• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

عکاسی با طعم اینستاگرام

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ..........
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : عکاسی با طعم Instagram

نسخه جدید اینستاگرام که چندین هفته پیش اومد امکان تگ کردن افراد رو روی عکساتون به شما میده (یه جورایی مث FB )
+ یه سری تغییرات جزی هم داشت ولی به نظرم همین امکان تگ کردن تغییر عمده نسخه ی جدیده.

منم تازه ساختم!
اكانت: armin1272
هنوز خاليه :-"

× جدیدترین نسخه ی اینستاگرام (V 4.0.2) دارای ویژگیه ضبط کردن فیلم هست.

به نظرم این کار اینستاگرام برای رقابت با vine یا بهتره بگم twitter بود. (چون واین برا توییتر و اینستا برای فیس بوکه و یه جورایی جنگ دو ابر شبکه ی اجتماعیه.)
از وقتی که vine ( یک شبکه اجتماعی برای ضبط کلیپ های کمتر از6 ثانیه) اومد استقبال خوبی شد ازش به خصوص از طرف کاربران آیفون. ولی وقتی بعد چن هفته نسخه ی آندرویدش اومد خیلی استقبال نشد. چون خیلی سرعتش پایین بود، برای لود یه کلیپ چن ثانیه ای باید کلی صبر میکردی و خیلی مشکلای دیگه مثل نداشتن امکانه ضبط فیلم توسط دوربین جلوی موبایل.
ولی ضبط کردن کلیپ تو اینستا میتونه بیشتر از 6 ثانیه باشه ، سرعت آپلودش خیلی بالاتره نسبت به vine (به خصوص برای کاربران آندروید). و همین که میتونی هم عکس آپلود کنی هم کلیپ.

اینستاگرام شبکه ی اجتماعی ِ مورد علاقه ی منه.
فکر میکنم از وقتی عضوش شدم دیدِ بهتری نسبت به چیزای معمولی اطرافم پیدا کردم و سعی میکنم از چیزای کوچیک سوژه بسازم.
البته که هنوز فوق العاده آماتورم!

parniandi

fireball0076 هستم!‌

پاسخ : عکاسی با طعم Instagram (مخصوص موبایل)

برای افرادی که به هر دلیلی با موبایل نمیتونن به اینستا سر بزنن ، خود اینستا سایت رسمیشو زد و لازم نیست از سایتهای دیگه پروفایلتونو چک کنید.

instagram.com

× (برای همین "(مخصوص موبایل)" از اسم تاﭘﻴﻚ برداشته شد)

چرا وقتی میرم سایتش بعد ازینکه یوز پس وارد میکنم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته . هیچی نمیاد
جدیداً اینجوری شده یا این مشکل فقط برای من هست؟
ب این ک بدون لاگ اوت کردن با گوشی ، بیایم از سایتش استفاده کنیم ک مربوط نمیشه؟

پاسخ : عکاسی با طعم Instagram (مخصوص موبایل)

به نقل از K.M.W :
چرا وقتی میرم سایتش بعد ازینکه یوز پس وارد میکنم دیگه هیچ اتفاقی نمیفته . هیچی نمیاد
جدیداً اینجوری شده یا این مشکل فقط برای من هست؟
ب این ک بدون لاگ اوت کردن با گوشی ، بیایم از سایتش استفاده کنیم ک مربوط نمیشه؟

من که به شخصه مشکلی ندارم برای ورود به اکانتم با کامپیوتر! :-?
هم زمان هم میتونم با موبایل و کامپیوتر وارد اکانتم بشم بدون هیچ مشکلی.

دوستان جدیداً هم انگار نسخه ویندوزی اینستاگرام با اسم ِ Instagrille اومده. کسی باش کار کرده؟ به نظرتون خوبه؟

منم masoudsh2

منم هستم :-"

siavashreisi

Back
بالا