- شروع کننده موضوع
Milad96
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان علامه حلی 3
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- صنعتي شریف
- رشته دانشگاه
- مهندسی کامپیوتر-نرم افزار
دبیرستان علامه حلی ۳ قصد دارد برای اولین بار جشنواره ای در قالب بازی نویسی برگزار کند.
در این جشنواره افراد شرکت کننده طرح های خود را به صندوق دریافت آثار به نشانی game@helli3sts.org ارسال می کنند. سپس در تاریخ ۲۱ ام اسفند ماه از تمامی شرکت کنندگان دعوت می شود تا در محل دبیرستان حضور به هم رسانند و در آنجا پس از برنامه های متعددی که کادر دبیرخانه چهارمین سمینار علوم و فنون برای برگزاری این جشنواره در نظر گرفته است، نفرات برتر اعلام خواهند شد و جوایز نفیسی به آن ها تقدیم می گردد.
همچنین در این جشنواره کارگاهی در زمینه های هوش مصنوعی، کتابخانه های گرافیکی، زبان های برنامه نویسی و ... در زمان برگزاری جشنواره در نظر گرفته شده است.
برخی از نکات مورد توجه در زمینه داوری طرح ها:
۱)نوآوری در طراحی
۲)جذابیت بازی
۳)زیبایی گرافیکی
۴)ساختارمند و modular بودن کد
۵)قابلیت شبکه
بدیهی است رعایت هر یک از نکات فوق، امتیاز کسب شده توسط طرح را افزایش می دهد.
مهلت ارسال آثار: ۱۵ اسفند ماه
پوستر جشنواره بازی نویسی
+ در صورت وجود هر گونه سوال، در خدمت تون هستم.
+ دوستانی که دارند طرح شون رو جمع و جور می کنند که بفرستند، یه خبری به من بدند که یه کاری باهاشون دارم.
در این جشنواره افراد شرکت کننده طرح های خود را به صندوق دریافت آثار به نشانی game@helli3sts.org ارسال می کنند. سپس در تاریخ ۲۱ ام اسفند ماه از تمامی شرکت کنندگان دعوت می شود تا در محل دبیرستان حضور به هم رسانند و در آنجا پس از برنامه های متعددی که کادر دبیرخانه چهارمین سمینار علوم و فنون برای برگزاری این جشنواره در نظر گرفته است، نفرات برتر اعلام خواهند شد و جوایز نفیسی به آن ها تقدیم می گردد.
همچنین در این جشنواره کارگاهی در زمینه های هوش مصنوعی، کتابخانه های گرافیکی، زبان های برنامه نویسی و ... در زمان برگزاری جشنواره در نظر گرفته شده است.
برخی از نکات مورد توجه در زمینه داوری طرح ها:
۱)نوآوری در طراحی
۲)جذابیت بازی
۳)زیبایی گرافیکی
۴)ساختارمند و modular بودن کد
۵)قابلیت شبکه
بدیهی است رعایت هر یک از نکات فوق، امتیاز کسب شده توسط طرح را افزایش می دهد.
مهلت ارسال آثار: ۱۵ اسفند ماه
پوستر جشنواره بازی نویسی
+ در صورت وجود هر گونه سوال، در خدمت تون هستم.
+ دوستانی که دارند طرح شون رو جمع و جور می کنند که بفرستند، یه خبری به من بدند که یه کاری باهاشون دارم.