:)
با توجه به نزديك شدن به عيد نوروز مطابق برنامه اي كه پارسال هم اجرا شد تصميم داريم هديه اي تحت عنوان عيدي به مدد جوها بديم
هدايا به همراه كارت تبريك عيد به دست بچه ها ميرسه
اينجا هم منتظريم تا شما كه همكاري صميمانتون تا الان باعث ادامه ي اين طرح شده و خوشي هاي 2 تا عيد نوروز از عمرومونو داريم تقسيم ميكنم،نظراتتونو براي اين كه چه هديه اي براي بچه تهيه كنيم بگيد و همه با هم روش فكر كنيم و بهترين ايده اي كه مطرح ميشه رو تهيه كنيم
رده سني بچه ها هم :دخترا بين 11- تا 17 و پسرا 7 تا 17 است
ايده هايي كه تا الان توسط مسئولين ارائه شده ايناست:
لباس چطور؟
واسه شلوار یا کفش به سایز دقیق نیاز هست اما برای کیف، روسری و شال که نیازی به سایز نیست. برای تی شرت یا مانتو هم سایز تقریبی می تونه کافی باشه.
این رو هم بگم که احتمالا بودجه ای که میتونیم واسه اینکار اختصاص بدیم به ازای هر نفر بین 15 تا 20 هزارتومن هست . پیشنهاداتتون در این رنج قیمتی باشه لطفا .
چيزايي که سرگرم کننده باشه چطور? مثلا اين بازي هايي که چندنفره هست، مخصوصا تو تعطيلات عيد فکر مي کنم مفيد واقع بشه
بعد خوبي هم که داره اينه که هم سايز و اينا نميخواد هم سليقه اي نيست.
باتوجه به اینکه کتاب هزینه ی زیادی نداره و میتونه علاوه بر پر کردن اوقات فراغت بچه ها یه کمکی به سطح دانش و فرهنگ اون ها هم بکنه ، برای همه ی بچه ها متناسب با سنشون کتاب هایی مناسب تهیه میکنیم .
اما علاوه بر اون لطفا توی نظر سنجی شرکت کنید تا بدونیم دیگه چه چیزی تهیه کنیم .
شال و روسری رو برای تولد های دخترا خریدیم اکثرن!
نظر من ،زیاد با شال و روسری موافق نیست.
راجع به این تقویم ها که لطف کردید عکسشونو گذاشتید ، این ها خیلی زیادی لوکس هستند هرچند خیلی هم متنوع اند،دی وی دی و غیره هم توشون دارن،ولی درکل تقویم و سر رسید میتونه چیز جالبی باشه.اما هرگز ضروری نیست
با بسته های لوازم التحریر چطورید؟دفتر،جامدادی و خودکار و غیره...
لوازم التحریر به نظرم برای سال نو تحصیلی مناسب هست . اما برای عید که پایان سال تحصیلی هست تقریبا کارایی نداره و باید برای سال بعدشون نگه دارن . یه جورایی حس میکنم لوازم التحریر برای عیدی مناسب نیست . اما باز هم گزینه اش رو اضافه کردم .