بچه ها میدونین ماجرا چی بود ؟؟؟؟
اگه همه شواهد رو کنار هم بذاری به راحتی متوجه میشی که
قرار بوده نتایج رو تا جمعه بدن چون همه چی آماده بوده ولی وقتی میارند که مسئول رده اول باشگاه تایید کنه و جمعه نتایج بره رو سایت ، تازه میفهمند که ای بابا یه سری اشکالات و ایرادات توی تصحیح اوراق یکی از رشته
(ظاهرا شیمی) وجود داره که مجبور میشند دوباره ورقه های شیمی رو با کار شبانه روزی از اول تصحیح کنند . تو این بین سایت مبارکشون هم هک میشه . خلاصه تمام چیزها در روز شنبه آماد ه میشه واسه اعلام نتایج و
مسئول عزیز رده اول باشگاه هم که تازه از سفر کاری ظاهرا کیش برگشته میاد و زحمت میکشه و در روز شنبه حکم اعلام نتایج رو امضا میکنه و دستور میده که چون سایت باشگاه هک شده نتایج رو به سایت سناد بدند تا اون
بزرگواران اعلام کنند . وقتی که صبح یکشنبه میبرند وزارتخونه که از طریق سایت سناد اعلام بشه تازه میفهمند که ای دل غافل امروز 28 اسفنده و تقریبا تموم کارمندای وزارتخانه ی آموزش و پرورش تشریف بردند مرخصی و
تعطیلات و این میشه که علی میمونه و حوضش ......
فقط من الان یه سوال دارم و اون هم اینه که چرا این اتفاقات عجیب و غریب پیش اوم؟؟؟ مگه اون آقای عزیزی که مسئولیت باشگاه رو بر عهده داره نمیدونه که رو زهای آخر سال تقریبا تموم کارمندای دولت اونم وزارتخونه ی آموزش و پروش میرن مرخصی و کسی نیست ؟؟؟
این سوال دو جواب بیشتر نداره : یا میدونسته ، یا نمیدونسته .
اگه میدونسته که گنهکاره و ماجرا خیلی جنایی میشه .
اگه هم نمیدونسته که سهل انگاری خیلی خیلی خیلی بزرگی کرده و 40 - 50 هزار آدم رو نزدیک یه هفته سرکار گذاشته و حرصشون داده و حق الناس به گردنشه .
در هر دو صورت به نظر من که باید بره توبه کنه..... حتما خدا میبخشدش.
فقط یه سوال اگه بخوایم این فرضیه رو بپذیریم پس تکلیف نفرات برتر هر رشته به خصوص شیمی چی میشه ؟؟؟
یعنی امکان ترتیب افراد غلط باشه؟؟؟
یه سوال بزرگتر و سختتر ، هیچ جای دنیا در این سطح چنین اتفاقات مسخره ای می افته ؟؟؟
به نظرم اگه برنامه ریزیشونو میدادند ناظم ما انجام میداد ، 1 درصد از این اتفاقات پیش نمیومد!!!!!!!!
واقعا گریه داره .........