مباحثه ی گروهی ؛ ساعت 10 ، آغاز مباحثه ی جدید!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام
پاسخ : مباحثه ی گروهی ؛ ساعت 10 ، آغاز مباحثه ی جدید!

دوستان اگه ادامه نمیدید اعلام کنید من هر روز از وقتم میزنم میام نت میبینم کسی چیزی نگفته! یا درست حسابی بیاید ادامه بدید یا انصراف بدید دیگه! الان بعضی از اعضای مباحثه یکبار پست دادن بعد رفتن پیداشون نشد.

مهسا.ق

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کامپیوتر ۱۳۹۳
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
نرم افزار

من قبل از این که شروع کنم می خوام نظرتونو به پ.خ ای که برا هممون فرستاده شده جلب کنم
به نقل از no one :
با تشکر از این که در مباحثه ی انجمن فلسفه اعلام آمادگی کردید! با توجه به قوانین جدید که انتخاب موضوع و گروه در دست مدیر انجمن است و طی قرعه کشی اعلام میشود موضوع این دور "زندگی برای هدف یا برای مسیر" و شما در گروه مسیر هستید!
می بینی؟!
زندگی برای هدف یا مسیر!
مسیر از یه سری هدف کوتاه مدت و نه اساسی تشکیل شده! خوب با این می خواین به کجا برسید؟
هدف مهمه معلومه که مهمه! موضوع سر این که هدف اساسیه یا مسیر نیست. موضوع سر این که چی از چی ساخته شده نیست
شما یه واژه ای رو کلا فراموش کردی و اصلا به این واژه توی موضوع صحبتامون نگاه نمی کنید اون واژه زندگیه!
شما 2 واژه از کل این موضوع رو فهمیدید و دارید دو واژه رو هی روی ترازوی خودتون می ذارید و می سنجید ترازوی زیاد و کمی!
می خوام نظرتونو به کلمه ی "زندگی" جلب کنم!
تو تمام پستای هیچ یک از شما این کلمه رو ندیدم!
ما داریم در مورد زندگی حرف می زنیم حساب و کتاب . بزرگ تری و کوچیک تری نیس که یه علامت بینشون بذاری بگی چون مسیر از هدف ساخته شده پس هدف بزرگ تره :|
این اصل ها تو ریاضیات جواب می ده نه تو اینجا!
من برای 100 امین بار حرفمو مطرح می کنم چیزی که 100 بار گفتم حرف منو ج ندادید شما هم هر دفعه بش لبخند زدید و ازش گذشتید
می خوام اینو اگه جوابی دارید جوب بدید و شرو کنیم این دفعه با دیدن صورت درست سوال حرف بزنیم
به نقل از مهسا.ق :
1- بی نهایته ینی هیچ وقت هدفت تموم نمی شه و هر دفعه هدفی داری که خیلی هم ازت دور نیس و برای رسیدن به اون هدف امکان تلاش کردن رو داری!
2- راه خیلی سخ نیس ینی این که من اگه تو زندگیم هدف خیلی دوری رو انتخاب کنن شاید اولش برا هدفم خیلی تلاش کنم ولی بعد از یه مدت ممکنمه هدف رو از خودم خیلی دور ببینم و به جایی برسم که دیگه نتونم و انگیزه ی این رو نداشته باشم که برا هدفم تلاش کنم خوب حالا چی می شه بی انگیزگی تو زندگی...
حالا خوبی مسیر اینه که کلی هدف های کوچیک و با الویت پیش روت داری هیچ وقت تموم نمی شه و همیشه هدفی که داری رو می تونی بش برسی و خیلی دور نیس...

Mahgol

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
مدرسه قرآنی علامه محمد تقی آملی(!)
شهر
آمل
مدال المپیاد
در زمان کودک سالی زیست
دانشگاه
مازومس(مازندران یونیورسیتی
رشته دانشگاه
پزشكى

ببين مهسا جان بحث ما اينكه در زندگي رسيدن به هدف مهم تره يا غرق مسير شدن و دور موندن از هدف!نه اينكه كدوم بزرگ تره و اين حرفا!
ما كاري به هدفاي كوتاه مدت نداريم!ما مي گيم هر كسي يه رسالتي داره كه واسه ي اون آفريده شده و هدف نهايي رسيدن به اونه!
جواب ١ :ما بي نهايت هدف نداريم!هدف يكيه!مقصد يكيه!باقي هيچه!زندگي يعني تلاش براي رسيدن به اون!همين...
جواب ٢:مهم نيست اين هدف چقدر دوره!مهم نيست چقدر بزرگ يا كوچيكه!مهم اينكه وظيفه ي تو انجام اونه!مهم اينكه خدا تورو براي اون آفريده و در نهايت اونو ازت مي خواد!اگه هر كسي براي هدفي آفريده نشده باشه پس دليل خلقت اين همه آدم چي بوده؟...

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

خب شاید نباید از یک گروه پشت سر هم پست داد اما نمیتونیم یک هفته صبر کنیم تا اون یکی گروه بیاد پست بده که!

mahgolهرچند هم گروهی من هستی اما لطفا بحث رو دینی و اعتقادی نکن.ممنون.

1-چرا حکم مطلق میدید؟ هستن افرادی که اهداف دور و دراز دارن و برای اون تلاش میکنن! (این دلیلتون منسوخ شد*)

2-اینکه انگیزه داشته باشید برای رسیدن به هدف یا خیر به دوری یا نزدیکی هدف ربطی نداره بلکه به اراده افراد بستگی داره!
در ضمن تعریفی که ارائه دادید واقعا بی اساس بود! این رو به هر فیلسوفی بدید نگاشم نخواهد کرد! یعنی چی که راه آسونه؟!؟!؟!(منسوخ*)

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

بر اساس قانون قیاس منطق:

مسیر راه رسیدن به هدف است قبول دارم
هدف سازنده ی راه است رو کلمه ی سازنده مشکل دارم
پس هدف سازنده ی مسیر است. ببین دیگه مالوندی تو هم استدلالو!

بر این اساس هدف بر مسیر برتری دارد.

استقرای ناقص تعمیم نا روا=سفسطه و مغالطه باهم! :D

درسته که تا هدف نباشه مسیری طی نمیشه خب؟ولی دیگه نمیشه بگی این یکی به اون یکی برتری داره چرون اگه مسیری هم طی نشه به هدفی نمیرسیم
مث قضیه ی مرغ و تخم مرغه بهتره به مبحث اصلی بحث بپردازیم:

با تشکر از این که در مباحثه ی انجمن فلسفه اعلام آمادگی کردید! با توجه به قوانین جدید که انتخاب موضوع و گروه در دست مدیر انجمن است و طی قرعه کشی اعلام میشود موضوع این دور "زندگی برای هدف یا برای مسیر" و شما در گروه مسیر هستید!
البته بهت حق میدم ک بری رو اون مسائل چون فقط از طریق خارج شدن از هدف بحث میتونستی مسیری ک میخوایو بری!

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از داماد مسعودی :
درسته که تا هدف نباشه مسیری طی نمیشه خب؟ولی دیگه نمیشه بگی این یکی به اون یکی برتری داره چرون اگه مسیری هم طی نشه به هدفی نمیرسیم

پس قبول دارید این نکته ی خوبیه و من تونستم کاری کنم طرف یکی از نظریات اصلی دلایلم رو قبول کنه.

خیر باز هم میگم برتری داره ، چرا که این هدفه که به مسیر حالت میده.

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

کلا تو کار ناقصیا....
استقرا میزنی ناقصه
فلسفه میبافی ناقصه
حالام که حرف منو نصفشو میخونی بقیه شو نمی خونی!

مثلا من بگم تو روح فلانی جز مهر الهی چیزی نیست اگه بیای اینجاشو بولد کنی چی میشه؟تو روح فلانی جز مهر الهی چیزی نیست

پس قبول داری که نباید جمله ی منو نصفه درنظر بگیری؟
بعدشم شما کاری نکردی که من قبول کنم از اولم مورد قبول بود ولی حکم قطعی نیست و همراش یه بند دیگه هم داره که بولدش نکردی

بازم دیدی نرفتی سر وقت اون قضیه ی زندگی؟همش موضوع بحثو میپیچونی

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

به نقل از داماد مسعودی :
مثلا من بگم تو روح فلانی جز مهر الهی چیزی نیست اگه بیای اینجاشو بولد کنی چی میشه؟تو روح فلانی جز مهر الهی چیزی نیست

پس قبول داری که نباید جمله ی منو نصفه درنظر بگیری؟
بعدشم شما کاری نکردی که من قبول کنم از اولم مورد قبول بود ولی حکم قطعی نیست و همراش یه بند دیگه هم داره که بولدش نکردی

بازم دیدی نرفتی سر وقت اون قضیه ی زندگی؟همش موضوع بحثو میپیچونی

چیزی که من جداش کردم 2 جمله ی کاملا مستقل بود. مثالی که شما زدی یک جمله بود که نصف شد.

خب ، میرم سر قضیه ی زندگی"

زندگی هر لحظه ش به دلیل هدف وجود داره. هر انسانی برای هدف مسیر رو طی میکنه.
اکسیژن از طریق دستگاه تنفس با هدف زنده ماندن جاندار دریافت میشه.

هدف: زنده موندن

مسیر:بینی و شش

خب! اگه زنده موندن وجود نداشته باشه پس بینی و شش به چه دردی میخوره؟

پس زندگی برای هدف است نه مسیر.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

دقیقا دلیل شما رو برای جواب ندادن نمیدونم! اگه گفتنی هاتون تموم شده و چیزی برای ارائه ندارید محترمانه ست که انصراف بدید! با این کاره تون دارید به بحث بی حرمتی میکنید! یعنی اینقدر بی اهمیته؟ فعلا یک سی از عزیزان کلا شرکت نکردن.اگه قوانین تنظیم کننده ای برای این اعمال وضع نشه باید بگم آخرین مباحثه ای بود که تووش شرکت کردم.
×پ.ن ~نظر من :به دلیل وقت کشی ما برنده مباحثه شدیم.

×مدیر انجمن عزیز لطفا یه قانونی برای این جواب ندادن هم بذارید.خیلی ممنون.
بدرود.

ادیبَک

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سنندج
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
Lund University
رشته دانشگاه
Law
اینستاگرام

خیلی عجیبه بعد از مدت ها این موضوع رو شانسی دیدم و فهمیدم که هنوزم یک پست بهش اضافه نشده!
لطفا قفل کنید خب. :rolleyes:

stevendeljoo

داماد مسعودی
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی نیشابور
شهر
نیشابور
سال فارغ التحصیلی
1391
مدال المپیاد
ندارم
دانشگاه
امیرکبیر
رشته دانشگاه
برق

باو خب تو نگاه کن چن ا پست اخیرتو...
داری دور باطل میزنی
نه چیز جدیدی میگی نه رو نکاتی که ما پرسیدیم مانور میدی
خر خودتو سواری فقط
خب چی بگم دیگه؟

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی

متاسفانه مباحثه اونجور که باید پیش نرفت! فعلا قفل میشه تا در آینده با فکر جدیدی روش کار کنیم! از شرکت کننده ها تو این مباحثه کمال تشکر و قدردانی رو دارم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا