اگه قراره فقط 2 نفر باشن چی فایده ؟به نقل از no one :حالا هدف از تاپیک: من هنوز به مدبرا نگفتم بعدا مفصل میگم! تو اینجا دو نفر میان با هم بحث می کنن سر موضوعی آزاد و تا وقتی یکی شکست نخوره بحث تموم نمیشه! و کسی که میبره با نفر بعدی مباحثه میکنه(برای زیاد نشدن حجم تاپیک هر مباحثه که تموم شد تاپیک پاکسازی میشه) و اگه مدیرا راضی بشن یه نشان هم به کسی که برنده هستش میدن تا نفر بعدی اونو شکست بده!
و خواهش میکنم از مدیر انجمنا یا کسی که مباحثه بلده بیاد و بحثی رو انجام بدیم! تو مباحثه کس دیگه ای حق نظر دادم در مورد بحث نداره(
به نقل از shek8fe :خب قرار شد اینکارو بکنیم ؛ یه موضوعی انتخاب بشه و روش بحث بشه ؛ ولی لازم نیست حتما دونفر باشن ؛ یعنی میتونن بیشتر باشن ؛ اما دقیقا مشخص میکنیم شرکت کننده ها رو و اینکه کدوم موافقه ، کدوم مخالف.
چیره...پیشنهاد من...کلا برای یه بازه ی خاص نذارینش...به نقل از مهسا.ق :آقا کی شروع می شه اینو اعلام کنید
اگه نتونستیم اون موقع باشیم
زود ترش بگیم
یا زمانشو بگید یعنی باید تمام مدت باشیم
یا مثلا یه هفته تاپیک بازه می تونیم هر موقع بیایم پست بدیم؟
آقا ینی اگه الان بریم مشکلی پیش نمی آدبه نقل از گاو عاشق :چیره...پیشنهاد من...کلا برای یه بازه ی خاص نذارینش...
این تاپیک خیلی خوبه...
فقط مثلا بعد یه هفته مبحث رو عوض کنین و دوباره تیم کشی کنیم ...
بعدم لطفا زودتر شروع کنید دیگه
ساینا فکر کنم تعریفامون از"الان"یه مقدار میفرقه...نه؟!به نقل از SaϔnA.M :بله مهسا يه بازه زمان كوتاه نيست كه نباشي مثلا ميتوني سر بزني بري بياي الان شكوفه قوانين رو ميگه !