سلام منم فکرکنم بعضی جوابا غلطه من از پنجاهو دو سه درصد به چهل در صد رسیدمبه نقل از giggly :این کلید ها به نظر درست نمیان!! (بعضیاشون اشتباه اند!)
خب مشکل اینه که ما نمیدونیم قبول میشیم یانه!!!به نقل از @Hosein@ :حالا چی کار کردین بچه ها ؟
راستی بشینین واس مرحله دو . وقتتونو برا اعلام نتایج نگیرین .
موفق باشید :)
مطمئنید؟به نقل از amir_tatog :کف امسال 10 درصده به احتمال قوی!!
هر کی بگه چند درصد زده؟!!
کاملن باهات موافقم!!به نقل از S h A r A r E :سواله 19 كد يك( زهره) age غلط باشه كه hichi
Age درست باشه 11%
به عبارتي خسته نباشم
همش تقصير نمره منفيه كوفتيه
بچه هایه سوال . این پاسخنامه ای که توی این لینک بالا اومده چه ربطی به باشگاه دانش پژوهان داره ؟ سایت باشگاه دانش پژوهان که این نیست . کلی تویاینترنت چرخیدم تا بفهمم منابع امسال سوالا از کجاست. کسی می تونه راهنمایی کنه سوالای رصدی (ابزار نجومی و تصویربرداری و... ) امسال ار کدوم کتابه . سوالای ابزار و رصدش هم یه جورایی ساده است ( بعد از دیدن راه حل تشریحی ) و هم خیلی سخت به نظر میات (وقتی سر آزمون سوالا را دیدم) . تو را به خدا بگید این جوی سوالا معمولا منبعش کجاست. اگر خدای نکرده مرحله دوم بریم باید از کجا بخونیم.به نقل از Pegasus :
آره من اشتباه کردم گفتم پاسخنامه باشگاه! ولی کسی که این پاسخ نامه رو داده کلا راهبر نجومه! واسه تموم مرحله 1 ها و مرحله 2 ها پاسخنامه داده و کلا معتبره و اینابه نقل از samira_k :بچه هایه سوال . این پاسخنامه ای که توی این لینک بالا اومده چه ربطی به باشگاه دانش پژوهان داره ؟ سایت باشگاه دانش پژوهان که این نیست . کلی تویاینترنت چرخیدم تا بفهمم منابع امسال سوالا از کجاست. کسی می تونه راهنمایی کنه سوالای رصدی (ابزار نجومی و تصویربرداری و... ) امسال ار کدوم کتابه . سوالای ابزار و رصدش هم یه جورایی ساده است ( بعد از دیدن راه حل تشریحی ) و هم خیلی سخت به نظر میات (وقتی سر آزمون سوالا را دیدم) . تو را به خدا بگید این جوی سوالا معمولا منبعش کجاست. اگر خدای نکرده مرحله دوم بریم باید از کجا بخونیم.