاپیک برداشت کرده بودن:ببینین...من هنوز نمیفهمم منظورتون رو...یعنی چی که بعضی کتابا تاثیر خوبی ندارن؟بعدش خب وظیفه ی نویسنده اینه که چیزی که میخواد رو بنویسه دیگه!پس چیه؟چیز دیگه ایه؟چیزی که مردم بخوان رو بنویسه؟باید هرچی میخواد رو بنویسه.حالا اون چیز میخواد اجتماعی باشه.میخواد سیاسی باشه.میخواد هر چیز دیگه ای باشه!نمیشه گفت وظیفش نوشتن یا ننوشتن درباره ی اجتماعه!
من نمیدونم واقعا تهش چی میخواید بگین؟!
پاک گیج شدم!

من یک سوال از شما شرکت کنندگان در بحث دارم :-/
چرا فکر می کنید بایدی وجود داره؟! :-??

به نقل از Max Payne :
من یک سوال از شما شرکت کنندگان در بحث دارم :-/
چرا فکر می کنید بایدی وجود داره؟! :-??
به گمان من"بايد"از اصل"ديدن و نگذشتن"كه توسط كاربران موافق كاملا پذيرفته شده است برداشت شده است(ميدونم سخته دستورش...ولي مي ارزه :-"!)

Back
بالا