- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 95
پاسخ : عکاسی با طعم اینستاگرام
me : f.afr77
me : f.afr77
اون300 نفر احتمالا اشنا هستن . هم مدرسه ای، هم دانشکده ای، هم کاربه نقل از میم ح میم دال :این چه فازیه بعضیا یه دونه عکسم ندارن ولی ۳۰۰ نفر فالو میکنن؟ بعضیا هم کلا تو خط تایپوگرافی هستند و از این تصاویر نوشته دار میگذارن فقط!
اینا از راه های فالو و فالو بک و بعد آن فالو ، فالور میگیرنبه نقل از میم ح میم دال :این چه فازیه بعضیا یه دونه عکسم ندارن ولی ۳۰۰ نفر فالو میکنن؟ بعضیا هم کلا تو خط تایپوگرافی هستند و از این تصاویر نوشته دار میگذارن فقط!
خب فازشون اينه!به نقل از میم ح میم دال :این چه فازیه بعضیا یه دونه عکسم ندارن ولی ۳۰۰ نفر فالو میکنن؟ بعضیا هم کلا تو خط تایپوگرافی هستند و از این تصاویر نوشته دار میگذارن فقط!
منم به شدت موافقم با این قضیه یه چیزی بذارین آدم بفهمهبه نقل از پری ناز :میگم میشه اسم سمپادیاییتونم بذارید تو bio (مثلاً فلانی@سمپادیا)؛ آدم بفهمه کی ـین؟
[مگر اینکه اسمتون یه چیز تابلویی مث پری ناز باشه که همه دقیقاً میفهمن طرف کیه. ]
الان یه فاطمه رحمتی من دارم، فکر میکردم تویی. میدونم یه فاطمه رحمتی داریم ولی فامیلی تو رو نمیدونم، بعد تو ذهنم بین شما دو تا هی نوسان داشتم، الان دیدم پزشکی ای فهمیدم تو نیستی!منم به شدت موافقم با این قضیه یه چیزی بذارین آدم بفهمه
من همین Fateme.RMA عم خببه نقل از پری ناز :الان یه فاطمه رحمتی من دارم، فکر میکردم تویی. میدونم یه فاطمه رحمتی داریم ولی فامیلی تو رو نمیدونم، بعد تو ذهنم بین شما دو تا هی نوسان داشتم، الان دیدم پزشکی ای فهمیدم تو نیستی!
اسم سمپادیاتونو بذارین راحت کنین یه ملّتو. ثواب داره.
بسیار هم خوب. من فک میکردم اون تویی نگو تو خودتی.من همین Fateme.RMA عم خب
نياز به شماره نيس! اون قسمت كه اختيارئه! سيستم عاملت اندرويده؟به نقل از Mohad :× من ی سوال بپرسم( خب جا دیگ نبود)
اینستا من قاطی کرده میگه برا امنیت شمارتو بده شماره خودمو دادم میگه معتبر نیس شماره مامانمو میدم میگه نداریم ی هم چین شماره ای، شماره بابامو دادم کد نمی فرسته
خب من چی کار کنم هیچ کاری نمی تونم کنم هی میگه ایراد داری
اینستا که شماره نمیخواد ک!به نقل از Mohad :× من ی سوال بپرسم( خب جا دیگ نبود)
اینستا من قاطی کرده میگه برا امنیت شمارتو بده شماره خودمو دادم میگه معتبر نیس شماره مامانمو میدم میگه نداریم ی هم چین شماره ای، شماره بابامو دادم کد نمی فرسته
خب من چی کار کنم هیچ کاری نمی تونم کنم هی میگه ایراد داری