• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

فرهنگ و حق حماقت

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ibtkm
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : فرهنگ و حق حماقت

دوستان البته یک نکته‌ای هم هست. بعضی چیزها قانون نیست و وابسته به فرهنگ فرد هست. همون آشغال ریختن خیلی جاها قانون نیست ولی کسی که با فرهنگ باشه نمی‌ریزه و کسی که بی‌فرهنگ باشه میریزه که در این مورد دیگه بحث قانون و ارزش و اونو و ... مطرح نیست.

به نقل از پویا م :
دوستان البته یک نکته‌ای هم هست. بعضی چیزها قانون نیست و وابسته به فرهنگ فرد هست. همون آشغال ریختن خیلی جاها قانون نیست ولی کسی که با فرهنگ باشه نمی‌ریزه و کسی که بی‌فرهنگ باشه میریزه که در این مورد دیگه بحث قانون و ارزش و اونو و ... مطرح نیست.
مسلما همین طوره اما من وقتی داشتم میگفتم"هنجار"مجموعه ای را مطرح کردم که فرهنگ را هم شامل میشود...
درکل به نظرم دوران کلیشه ی"فرهنگ سازی باید بشه"تموم شده...
باید تا میشه تفکر ناسیونالیستی رو رواج داد...این که مردم واقعا فکر کنن شهرشون مال خودشونه و درش سهمی دارن...اون موقع مراعات میکنن...

باید اینم قبول کرد اگه ی شعله آتیش تو ی گلستان بندازیم تموم گل هارو میسوزونه و پرپر میکنه!!فقط یکی کافیه!
تو هر جامعه ای هم اگه فقط ی نفر توی ملا عام خلاف قانون و هنجارای اچتماعی عمل کنه وکسی بش تذکری نده و همش نگاه کنن خب بین همه رواج پیدا میکنه!
وقتی پدر ب پسرش میگه تو صف شیر یواشکی برو جلو و بی نوبت بگیر چ توقعی از اون پسری ک بزرگ شده و ب اچتماع وارد شده میتونیم داشته باشیم؟

بنظر من یه دلیل عُمدش میتونه تفکر غلط باشه نسبت به قوانین که به مرور زمان نفوذ میکنه بین مردم
یه دلیل دیگه هم میتونه رعایت نکردن هنجار ها توسط خودِ کسانیکه هنجار رو تعیین میکنن باشه !
یا عدم نظارت بر اجرای قوانین که باعث کمرنگ شدن اونها میشه!
این تفکر غلط مختص یه ملیت نیست و هرجای دنیا که نظارتی بر قوانین نباشه وضع همینه !

اين طرز فكر اشتباه ما ايرانيا رو نشون ميده ديگه
هميشه فك ميكنن اول ديگران بايد درست شن ولي نميدونن كه بايد تغييرات از خودشون شروع بشه و بهترين جام كشور خودشونه كه خودشونو خانوادشون توش زندگي ميكنن

فرهنــگ ؟!!

تعریفتون از فرهنگ چیه ؟؟
چه کسایی رو بی فرهنگ میدونین ؟
به کی میگن با فرهنگ ؟
میزان سنجش فرهنگ افراد چیه ؟ کار ؟ رفتار ؟ وضعیت مالی و ..؟

[ نمیدونم تکراریه یا نه ! :-""" ]

پاسخ : فرهنــگ ؟!!

اونطور ک ماتو جامعه شناسی خوندیم فرهنگ یعنی شیوه زندگی گروهی انسانها...

باتوجه ب تعریفی ک کردم هیچ بی فرهنگی وجود نداره!!!!!

پاسخ : فرهنــگ ؟!!

من تا حالا برام خیلی پیش اومده ک واس دوستام از ی نفر تعریف کردم ک مثلا خیلی با فرهنگه و ...
بعدش ک دوستام اون ادمو دیدن گفتن این کجاش باکلاس بود تو انقد تعریف میکردی؟

ینی میدونین فرهنگو کلاسو یکی میدونن بیشتر مردم.من بنظرم کسی دارای فرهنگ خوبیه ک خوش اخلاق و با ادبو روشن فکر باشه.
ولی خیلیا لهجه اون ادم مدل لباس پوشیدنشو ... رو ملاک میدونن.

ی خانمی هست جای خونه ما ک پیره.خیلیم ساده اس.ینی بیشتر وقتا ازین روسری سفیدا میپوشه و کلا تیپیک نیس.لهجه زیبای مشهدیم داره(واقعا قشنگه لهجش دهاتی نیس)ولی خیلی با شعوره.خیلی با ادب حرف میزنه با مردم.ولی من مطمئنم برای یکی تعریف کنم اینو بعد ک اون شخص این خانمو ببینه میگه این کجاش با فرهنگه.این ک هم لهجه داره هم بی کلاسه.هم امله

• لایک
امتیازات: ALA73
ادا در میاره :|

Back
بالا