• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارتون های زمان ما!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع smart girl
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : کارتون های زمان ما!

کـارتـون :-?
البتـه زمـان ِ مـا زیــاد دورم نبـودا ... :-"
ولی مـن یـادمه تـام و جـری و پلنـگ صـورتی زیـاد میـدیـدم ... 8-^ ;D

تقریبن تموم کارتونایی که میدیدم و باهاشون خاطره دارم تو صفحه 9 http://www.sampadia.com/forum/index.php/topic,89164.msg809703.html#msg809703
آخری هم همون سطلیه که کوچیک میشدن میرفتن توش :)

گوریل انگوری :x

_1.jpg

فِرِدی! ;D

544869_183855585070808_695269505_n.jpg

همچین انگار بچه های دهه ی 60 هم هستیم....

یه کارتونی نشون میداد یه پسره ای بود قد یه بند انگشت بود توش؟
یه قسمتشُ قشنگ یادمه که حلفه مامان براش مث یه گردنبند میشد، بند باباش حواسش نبود انداختش تو چاه دستشویی، این رف آورد.
یه کارتون دیگم نشون میداد یه خرسی بود میرف همه جا به بچه ها کمک میکرد بد اینارو به عنوان سفر نامه برا صاحب اصلیش مینوشت میفرستاد؟
یا اون دو تا موش خواهر برادر که میرفتن همه جای دنیا به فامیلاشون سر بزنن؟براشون ماجراهای مختلف پیش میومد؟
یادتون میاد اینارو؟

یه کاتونی هم بود، گمونم اسمش چکمه های سحرآمیز بود که یه پسره چکمه رو می پوشید و پاهاشو می کوبید به زمین...
یه کارتون دیگه هم یادمه، یه پسره بود که خیلی قدش کوتاه بود و یه آزمایشگاه داشت و کلا محقق بود و اینا...، یه خواهرم داشت که اذیتش می کرد... اسمش چی بود؟

به نقل از mysterious queen :
یه کاتونی هم بود، گمونم اسمش چکمه های سحرآمیز بود که یه پسره چکمه رو می پوشید و پاهاشو می کوبید به زمین...
یه کارتون دیگه هم یادمه، یه پسره بود که خیلی قدش کوتاه بود و یه آزمایشگاه داشت و کلا محقق بود و اینا...، یه خواهرم داشت که اذیتش می کرد... اسمش چی بود؟
دکستر منظورته؟ آره خیلی باحال بود.
+یه سوال. کیا Super RTL نیگا میکردن؟

من عاشق ردپای آبی بودم الان که میبینم میفهمم چه مسخره بوده

من ردپای آبی رو دوس داشتم+من عاشق منگوله گوش میرزا بودم.به هرکی میگم،میگن اصن همچین برنامه ای نیس بابا...+من گربه سگ رو هم دوس داشتم+گوریل انگوری+ساعت برنارد که با ساعتش دنیا رو نگه میداشت.انقد دوس دارم شبکه پویا پخشش کنه+سرندیپیتی هم عالی بود....

Back
بالا