پاسخ : مباحثه ی گروهی ؛ ساعت 10 ، آغاز مباحثه ی جدید!
من قبل از این که شروع کنم می خوام نظرتونو به پ.خ ای که برا هممون فرستاده شده جلب کنم
به نقل از no one :
با تشکر از این که در مباحثه ی انجمن فلسفه اعلام آمادگی کردید! با توجه به قوانین جدید که انتخاب موضوع و گروه در دست مدیر انجمن است و طی قرعه کشی اعلام میشود موضوع این دور "زندگی برای هدف یا برای مسیر" و شما در گروه مسیر هستید!
می بینی؟!
زندگی برای هدف یا مسیر!
مسیر از یه سری هدف کوتاه مدت و نه اساسی تشکیل شده! خوب با این می خواین به کجا برسید؟
هدف مهمه معلومه که مهمه! موضوع سر این که هدف اساسیه یا مسیر نیست. موضوع سر این که چی از چی ساخته شده نیست
شما یه واژه ای رو کلا فراموش کردی و اصلا به این واژه توی موضوع صحبتامون نگاه نمی کنید اون واژه زندگیه!
شما 2 واژه از کل این موضوع رو فهمیدید و دارید دو واژه رو هی روی ترازوی خودتون می ذارید و می سنجید ترازوی زیاد و کمی!
می خوام نظرتونو به کلمه ی "زندگی" جلب کنم!
تو تمام پستای هیچ یک از شما این کلمه رو ندیدم!
ما داریم در مورد زندگی حرف می زنیم حساب و کتاب . بزرگ تری و کوچیک تری نیس که یه علامت بینشون بذاری بگی چون مسیر از هدف ساخته شده پس هدف بزرگ تره
این اصل ها تو ریاضیات جواب می ده نه تو اینجا!
من برای 100 امین بار حرفمو مطرح می کنم چیزی که 100 بار گفتم حرف منو ج ندادید شما هم هر دفعه بش لبخند زدید و ازش گذشتید
می خوام اینو اگه جوابی دارید جوب بدید و شرو کنیم این دفعه با دیدن صورت درست سوال حرف بزنیم
به نقل از مهسا.ق :
1- بی نهایته ینی هیچ وقت هدفت تموم نمی شه و هر دفعه هدفی داری که خیلی هم ازت دور نیس و برای رسیدن به اون هدف امکان تلاش کردن رو داری!
2- راه خیلی سخ نیس ینی این که من اگه تو زندگیم هدف خیلی دوری رو انتخاب کنن شاید اولش برا هدفم خیلی تلاش کنم ولی بعد از یه مدت ممکنمه هدف رو از خودم خیلی دور ببینم و به جایی برسم که دیگه نتونم و انگیزه ی این رو نداشته باشم که برا هدفم تلاش کنم خوب حالا چی می شه بی انگیزگی تو زندگی...
حالا خوبی مسیر اینه که کلی هدف های کوچیک و با الویت پیش روت داری هیچ وقت تموم نمی شه و همیشه هدفی که داری رو می تونی بش برسی و خیلی دور نیس...