جنا
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان ۱
- شهر
- تهران
پاسخ : supernatural(ماوراء الطبیعه)
@معصومه:
لینکش:
www.serialdl1.in
@معصومه:
لینکش:
www.serialdl1.in
بهترین کار اینه که از تی وی ضبطش کنی یا از کسی که داره بگیری رایت کنی!به نقل از اردلان :من دارم در به در دنبال بقیش میگردم
از نت هم نمیگرم چون هم ترافیک میخوادش(شبا که مجانی سرعت پایئنه) هم کیفیتش مطلوب نیستش
کسی نداره از سیزن 5 به بعدش رو ؟
سم باهوش تر از دینه اما دین خوش قیافه تره...خب دخترا هم به همون قیافه ش نگاه میکنن دیگهبه نقل از جنا :میگم دقت کردین دخترا دین رو دوس دارنُ پسرا سمُ؟
اهبه نقل از جنا :بهترین کار اینه که از تی وی ضبطش کنی یا از کسی که داره بگیری رایت کنی!
فک کنم TNT ترکیه میده!البته با زیرنویس...میتونی ازونجا ضبطش کنی
موافقبه نقل از Mahsa.Z :سم باهوش تر از دینه اما دین خوش قیافه تره...خب دخترا هم به همون قیافه ش نگاه میکنن دیگه
سریال هیجان انگیزیه...فصل بعدیش فکر کنم مهر بیاد...
فکر کنم 8 باشه تا 7 رو دارم به نظرم...دقیق یادم نیستبه نقل از اردلان :فصل چندمش مهر میادش؟
تا 7به نقل از Mahsa.Z :فکر کنم 8 باشه تا 7 رو دارم به نظرم...دقیق یادم نیست
نه کیفش تو همینه که ندونیبه نقل از اردلان :تا 7
بگو چی میشه توروخــــــــــــــــــــــــــــــــــدا
من تا 6 دارم
وسطای 6 یعنی
تا اونجایی که سم برمیگرده و دین بعد از یسری ماجرا میفهمه که فرق کرده
ااااااااااااااااااابه نقل از Mahsa.Z :نه کیفش تو همینه که ندونی
من دارم همه فصلهاشو اما تا فصل 2 رو بیشتر نگاه نکردم درگیر یه سریال دیگه بودم
واییییییییییییییییییییییییییییییییییبه نقل از مهدی صفری :آخ جون!سوچر نچرال
آقا 7 فصلش اومده.....اون اوایل من با دین بسی حال میکردم،شخصیتشو دوست داشتم اما خب بعدش که میشا کالینز اومد،دیگه کل سریال یه طرف،میشا هم یه طرف
آخر فصل 6 بود اگه اشتباه نکنم که به سم و دین گفت بهم تعظیم کنید.......یه ابهتی داشت...اصا یه وضعی
بعدش توی فصل 7 یه افت شدیدی پیدا کرد سریال!مخصوصا با اون لوایاتان های مسخره،اما دوباره آخر فصل 7 ترکوندن!
آخه اینجا اسپویلر هم نداره،میترسم حزفف بزنم و سریال لو بره
همه میگن فصل یک و دو از همه بهتر بود ولی به شخصه اصلا از فصل یک خوشم نیومد
برو بگیر نگاه کن خب!گفته بشه کیفش از بین میره!حالا خود دانی...به نقل از اردلان :ااااااااااااااااااا
بگو دیگه
اگه دیدی یهنیوایییییییییییییییییییییییییییییییییی
اینم که گفت دیگه دیوونم کردش
بگین تورو خدا چی میشه
خوب بحث پول وسط میاد اونموقعبه نقل از Mahsa.Z :برو بگیر نگاه کن خب!گفته بشه کیفش از بین میره!حالا خود دانی...
چی بگم؟؟؟نگاه نکردم هنوز فصل 6 رو!به نقل از اردلان :خوب بحث پول وسط میاد اونموقع
حالا یذره بگو