• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فیلم کره‌ای

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع sadafak
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فیلم کره‌ای

پس حرف خودتو به خودت پس میدم! شما حق نداری بگی فیلم هالیوودی بهتره! همون طوری که ما نگفتیم کره ای بهتره...شمام باید به نظر شخصی ما احترام بزاری.
من از فیلمای هالیوودی متنفرم.
اتفاقا فضاهای جوگیرانه،،سرعت بالای سکانس ها یا احساس بیش از حد اغراق امیز...اینا نطر شخصی منه و یه چیزی که دیگه نظر شخصی من یک نفر فقط نیست اینه که لباس پوشیدنشون مشکل داره. من بدم میاد فیلم میبینم کلش به ارایش خانوما و لباس های باز و اندام برهنه شون نگاه کنم. روابط بین مرد و زن هم خیلی وقیحانه و کثیفه توی فیلمای هالیوودی در حال حاضر...خبری از فکر ادم ها نیست خبری از ذهنیت و موجودیت ادما نیست،،،موضوع یا جنجال و خشونته یا رابطه جنسی.

اینا نظر شخصی من بود...شمام خوب دوست نداری تحلیل های ما تو این تاپیکو نخون که روی اعصابت نره.

بچه ها اخرین سکانس شاهزاده اتاق زیر شیروانی دقیقا چی شد?? لی گاگ اومد قدیم? یا یونگ ته یانگ بود که دختره با لباس سنتی تصور کرد? ولی بیچاره بویونگ..واقعا مظلوم واقع شد...اونو میدیدم یاده دختره تو 49 روز می افتادم که خیلی پاک بود.

.

• لایک
امتیازات: A.H.Z

قضیه عدر خواهی اینا نیست...البته اگه ناراحت شدی منم متاسفم.
ولی من از کجا بفهمم دوبله شونو میگی.
بعد کره ایا خیلی هاشون سانسوری نیستن..واقعا خیلی فیلما برای سانسور حتی 5 دقیقه در هر قسمتم سانسور نمیخواد.

من ایمانو دیدم بالاخره، البته تا قسمت ده دیدم و دیگه نتونستم ادامه بدم! نسبت به بقیه فیلمای کره ای ضعیف تر بود داستانش و تقریبا کسل کننده(یا شاید من اینجور حس کردم! ) عوضش الان دارم عشق مخفیو می بینم! اگه ندیدین شدیدا پیشنهاد می کنمش! فوق العاددس این فیلم! داستان قوی، بازی های طبیعی و قوی، فیلمبرداری عالی... چقد من گریه کردم سر این فیلم... البته هنوز تموم نشده!

• لایک
امتیازات: fteh

به نقل از رعنا. :
من ایمانو دیدم بالاخره، البته تا قسمت ده دیدم و دیگه نتونستم ادامه بدم! نسبت به بقیه فیلمای کره ای ضعیف تر بود داستانش و تقریبا کسل کننده(یا شاید من اینجور حس کردم! ) عوضش الان دارم عشق مخفیو می بینم! اگه ندیدین شدیدا پیشنهاد می کنمش! فوق العاددس این فیلم! داستان قوی، بازی های طبیعی و قوی، فیلمبرداری عالی... چقد من گریه کردم سر این فیلم... البته هنوز تموم نشده!
همون دیگه سلیقه ها فرق داره، ایمان از نظر من تو کل فیلمایی که دیدم تو چندتای اوله

خب بذارید من بعنوان پیام بازرگانی ی چیزیو عرض کنم :-" :-"

ببینید دوستان ما ی فیلم از یکی گرفتیم داریم میبینیم ولی نمیدونیم اسمش چیه :-" ;D :))

داستانشم اینه که دختره خودشو جای برادرش میزنه و میره توی گروه آ.ان .جل واسه خوانندگی و.....دختره تو وارثان هم بازی میکنه...

حالا یکی لطف کنه اسم فیلمو بگه.... :-\

به نقل از Z.Arabpour :
خب بذارید من بعنوان پیام بازرگانی ی چیزیو عرض کنم :-" :-"

ببینید دوستان ما ی فیلم از یکی گرفتیم داریم میبینیم ولی نمیدونیم اسمش چیه :-" ;D :))

داستانشم اینه که دختره خودشو جای برادرش میزنه و میره توی گروه آ.ان .جل واسه خوانندگی و.....دختره تو وارثان هم بازی میکنه...

حالا یکی لطف کنه اسم فیلمو بگه.... :-\

اسمش "تو زیبایی" ـه

این جور وقتا ویکی پدیا خیلی کارگشاست مثلا میرفتی کلمه heirs رو سرچ میکردی بعد اسم اون دختره تو وارثان رو از فیلم میدی و توی صفحه ویکی پدیای وارثان پدیاش میکردی بعد میرفتی تو ویکی پدیای دختره از داخل اون بین فیلمایی که بازی کرده، اسم اون فیلم خاش رو پیدا میکردی

فیلم school به دستم رسیده میخام ببینم ارزش دیدن داره یا کسی اینو دیده؟

من ندیدم

اقا هی گفتم تابستون شه بریم فیلم کره ای ببینیم،، الان از صبح تا شب هر روز دارم عین اهو کار میکنم. دیگه فقط وقت میشه شبا دونگی رو ببینم و بخوابم

Back
بالا