وقتی برات خونه خریده و به نامته!به نقل از SaϔnA.M :دور از جون ولی پول رو اگر خرج نکنی مساوی نیست با تو قبر بردن که . یه سرمایه گذاری ِ درست ، یه پس انداز درست واسه آینده ی بچه ها خیلی بهتره که . تا همینجوری بشون پول بدی .
منم از پول گرفتن متنفرم اما هنوز موقعیت استقلال کامل رو ندارم وگرنه این اخلاقتون خیلی لایک داره.دعا کنید ما هم هرچی زودتر مستقل شیم!به نقل از Marksman :من خودم به خاطر شخصیتی که دارم هیچ وقت دوست ندارم از کسی حتی یک ریال بگیرم ، حتی از پدرم .
به خاطر همین از دو سال پیش تا یک سال قبل یک تجارت کوچک توی دنیای دیجیتال راه انداختم و پولی که از پدرم برای شروع کار گرفتم به طور کامل بهش برگردوندم (البته کلی اصرار کردم تا پول رو ازم قبول کرد !)
در آینده هم بستگی به مشخصه و ویژگی های شخصیتی فرزندم داره که چه طور بهش پول تو جیبی می دم .
اما اگر بچه ام مثل خودم پوا خرج کنه باید بالای یک میلیون بهش بدم !
این کار باعث شد من خیلی زود و زیاد جامعه و محیط اطرافم رو بشناسم .به نقل از M A S U M E :منم از پول گرفتن متنفرم اما هنوز موقعیت استقلال کامل رو ندارم وگرنه این اخلاقتون خیلی لایک داره.دعا کنید ما هم هرچی زودتر مستقل شیم!
منم تو فکر کار کردن هستم..ضمینهش هم هستا..ولی منتظر تابستونم.به نقل از Marksman :این کار باعث شد من خیلی زود و زیاد جامعه و محیط اطرافم رو بشناسم .
امیدوارم همه هر چه زود تر مستقل بشن !
اگر مطمئنی به درس و مدرسه لطمه ای نمی خوره و برای سال بعدت مشکلی پیش نمی یاد حتما" این کار رو بکن .به نقل از M A S U M E :منم تو فکر کار کردن هستم..ضمینهش هم هستا..ولی منتظر تابستونم.
نه در ضمینه ی درسم هست اتقاقا! میخوام برم زیر دست استادامون تو داروخونه فعلا نسخه پیچی..به نقل از Marksman :اگر مطمئنی به درس و مدرسه لطمه ای نمی خوره و برای سال بعدت مشکلی پیش نمی یاد حتما" این کار رو بکن .
خیلی عالی هست ، بهترین کار ممکن رو می کنی .به نقل از M A S U M E :نه در ضمینه ی درسم هست اتقاقا! میخوام برم زیر دست استادامون تو داروخونه فعلا نسخه پیچی..