راهنمای خرید :تبلت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع TMNT
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
دوستان تبلت کارایی لب تاپ رو داره؟ کار کردهای ساده مثل ورد و پاور و پی دی اف این چیزا..
من بین خرید تبلت و یا صبر کردن تا خرید لب تاپ موندم.

دوستان تبلت کارایی لب تاپ رو داره؟ کار کردهای ساده مثل ورد و پاور و پی دی اف این چیزا..
لپ تاپ ویندوزی هم هست ی نگاه بنداز، ایسوس یه مدل خوبی داشت حدود ۶ تومن قبل عید.

گوگل داک و گوگل شیت هم اگه باهش راحت باشی توی هر گوشی و تبلت و فولانی راحته کار کردن باهاش( ورد و اکسل درد سر ساز تره روی تبلت و موبایل)
در کل خیلی بستگی به خودت داره که چیه انتظارت ...

برای چه کارایی میخوای؟

لپ تاپ ویندوزی هم هست ی نگاه بنداز، ایسوس یه مدل خوبی داشت حدود ۶ تومن قبل عید.

گوگل داک و گوگل شیت هم اگه باهش راحت باشی توی هر گوشی و تبلت و فولانی راحته کار کردن باهاش( ورد و اکسل درد سر ساز تره روی تبلت و موبایل)
در کل خیلی بستگی به خودت داره که چیه انتظارت ...
ممنون

برای چه کارایی میخوای؟
کارای دانشگاه... تحقیق ،پاور از این چیزا

میدونید قیمت لب تاپ خیلی بیخود رفته بالا و شک دارم که الان بخرم یا با تبلت فعلا کنار بیام..

نه نداره
بعدش ورد رو توی کامپیوتر یا لپتاب باز میکنی کلا بهم میریزه
نمیدونم شایدم من بلدش نبودم ولی اینطوریه برامن

ممنون

کارای دانشگاه... تحقیق ،پاور از این چیزا

میدونید قیمت لب تاپ خیلی بیخود رفته بالا و شک دارم که الان بخرم یا با تبلت فعلا کنار بیام..
منظورم تبلت ویندوزی بود نوشتم لپ تاپ:))))
قیمتشم ۵ تومن بود حدودا اینم اشتباه نوشتم:))
فکر می کنم برای استفاده هایی که انتظار داری به نسبت تبلت بد نباشه ولی خب اینا خیلی تایپ با کیبوردشون راحت نیست ولی بشدت سبک و کار راه بندازن به نسبت قیمتشون. اگه ی پی سی خوب تو خونه داری این آپشن خوبیه.

آخرین ویرایش:
منظورم تبلت ویندوزی بود نوشتم لپ تاپ:))))
قیمتشم ۵ تومن بود حدودا اینم اشتباه نوشتم:))
فکر می کنم برای استفاده هایی که انتظار داری به نسبت تبلت بد نباشه ولی خب اینا خیلی تایپ با کیبوردشون راحت نیست ولی بشدت سبک و کار راه بندازن به نسبت قیمتشون. اگه ی پی سی خوب تو خونه داری این آپشن خوبیه.

خیلی ممنون، لب تاپ چی پیشنهاد میکنی؟ تا ده تومن

Back
بالا