- شروع کننده موضوع
- نام مرکز سمپاد
- شهید هاشمی نژاد II
- شهر
- مشهد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- دانشگاه
- شهید باهنر
- رشته دانشگاه
- دامپزشک / سیاست
نظرات شما راجع به سلسله افشاریه
کوتاه و مختصر
کوتاه و مختصر
به نقل از Miss Deli :به نظر من نادرشاه، یک شاه مقتدر و زیرک بود و فوق العاده شجاع.
مشکل ما اینه که می یایم هرچی سلطنت پادشاهی بوده زیر سوال می بریم، اونم به خاطر اینکه یه نقاط خاکستری داشته، در حالی که به باید اون ها رو پاس بداریم و به جای دیدن مشکلاتشون، خدمات بی نظیرشون رو ببینم.
خب راستش من با هر دو تاتون موافقم ؛ یعنی به نظرم نادر پادشاه شجاع و باهوشی بود و داشت خوب کار می کرد ولی به قول پدرم خیانتی که به ایران کرد این بود که با اطرافیانش بد اخلاقی کرد و خیلی زود باعث مرگ خودش شد!به نقل از نسترنّگار :هوم... نادرشاه فقط تاخت و تاز كرد، هند رو غارت كرد، به وضع كشور زياد رسيدگي نكرد، آخر عمري هم كه رواني شد و مرد
+ نياز به خانوم طباطبايي داريم بياد بحث كنه!
وجدانا چقدر راجع بهش مطلب خوندی ک اینجوری میگی؟به نقل از نسترنّگار :هوم... نادرشاه فقط تاخت و تاز كرد، هند رو غارت كرد، به وضع كشور زياد رسيدگي نكرد، آخر عمري هم كه رواني شد و مرد
+ نياز به خانوم طباطبايي داريم بياد بحث كنه!
همون کاری که شاه عباس کرد،اول ازبکا وترکای عثمانی رو نشوند سرجاشون بعدم آبادانی انجام دادبه نقل از LEGEND :درسته آبادانی و.. رو مث رضا شاه و... انجام نداد! ولی خوب همون ایجاد امنیت ته کاره!
باو اگه یه شاه بیاد و قدرتمند کنه جوری که همسایگانش ازش بترسن و هوس حمله نکنن خودش باعث میشه بعد چند سال که وضعیت آروم شد بیاد و به اوضاع داخلی هم سروسامان بده!
خب بله کسی منکر این قسمتش نیس،من دقیقا با قسمت بعدازبیرون کردن افغانا مشکل دارم،لشکر کشی های بی موردی که هزینش میتونس صرف ساختن کشور بشهبه نقل از نسترنّگار :البته همون طور که محمود حکیمی تو کتابش میگه فقط نادر میتونست در اون شرایط ایران رو از تجزیه شدن نجات بده
لطف کرده نظر بنده ی حقیر چند پست بالاتر را ملاحظه کنیدبه نقل از SaϔnA.M :ببینید نادر شاه جنگ جوی خوبی بود ، می شه گفت توی اون دوران که پادشاه ها همین یک خصوصیت هم نداشتن ( خیلیاشون) این رو داشت و خیلی هم خوب داشت . اما نمی تونیم بگیم شاه ِ ایده آل بود . چون جنگ و غارت از کشور های دیگه سیاست نمی خواد . زور بازو می خواد . قانون جنگل ، روز ِ ما بیشتره ( یعنی سپاه و قدرت) پس ما جنگ رو می بریم . البته همین سپاه قوی هم جذبه و اقتدار می خواد که نادر شاه داشت . اما سیاست نداشت . این که سیاست نداشت یعنی این کار عملا اقتصاد کشور رو بهتر نکرد . گنج ها برای شاه بودن و مردم فقط پزش رو دادن و شنیدن . شاه ایده آل اونیه که با سیاست یه کاری کنه که از همین جنگا برای اقتصاد مردم استفاده شه ، یا حتی بدون جنگ سیستم اقتصادی رو بهبود ببخشه ( مثل استفاده از کشورای شرقی توسط انگلیس و اروپا بعد از انقلاب صنعتی ) اما در کل اقتدار و حفظ امنیتش لایک میشه .
خب باشه ! نادر شاه هوش و زیرکی ِ جنگ جو بودن رو داشت ، اون اولم گفتم جنگ جوی خوبی بود . اما کشور دار خوبی نه .به نقل از داماد مسعودی :لطف کرده نظر بنده ی حقیر چند پست بالاتر را ملاحظه کنید
ضمنا با زور بازو نمیشه لشکر فیل سوار هندوستانو تارومار کرد عقل می خواد ک از شتر استفاده کنی