پاسخ : انتخاب رشته ورزشی
بسکتبال
دست و پای کشیده و قد متوسط به بالا لازم داره و علاقه!
اصلا هم اینطور نیست که هرکس بره بسکتبال قد میکشه! برعکس اونایی که خوب قد میکشین (خوب! لازم نیست 190 باشید! همین که متناسب و به اندازه قد بکشید کافیه!) میرن بسکتبال
همه می دونن یه رشته تیمی هست (هر تیم 5 نفر)و واقعا نیاز داره که با فکر بازی کنی به قول مربیمون بیشتر از شطرنج فکر لازم داره! همزمان با حرکت خودت باید با 4 نفر هماهنگ باشی و حواست به 5 نفر دیگه باشه!
40 دقیقه هست در چهار کوارتر بین کواتر اول و دوم، و سوم و چهارم دو دقیقه استراحت و تو نیمه بیشتر
واقعا باعث تناسب اندارم میشه! هیکل بسکتبالیست ها اثر هنریه! خیلی متناسب (البته رشته ایه که باید مداورم کار کرد و از بچگی شروع) دید ادم باز میشه....چون تو زمین مجبوری هر حرکت یار خودت و بازی کن حریف رو تحلیل کنی گردنت 180 درجه می چرخه! سرعت انتقال هم بالا میره...دست و پا با هم مچ میشن ینی بعد از حدود دو سال که بازی کنی کاملا اختیار هر حرکت ریزی دست مغزته!.....نفس ادم بیشتر میشه تحرک تو بسکتبال 40 دیقه بدون وقفه ست ینی شاید یه فوتبالیست پنج دقیقه بدوه و دو دقیقه راه بره ولی توی بسکتبال هر ثانیه ای که بایستی تیم می خوابه!
نتیجه فعالیت تو این رشته: بعد ازینکه از حالت مبتدی خارج بشی کاملا لذت بخشه...یجورایی تبدیل به ائین ادم میشه!
برای حرفه ای بودن فقط باید وقت بذاری و فرصت ها رو بقاپی! برای ادمی که فرصت داره مداوم تمرین کنه حرفه ای شدن کار سختی نیس....من خودم به خاطر شراید مدرسه (دیر تعطیل میشم و به وقت تمرین نمی خوره از طرفی مربیم اجازه نمیده با کس دیگه ای کار کنم) بازی کن فصلیم ینی فقط تابستون میرم....با این حال تا حالا دو بار لیگ رفتم