اصالت

• شروع کننده موضوع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نظر شما اصالت فرد به جامعه‌ هست یا اصالت جامعه به فرد؟
از یک طرفی می‌شه گفت جامعه از فرد تشکیل می‌شه و در نتیجه اصالت جامعه به فرد هست. از طرف می‌شه دیگه گفت هر فرد جدیدی که وارد جامعه می‌شه از جامعه تاثیر می‌گیره و مطابق با اون یکسری تغییرات پیدا می‌کنه و می‌شه گفت اصالت فرد به جامعه هست.
نظر شما چیه؟
نظر شخصی خودم اینه که اصالت جامعه به فرد هست.

dorna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان امین1
شهر
اصفهان
پاسخ : اصالت

میشه اول اصالت رو برای جامعه و فرد تعریف کنی؟ :D

HHH

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
مدرسه
شهر
کرج

تعریف اصالت خیلی سخته ها :D

نظر منم به پویا نزدیک تره... اصالت جامعه به فرده

در واقع کسی که بواسطه ی شرایط محیطی یه شخصیتی گرفته که ما نظر خوبی نسبت بهش داریم و می گیم اصالت داره و اینا ممکنه وقتی شرایط بر میگرده تغییر کنه

ولی اصالت واقعی( که فکر می کنم منظور تو هم همین بوده) وقتی هستش که در یک جامعه ی نامناسب هم تحقق پیدا کنه

در واقع فرد با اصالت کسی هستش که باید در شرایط نامناسب هم الگو قرار بگیره تا اصیل نما ها پدید بیان :D

پ.ن: این پست من با این فرض بود که منظورت از اصالت رو درست فهمیده باشم

• لایک
امتیازات: ibtkm
  • شروع کننده موضوع

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از Dorna :
میشه اول اصالت رو برای جامعه و فرد تعریف کنی؟ :D

وقتی می‌گیم اصالت جامعه به فرده یعنی شالوده‌ی اصلی جامعه افراد هستند و این افراد هستند که جهت و سمت و سوی جامعه رو مشخص می‌کنند. به عبارتی یعنی جامعه وجود حقیقی نداره و اعتبار اون وابسته به وجود افراد هست.
وقتی می‌گیم اصالت فرد به جامعه هست یعنی این جامعه هست که شالوده‌ی اصلی فرد رو تشکیل می‌ده. به فرد جهت می‌ده و به نوعی یک فرد رو می‌سازه. یعنی افراد وجود حقیقی ندارن و اعتبار اونا به خود جامعه وابسته هست.

جام طلا

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان اهواز
شهر
اهواز
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

من فکر میکنم که اصالت فرد به جامعه وابسته به اصالت جامعه به فرد هست.( چی شد :D )
یعنی اول باید افرادی باشن که سمت و سوی جامعه رو مشخص کنند و افراد جدیدی هم که میان از جامعه الگو بگیرن و در آینده دوباره این افراد سمت و سوی جامعه رو مشخص کنند و دوباره از اول.

• لایک
امتیازات: ibtkm

sampadii_farzanegan2

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farzanegan 1.teh
دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی شهید بهش
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

رابطشون اینطوریه : فرد <------->جامعه

Masih-j

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید اژه ای 2
شهر
اصفهان

شاید بشه گفت یک رابطه ی دو طرفه هست . مسلما افرادی که یک جامعه را تشکیل می دن با تفکر و رفتارشون یک جامعه را می سازن ، به اون جهت می دن و فرهنگ اون جامعه را می سازن . از طرفی هم هر فردی که در یک جامعه متولد می شه و رشد می کنه به هر حال تحت تاثیر جامعه و فرهنگ اون قرار می گیره . ولی به هر حال اون فرد و افراد دیگه قدرت تفکر دارن و می تونن حتی فرهنگ جامعه را تغییر بدن و ...
یه مساله دیگه هم اینه که در جوامع امروزی رسانه هایی جمعی مثل اینترنت و ... وجود داره بنابرین افراد یک جامعه از فرهنگ و ... جوامع دیگه مطلع می شن و تحت تاثیر اون ها هم قرار می گیرن و جامعه خودشون را هم با توجه به این تاثیر پذیری از فرهنگ ها و افکار دیگه تحت تاثیر قرار می دن .

shekoofeh

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

رابطه ی بین این دوتا دو طرفه هست اما اگر بحث اصالت باشه ، اصالت جامعه به فرد خواهد بود.
چون اگر افراد نباشن جامعه اصلا ساخته نمیشه ، اما وجود افراد بسته به وجود جامعه نیست.
ممکنه که افراد دچار مشکلاتی بشن یا خیلی چیزهارو یاد نگیرن اما به هر حال به حیاتشون ادامه میدن. ولو تنها و بدون انسانهای دیگه.

اما خب رابطه ی بین این دو دوطرفه ـس ، یعنی هم فرد به جامعه شکل میده و هم برعکس!
( شایدم سوال ُ ماکلا اشتباه فهمیده باشم :D )

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

منم فکر کنم اصالت جامعه به فرده!
موافق شکوفه اولا تگه فردی نباشه جامعه ای نیست
در ضمن این افکار و اهداف گروهی خاص از مردمه جامعه هستش که جامعه دارای اصالت شه و بقیه از اصالت جامعه استفاده منن! و این اصالت از فرد وارد جامعه شده و جامعه به بقیه افراد جامعه میده!
فکر کنم این جوری کاملا دو طرفه حساب نشه: فرد خاص -----> جامعه ------> بقیه افراد جامعه

N.M

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
فرزانگان یک
شهر
تهران
مدال المپیاد
طلای دوره ۲۷ المپیاد ادبی
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
ادبیات فارسی

به نقل از Shek8fe :
رابطه ی بین این دوتا دو طرفه هست اما اگر بحث اصالت باشه ، اصالت جامعه به فرد خواهد بود.
چون اگر افراد نباشن جامعه اصلا ساخته نمیشه ، اما وجود افراد بسته به وجود جامعه نیست.
ممکنه که افراد دچار مشکلاتی بشن یا خیلی چیزهارو یاد نگیرن اما به هر حال به حیاتشون ادامه میدن. ولو تنها و بدون انسانهای دیگه.
( شایدم سوال ُ ماکلا اشتباه فهمیده باشم :D )
جامعه براي رسيدن به يه سرى هدف به وجود مياد. اگه فرد نباشه جامعه به وجود نمياد؛ اما برعكسشم هست. يعني فرد، وقتي داخل يه اجتماع نباشه نميتونه به اهدافش برسه.
يعني اگه بخوايم "اصالت"ُ، به معني تاثير بر "رسيدن به اهداف" و اينا بگيم، به نظرم اين طورى نيست كه اهداف افراد وابسته به جامعه نباشه. وجود فيزيكي بعله خب!
يعني اين طوريه كه جامعه بدونِ فرد به چيزايي كه بايد نميرسه و فرد بدون جامعه.

پ.ن: كلّاً اين طوريم كه منظورمُ نميتونم برسونم. :دى

پوریا

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
helli 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1393
دانشگاه
زنجان
رشته دانشگاه
پزشکی
تلگرام

تاپیک خدائه 8->...پویا من چرا تو رو زودتر پیدا نکرده بودم رفیق...چه بحثا که جا داشت تو مدرسه بکنیم :-<
-----------
دو نظریه هست...
1-تک تک افراد را بسازیم...سپس با آنان جامعه را تشکیل دهیم(فلاسفه اینو بیشتر میگن)...
2-جامعه ساخته شود...و در جامعه افراد را بسازیم(جامعه شناس ها...)

من شدیدا عاشق اولیم...و به نظرم اولی هر چقدر هم سخت باشه اما تنها راهه 8->

raha.pg

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
farz4
شهر
tehran

اصالت جامعه ب فرد است....

matin320

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد II
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید باهنر
رشته دانشگاه
دامپزشک / سیاست

به نظر من در ابتدای یک تمدن،اصالت اون کشور به افرادش بوده.
پس در ابتدا هم افرادی بودن که با همت اونا این کشور تبدیل به یه کشور با اصالت شده.
ولی پس از چندصد سال ، دیگه اصالت افراد به جامعشونه و به اون اصالت و به روایتی تمدنشون می نازن.

ariadne

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان چهار
شهر
تهـــــران .

اصالت جامعه بر فرد هست.
جامعه از افراد تشکیل شده؛ آرمانش آرمان اصلی و جمعی اون افراد؛ارزش هاش ارزشهای جمعی اون افراد.
اینکه ابتدا افراد رو بسازیم و ارزشها رو براشون تعریف کنیم و اونها به اون ارزش معتقد شن و مطمئنا نتیجه بهتری میگیریم تا جامعه یک سری ارزش جمعی داشته باشه و بخایم فرد رو مجبور بر ارزش دونستن اونها کنیم.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

گروهی میگن اگه فرد خودشُ دُرُست کنه جامعه اصلاح میشه یعنی افراد مانند آجری هستن که ساختمان جامعه رو میسازن "
در مقابل گروهی میگن جامعه اهمیت داره و برای جامعه یک شخصیت مستقل فرض می کنن" اونا میگن اگه جامعه سالم و دُرُست باشه افراد هم خود را دُرُست خواهند کرد.
اصالت فرد و اصالت جامعه یک بحث فلسفی ئه و بسته به اینکه فلسفه ی ما در مورد جامعه چه چیزی باشه دیدگاه ها متفاوته.
شاید موضوع در مورد جامعه باشه اما در زیر مجموعه علم جامعه شناسی قرار نمیگیره و باید از نظر فلسفی بهش پرداخته بشه، چون با قواعد فلسفه باید بررسیش کرد و توو جامعه شناسی چنین کاربردی وجود نداره، چون فلسفه علم شناخت علومه.

dissib

کاربر نیمه‌حرفه‌ای

فرد داریم تا فرد و جامعه داریم تا جامعه
جامعه آدمایی داره ک همسو با جامعه حرکت میکنن و هر چی بشون میگن رو قبول میکنن و تن به خواست و افکار جامعه میدن و جامعه میسازدتشون
افرادی ام داره ک با عقل خودشون حرکت میکنن و کاری ب دیگران ندارن
حالا جامعه ای داریم ک افراد دسته اول توش یاد میگیرن از ابتدا خودشون با عقل خودشون و نه با تایید همینطوریه دیگران بزرگ شن و شکل بگیرن ک پس چون مثه جامعه نمیشن تو این جامعه،اصالت جامعه ب فرده
جامعه ای هم ک توش فقط تایید و پذیرفتن و پیروی از پیشینیان(!) عرفه افراد دسته دوم توش ب نسبت خیلی از افراد دسته اول کمتر میشن و پس اصالت فرد تو این جامعه به جامعه است

بالا