اسمش رویای زیبای منهیه چیزی ام بود که شبیه بچگی های یانگوم و اون دختره دوستش بود فکر کنم اسمش همون جواهری در قصر بود
پاسخ : کارتون های زمان ما!
من خرساى مهربونو خيلى دوس داشتم! اون جيغ جيغوئه!
پت پستچيم خوب بود!
يه كارتونى بود همه حشره بودن يكيشون كه قهرمانشون بود و يادم نيست با چى مىجنگيدن ولى عالى بود!
يه كارتون ديگه هم بود چن تا سگ بودن شمشيراشونو مىزدن به هم مىگفتن يكى براى همه، همه براى يكى!
يه كارتون ديگه ام بود يه كارآگاه كه يه همكار دست و پا چلفتى داشت و خواهرشم خبرنگار بود و ماجراهاشون يه كم تخيلى بود! آدم بده هم يه دست آهنى داشت فك كنم اسمشم مرداك بود!
یکم بیشتر توضیح بدینسلام بچه ها این کارتون که اسم شخصیت بد داستانش مرداک بود دستش آهنی بود شبکه یک پخشش میکرد برنامه عمو پورنگ کسی اسمشو میدونه؟ خیلی دوست دارم پیداش کنم...
منم چیز بیشتری از توضیح دوستمون یادم نمیاد شخصیت خوب داستان یه خواهر خبرنگار داشت یه همکار دست پا چلفتی داشت کلا انیمیشنش رازآلود بود یکمم ترسناک بود البته برای من همیشه جذاب بود ترسناک نبود مرداک همیشه نقشه های پلید میکشید اما آخرش نقش بر آب میشد اسم انیمیشنش ربط به اسم شخصیت خوب داستان داشت اما متاسفانه مرداک خیلی خفن تر بود اسم اون یادم موندهیکم بیشتر توضیح بدین
وااااای عاشقش بودم مخصوصا از اون دفترچه خیلی خوشم میومدرد پای آبی
شمام از اون آقاهه حرصتون میگرفت سوژه ها رو نمیدید یا من فقط اینجوری بودم؟
نسل ما که فحش دادنو از اون برنامه شروع کرد شما رو نمیدونمشمام از اون آقاهه حرصتون میگرفت سوژه ها رو نمیدید یا من فقط اینجوری بودم؟