انتخاب رشته ورزشی

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389
چه رشته ای ورزشی ای رو انتخاب کنیم؟ نمیخوام یک سوال خاص بپرسم. در کل در مورد اینکه چه ورزشی برای چه فردی مناسبه بحث کنیم.
مثلا پیش نیازهای فیزیکی اون رشته ، نوع رشته ، مدت زمان لازم ، نتیجه فعالیت در اون رشته ، ادامه دادن به صورت حرفه ای و ...

kasra.m.g

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
shahid beheshti
شهر
sanandaj
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی رفتیم فینال اما چون یه صهیونیصم رقیبم بود نرفتم روی صندلی
دانشگاه
حداقل تهران
رشته دانشگاه
100% مکانیک
پاسخ : انتخاب رشته ورزشی

به نظر من بهترین ورزش بدنسازیه
بدن ادم حسابی اماده می شه

فواد

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی سنندج
شهر
سنندج(سنه)
سال فارغ التحصیلی
93
دانشگاه
کردستان
رشته دانشگاه
مهندسی عمران

من یه مدت دو میدانی کار کردم عالی بود حتی من مریض بودم با دو رفتن خوب شدم.
بدن سازی هم کار کردم اونم عالی بود ولی بدن سازی نیاز به وقت زیاد داره و استراحت.

sh.n1996

شراره
نام مرکز سمپاد
دبیرستـ۱ن‌ فرزانـگان‌ امین
شهر
اصفهـــان
سال فارغ التحصیلی
94
مدال المپیاد
خاطره شد دیگه:دی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی معماری

من شنا رو ترجیح میدم
هیچ وقت باعث خستگی و کلافگی نمیشه
طراوت بخشه
حتی واسه تمرین تیم هم درسته آدم خسته میشه ولی کلافه نمیشه
بعد هم به نظر من هم به تناسب اندام خیلی کمک می کنه هم این که لازمه
:D

• لایک
امتیازات: death

robomash

Lily Delicated
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
مهندسی نرم افزار

من یه مدت کیک بوکسینگ کار میکردم اما 2 بار یه صدمه دیدم بیخیالش شدم چون خطرناکه مخصوصا اگه صورت آدم داغون بشه. واسه همین فعلا فیتنس کار میکنم، یه کم خسته کننده هست چون هیجان نداره اما در عوض آدم خطرش خیلی کمتره

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست

پیاده روی
هم بدن متعادله و هم هیچ هزینه ی خواصی نمی خواد.

• لایک
امتیازات: م.ز

nbalinparast

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

دوچرخه سواری
هم در دسترس همه هست هم هوا آلوده نمی شه!

• لایک
امتیازات: م.ز

مهسا 1376

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
کرمانشاه

مثلا پیش‌نیازهای فیزیکی اون رشته ، نوع رشته ، مدت زمان لازم ، نتیجه فعالیت در اون رشته ، ادامه دادن به صورت حرفه‌ای و ...
به اینا هم توجه کنید ، و با توجه به اینا در مورد یه رشته ی ورزشی توضیح بدید . :D

مثلاً فکر کنید یه کسی از شما میخواد که واسه انتخاب رشته‌ورزشی کمک‌ش کنید ، و شما هم می‌خواید در مورد رشته خودتون یا هر رشتهای بهش اطلاعاتی بدید . :D

بدمینتون :
در مورد پیش‌نیازهای فیزیکی ، به نظر من هرکسی می‌تونه هر ورزشی ُ انجام بده ! پس در این مورد نظری ندارم ! ولی خب باتوجه به نوع رشته و فعالیت‌های لازم ، می‌شه در مورد نیازهای فیزیکی هم چیزهایی فهمید .
فعالیت‌هایی که داره : فعالیت‌های کششی ، دویدن ، پریدن ، ضربه زدنـه . و یه ورزش استقامتی و قدرتی و کششی و این‌جور چیزایی حساب می‌شه . :دي
نتیجه بدمینتون بازی کردن هم می‌تونه ؛ تقویت سرعت ، استقامت و چابکی و ورزیدگی ِ بدن باشه . و قدرت تشخیص ، سرعت انتقال فکری و بدنی ( فکر کنی که الان چه حرکتی ُ باید انجام بدی و به بدنت انتقال داده بشه . :دي ) اینا رُ هم افزایش می‌ده .
و حرفه‌ای انجام دادنش هم توصیه می‌شه ! :‌-" در کل به علت هیجانی که داره و یه ورزش فکری بدنی محسوب می‌شه ، حرفه‌ای بودن خوبه دیگه . :-‌" بعد هم حرفه‌ای انجام دادنش اون نتایجی که گفتم این ورزش داره رُ تاثیرش رُ بیشتر می‌کنه دیگه . :دي
حالا شما هم بقیه ورزش‌ها رُ بگید . :دي

• لایک
امتیازات: MePeR

demon

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان زینب
شهر
تهران
دانشگاه
علم و صنعت
رشته دانشگاه
فیزیک

بسکتبال
دست و پای کشیده و قد متوسط به بالا لازم داره و علاقه!
اصلا هم اینطور نیست که هرکس بره بسکتبال قد میکشه! برعکس اونایی که خوب قد میکشین (خوب! لازم نیست 190 باشید! همین که متناسب و به اندازه قد بکشید کافیه!) میرن بسکتبال
همه می دونن یه رشته تیمی هست (هر تیم 5 نفر)و واقعا نیاز داره که با فکر بازی کنی به قول مربیمون بیشتر از شطرنج فکر لازم داره! همزمان با حرکت خودت باید با 4 نفر هماهنگ باشی و حواست به 5 نفر دیگه باشه!
40 دقیقه هست در چهار کوارتر بین کواتر اول و دوم، و سوم و چهارم دو دقیقه استراحت و تو نیمه بیشتر
واقعا باعث تناسب اندارم میشه! هیکل بسکتبالیست ها اثر هنریه! خیلی متناسب (البته رشته ایه که باید مداورم کار کرد و از بچگی شروع) دید ادم باز میشه....چون تو زمین مجبوری هر حرکت یار خودت و بازی کن حریف رو تحلیل کنی گردنت 180 درجه می چرخه! سرعت انتقال هم بالا میره...دست و پا با هم مچ میشن ینی بعد از حدود دو سال که بازی کنی کاملا اختیار هر حرکت ریزی دست مغزته!.....نفس ادم بیشتر میشه تحرک تو بسکتبال 40 دیقه بدون وقفه ست ینی شاید یه فوتبالیست پنج دقیقه بدوه و دو دقیقه راه بره ولی توی بسکتبال هر ثانیه ای که بایستی تیم می خوابه!
نتیجه فعالیت تو این رشته: بعد ازینکه از حالت مبتدی خارج بشی کاملا لذت بخشه...یجورایی تبدیل به ائین ادم میشه!
برای حرفه ای بودن فقط باید وقت بذاری و فرصت ها رو بقاپی! برای ادمی که فرصت داره مداوم تمرین کنه حرفه ای شدن کار سختی نیس....من خودم به خاطر شراید مدرسه (دیر تعطیل میشم و به وقت تمرین نمی خوره از طرفی مربیم اجازه نمیده با کس دیگه ای کار کنم) بازی کن فصلیم ینی فقط تابستون میرم....با این حال تا حالا دو بار لیگ رفتم

Raha storm

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 کرج
شهر
خرم اباد و کرج

صخره نوردی ولی حیف ک میگن قد باید بلند باشه :((

mahsa7

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

تکواندو
من یه مدت میرفتم تکواندو خیلیم بش علاقه داشتم ولی باشگاه رفتن خیلی زیادوقت ادمومیگرفت بعدمسابقه اینام اگه بودکه دیگه ازصب تاشب باشگاه بودیم بادرس واینام که نمیشد =((
ولی به نظرم اگه اینطوررشته هاروکسی انتخاب کنه بایدمطمئن باشه که میتونه ادامه بده وواقعابایدهدفش تکواندو باشه چون طوری نیستن که مثلن تابستوناتفریحی بری تکواندو بایدهمیشه کارکنی یادت نره.

جوجه سمپادی

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اصفهان
دانشگاه
اصفهان
رشته دانشگاه
دندان پزشکی

والیبال:
این ورزش روخیلیادرحالت تفریحی کارکردن ویه چیزایی میدونن امااگه بخواین به صورت حرفه ای ادامه بدین بایداول ازهمه قدرت بدنی خیلی خوبی داشته باشین،البته اینومیتونین باتمرینای بدن سازی به صورت مداوم به دست بیارین بعدش یه ذهن آماده وخلاق میخوادکه درموقعیتای مختلف بسنجه که توپوبایدکجای زمین بخوابونه این برای پاسورافوق العاده نیازه.بعدازاون میریم سراغ قدالبته برای یک لیبروزیادمهم نیست امایک اسپکرودفاع روی تورنیازمندیه قدبلندم هست البته خیلی جاهاشاهدیم که اسپکری باوجودقدکوتاهش تونسته موفق باشه واین برمیگرده به قدرت پرش وزیرکی اون درعبورازدست مدافعین.دیگه سرتونودردنمیارم خلاصه اینکه علاقه توهررشته ای میتونه کمک کنه تادرش موفق باشین

esfrwms

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
رشت
سال فارغ التحصیلی
92
دانشگاه
Fefu
رشته دانشگاه
General medicine

من 6-7ساله اسکیت میکنم
خیلی خوبه!
شطرنجم10ساله میکنم با شطرنج فکر ادم باز میشه.
عاشق دویدنم هسم
با دویدن احساس ارامش میکنم.

so what?

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین 1
شهر
اصفهان

به نقل از Raha storm :
صخره نوردی ولی حیف ک میگن قد باید بلند باشه :((
مطمئنی؟آخه من دوتا دوستام میرن صخره نوردی ولی همچینم قدشون بلند نیس