• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

28مین سمینار علوم و فنون علامه حلی 1 تهران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hossein33
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : 28مین سمینار علوم و فنون علامه حلی 1 تهران

من که به عنوان بازدید کننده نیومدم، ولی چنتا پروژه وایستادیم توضیحات خوب بود، یه پروژه شیمی، یه پروژه ریاضی، یه پروژه کامپیوتر رو دیدم..!

کامپیوتری رو کلی سر کار گذاشتیم ببینیم از کوره در میره یا نه ولی واقعا" خوب برخورد کرد و کامل توضیح داد..! پسر خوبی هم بود، چون لپ تاپش hp بود وایستادیم توضیح بده :دی

ریاضی ـه! پیش بینی قیمت طلا :)) انصافا" کرکر خنده بودن پروژه های ریاضی :دی

پروژه شیمی هم که وایستادیم، 2-3بار وایستادیم سر پروژه و هربار کامل و دقیق توضیح داد، شکلاتم عین هربار تعارف کرد..!

پروژه ها نسبتا" ضعیف بودن اما پروژه دار ها خوش برخورد..! کادر اجرایی افتضاح!

هرسال سمینار داره ضعیف تر میشه..!

فقط واسه دیدن آقای شریفی اومده بودیم :دی نوید دیوار رو نمیدونم کی باهاش اونجا آشنایی داشته که راضیش کردن بیاد..! ولی خیلی ذوق مرگ شدم دیدمش..! دم طرف گرم!

به نقل از persia :
کی اومدین؟ جمعه از ساعت 2 تا 4 اومدیم و امروز (شنبه ) هم از ساعت 1 ربع به 4 تا 5 بودیم ......
با این حال من بازم میخوام بیام چون پروژه هاتون رو قسمت هاییشو امروز میخواستم ببینم که تقصیر دوستام شد که نتونستم ببینم بازم :|
بعد مسئولین محترم با احترام مارو به سمت درب خروجی راهنمایی کردن ( دستشون درد نکنه ......اخه یه نفر داشت واسه من توضیح میداد مثلا... )
در مورد فیزیکتون و فقط یکی از پروژه هاش شکایت دارم ... اونم طرز برخورد مسئول پروژه و اینکه ایشون چیزی که ارائه میدادن رو هر بچه دبستانی هم میدونه ....... ( اصلا قسط توهین ندارم ولی واقعا رفتارشون دور از ادب بود )...
کسی اسم سایتی که یکی از بچه هاتون زده رو نمیدونه (یه چیزی تو مایه های nahangan.ir) اگه کسی میدونه لطفا بگه ....
راستی به ما گفتن این 2 روز اخر رو اگه کسی بدون مسئولای مدرسه بره راش نمیدن ..راسته ؟؟؟؟؟؟ :(
تا جایی که من شنیدم و میدونم(و فکرم نمیکنم تغییری توش ایجاد بشه)هیچ تغییری در عمومی بودن بازدید صورت نگرفته و نخواهد گرفت...بنابراین اون جمله ی آخرت احتمال زیاد اشتباهه...
فیزیکی ها؟...من درست سر نزدم بهشون...ولی میگن پروژه های بدی ندادن :-?...نمیدونم حقیقتش...ولی روی این قضیه ی نحوه ی ارائه و اینا کاملا قبول دارم که باید بیشتر کار بشه...مثلا نحوه ی ارائه ی اکثر بچه های فرز2 از ماها بهتر بود...
اسم سایت رو میپرسم اعلام میکنم...دقیقا چی گفتن بت در مورد سایت؟...
اینکه میگی در حد دبستانی میگفتن...آخه از اونجا دبستانی هم رد میکنن X-(...بعد طرف اومده سر پروژه ی هند3...بعد دوست من میگه سینوس طرف میگه این چرت و پرتا چیه؟! O0...یه چیز بگو ما هم بفهمیم...
و دوستم: :-??
مسئولین واقعا مجبور بودن...
ببینید در رابطه با لیدر ها و نظامت و حراست و غیره...میدونم خیلی خیلی مشکلات بود...اما عبارت"مامورم و معذور"اینجا واقعا 3دق میکنه...بهشون میگن باید این کارو بکنین...
مثلا امروز یکی از دوستام اومده بود با دو تا از دوستاش...خیر سرمم یه لیدر باحال دادم بهشون...بعد به لیدره میگن میشه ما این زیست ها رو ببینیم دوستمون بره سر کامپیوتر...بعد لیدره هم خیلی منطقی میگه نه...بعد اینا از دستش دلخور میشن :(...بحث سر اینه که واقعا به لیدر ربطی نداره...انقدر جو مدر3 بده که"نباید"بذاریم یه بازدید کننده(خصوصا دختر)تنها و بدون لیدر و جدا از گروه باشه...پس از دست مسئولین ناراحت نباشین...
انصافا هم دیگه ساعت 5 دیگه تهشه دیگه :o...خدایی خیلی وقت گذاشتیم وا3 بازدید...

امروز و دیروز سری به پروژه ها زدیم... .

زیست و فیزیک رو دیدیم... .

به نظرم پروژه ی معمولی زیاد هست...ولی تو هر گروه 2-3 تا پروژه هست که واقعا خوبه...آدم باید اونا رو پیدا کنه.... .

یه قضیه دیگه... .
ماشا امروز دخترا با قصد خوشحال کردن پسرا اومده بودن... .
پسره انقدر ازش سوال های جالب پرسیدن قیافش معلوم بود حس ذوب شدن(از خجالت)+خوشحالی داره... .

توضیحاتشون رو نگفتم در حد دبستان هست .. پروژشون رو گفتم ....اتفاقا جمعه یه دختر بچه اومده بود ..باور کنین 6 سالش هم نبود...
خب سینوس.....!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ;D من که نگفتم! خب درک شخص مقابل انقدر بوده دیگه ... من چیکاره ام ؟؟؟
بله البته وقتتون خوبه مشکل از طرف شما نبود در این مورد .... من از لیدر ها راضی بودم اتفاقا ......
موفق... :)

اول بوفه هم که دوتا بود چرا الکی میگین نیستش؟؟
پوریا راست میگه امروز یه دختره هم میگفت چرا نمیذارین ما خودمون بریم ببینیم راس یه ساعت خاص برگردیم.. و واقعا این امکانش وجود نداره دوستان. :-"
دوستانی هم که بدون سرپرست میان ممکنه واسشون مشکل ایجاد شه در ورود.
پروژه های زیست واقعا شاخه اینو همه توش توافق نظر دارن( پروژه ما هم که پروش استویا به روش کشت بافت ;D ) اونجا خودنمایی میکنه (اعتماد به نفس رو داشتی؟) ;;)
همین فردا هم فک کنم آخرین روز باشه دیگه ؟ :(

امروز جشواره موسیقی ترکوند دمشون گرم
مرسی جبران کردن

زیست امسال سطحش خوب بود یعنی عالی بود اینو هم که تکراری بود یه سری پروژه ها که کلن تاحالا انجام نشده بود بعدشم نظر داورا رو هم شاید اگه بدونین بد نباشه داور فقط واسه پروژه ما گفت که اگه شما اوارکتومی میکردین و هیچ کار دیگه ای نمیکردین یه پروژه شاخ بود چه برسه به بعدش این ازین فیزیک هم سر رشته ای ندارم ریاضی هم که تکلیفش با ما زیستیا معلومه
لعنت به من که سنجابرو رو دست یکی از این فرزانگان یکیا گذاشتم وحشی شد گاز گرفت مجبور شدم کزاز و کوفت و زهرمار بزنم با 2 تا آمپول دیگه بعدشم باید انستیتو پاستور برم تست هاری بدم خب بهتون نمیدیم اصرار نکنین دیگه
بعدشم این فرزانگان یکیا که هی میگن بد بود و اینا عزیزان من پارسالتونو دیدیم یارو به دیوونه ها فرم داده بود خواب چی میبینید امسالم میایم میبینیم نشاشیدی شب درازه
آدرس سایته هم اینه:
www.nahadgan.ir

تئاتر شاهكار بود...آبروي كل سمينار رو خريديم :>

اتفاقا امروز ( 2 شنبه) من بدون سرپرست اومدم.....یکی از دوستاتون خیلی کمک کرد . دستشون درد نکنه .....
اختتامیه عالی بود........ =D>خصوصا بوی عیدی ....... 8-^خسته نباشید..... :)
مرسی که ادرس سایت رو دادین ...

اقا این بوفه کلاه‌بردار بودا :-"

Back
بالا