من یه چیزی بگم؟به نقل از amosarkhosh :سایت : helli3sts.org
به نقل از Nahid :من یه چیزی بگم؟
اینکه اومدید سایتِ ارتباطِ سمینار با دانش آموزای مدرسه خودتون رو, با سایتِ ارتباطِ بازدید کننده ها یکی گذاشتید, اصلاً کار جالبی نبوده.
الان من به عنوان یه بازدید کننده, وقتی میرم توی این سایت با چی مواجه میشم ؟ با "فرمت نگارش مقالات پژوهشی" !در صورتی که باید با اخبار مربوط به بازدید و از این چیزا رو به رو بشم
یا سایت سمینار 28 هم باز همینطوره, الان این وقتی این آدرسو روی پوسترشون نوشتن یعنی برای بازدید کننده ها هم هست دیگه ! در صورتی که وقتی الان من به عنوان یه بازدید کننده وارد این سایت میشم, مواجه میشم با "ارسال فایل چکیده ی پروژه" و "دانلود راهنمای نوشتن پروپوزال" .
اولاً که تیکه نبود, پیشنهاد بود.به نقل از M'eYo :حال و حوصله ی بحث ندارم چون هیچ ارتباطی به سمینار ندارم
ولی اول وضعیت فعالیتو نیگاه کن بعد تیکه بنداز=> میتونی ویرایشش کنی به جای این حرف :-$ (یعنی زشته!)
یعنی چی؟ چرا همچین پیشنهادایی نباید بدیم ؟به نقل از M'eYo :خوب اگه یکم فعال تر باشن کارایی وجود داره که انجام بشه تا همچین پیشنهادایی ندین!
واسه یه مدیر انجمن واقعا زشته پیشنهادشو به صورت تیکه مطرح کنه! اینم البته یه پیشنهاد دوستانه بودا!![]()
چرا دعوا دارید شما باهم ؟ ناهید یه پیشنهاد داد ..... راست میگی اما آخه سایتو ما برای خودمون زدیم برای بازدید کنندگان خارجی قسمت درباره ما وجود داره و اخبار نیز گذاشته میشه تازه همه پروژه ها هم روی سایت هست که می تونید از توی گروه ها ببینیدبه نقل از Nahid :من یه چیزی بگم؟
اینکه اومدید سایتِ ارتباطِ سمینار با دانش آموزای مدرسه خودتون رو, با سایتِ ارتباطِ بازدید کننده ها یکی گذاشتید, اصلاً کار جالبی نبوده.
الان من به عنوان یه بازدید کننده, وقتی میرم توی این سایت با چی مواجه میشم ؟ با "فرمت نگارش مقالات پژوهشی" !در صورتی که باید با اخبار مربوط به بازدید و از این چیزا رو به رو بشم
یا سایت سمینار 28 هم باز همینطوره, الان این وقتی این آدرسو روی پوسترشون نوشتن یعنی برای بازدید کننده ها هم هست دیگه ! در صورتی که وقتی الان من به عنوان یه بازدید کننده وارد این سایت میشم, مواجه میشم با "ارسال فایل چکیده ی پروژه" و "دانلود راهنمای نوشتن پروپوزال" .
آره راست میگی ....به نقل از persia :یه کم بیشتر میشه توضیح بدین راجع بهش ....
(آخ واقعا احتیاج بود یکی این میگ میگو خفه کنه ... چقدر اعصاب خرد کن بود :) )
به نقل از Nahid :من یه چیزی بگم؟
![]()
نه اینجوری نیست که ایده ی بدی بوده باشه ! یعنی معمولاً هر سال همین کارو میکنن, خب ؟به نقل از Milad.R :حق دارید ایده بدی بود. درستش می کنم.
به نقل از amosarkhosh :آره راست میگی ....
به طور کلی بچه ها فعالیت پژوهشیشونو که در طول یک سال انجام دادن در نمایشگاهی تحت عنوان سمینار علوم و فنون ارائه میدن مدرسه شما هم دعوت شده و میاید مدرسمون اگه هم کسی بخواد میتونه خودش بیاد چون بازدید برای عموم آزاده .........
مدرسه شما واسه جشنواره بازی با ما تماس گرفتبه نقل از persia :فک نکنم مدرسه مارو بیاره ........ #-o
حالا شاید تونستیم بیایم.... :)