تعداد قبولیای سمپادیا-مرحله ی اول1390-

در کدام یک از المپیادها قبول شدید؟

• رای‌دهندگان
    138
پاسخ : تعداد قبولیای سمپادیا

بچه ها توی انجمنای المپیاد هر رشته تاپیک ِ تعیین کف هست ، اونجا بحث کنید !

× تبریک به همه دوستانی که قبول شدن ، انشاالله مراحل بعدی هم .

تبریک به همه ی دوستانی که قبول شدن.من که شیمی رو قبول نشدم!70 زده بودم.

کسی می دونه واسه اعتراض کجا بریم؟ من باشگاه زنگ می زنم کسی بر نمی داره... نو سایت هم ننوشته واسه اعتراض چه کنیم! من باید قبول می شدم که به طور بسیار باور نکردنی نشدم! ~X( ~X( ~X(!! خندم گرفت وقتی دیدم =)) =)) کسی میدونه باید چه کنم؟

منم کمپیوتر قبول شدم اما الان درصدم یادم رفته چون اصلا فکرشو نمیکردم که قبول شم!!!!

مام شديم :د منتها اصلن نگرفته بودم درصدمو ! منتظر كليد باشگا بودم كه نزد كليد ..ولي فك نميكنم نمرم مرزي بوده باشه

نظرتون چیه برای در آوردن آمار قبولی ها نظرسنجی بزاریم؟؟؟

منم زیست قبول شدم

• لایک
امتیازات: 8098

به نقل از مع الجنون :
نظرتون چیه برای در آوردن آمار قبولی ها نظرسنجی بزاریم؟؟؟
خوبه
میشه بزارید؟؟؟

چرا نظر سنجی کامپیوتر نداره :-?

این مهمتره :-w
چرا زبان نداره؟؟؟ X-(

به نقل از Immortal :
من و علي رجايي بالاي. ٦٥ زديم ولي هيچكدوم قبول نشديم!!! :-w
منم ک 85 زدم قبول نشدم :| بچه ها کی بریم اعتراض ؟ :)
به نقل از dhm :
کسی می دونه واسه اعتراض کجا بریم؟ من باشگاه زنگ می زنم کسی بر نمی داره... نو سایت هم ننوشته واسه اعتراض چه کنیم! من باید قبول می شدم که به طور بسیار باور نکردنی نشدم! ~X( ~X( ~X(!! خندم گرفت وقتی دیدم =)) =)) کسی میدونه باید چه کنم؟
قرار شد شنبه ک باشگاه وا شد بزنگیم واسه اعتراض ، اگه نشد حضورا میرم من :-|

به نقل از dhm :

کسی نیست جواب این بابا رو بده؟

واقعا که ! X-( این همه در و دیوار انجمن رو آوردیم پایین و گیس و گیس کشی و فحش و من از باشگاه شکایت می کنم و خدا خیرشون نده و ... حالا که جوابا رو اعلام کردن یادتون رفت ؟! :|
اگه جوابارو 2 روز مونده به مرحله 2 اعلام میکردن هم شما اعتراض نمی کردین ;D
پ . ن : بنده نقبولیدم ( اگه قبول شده بودم که اینجوری نمینوشتم !) ولی برا همه ی شما ، چه قبول شدید و چه قبول نشدید آرزوی موفقیت دارم . [-o< [-o<

به نقل از Go|nOo$h :
منم ک 85 زدم قبول نشدم :| بچه ها کی بریم اعتراض ؟ :)قرار شد شنبه ک باشگاه وا شد بزنگیم واسه اعتراض ، اگه نشد حضورا میرم من :-|

دم شما گرم.... البته من شیمی نیستما!!! کامپیوترم... نمرم هم از کسایی که میشناسم و قبول شدن خیلی بالاتر بوده ولی من :-L

قبولیا

بچه ها یک پیج میزنم
کسایی که اعتراض دارن بیان اونجا تا علتشو اینارو بگنو بحث بشه و برنامه ی اعتراضو بچینیدو مدون شه
چطوره؟

اعتراضات وارده به المپیاد های این دوره

بچه این پیج زده شد و حالا اعتراضاتی که تو این پیج کردین منتقل کنین اونجا بگید تا سر صحتش بحث کنین
اگه به هر مسله دیگه اعتراض داشتیم مدون کنیم برا طرح

سلام دوستان
عجب شیر تو شیریه ها ;D
من حدودا 70 زدم قبول شدم بعد شما چطور قبول نشدین؟ :-/ :-" شیمی بودم
آقا خواهشن رفتین اعتراض کاری نکنین کاری نکنید که ما ضایع شیم آخه خیلی ضایع اس برگردی به ملت بگی آقا اشتبا شده من قبول نشدم
;D ;D :-" :-"

سلام /m\- منم خدارو شكر كامپيوتر قبول شدم - اما فقط يه سوال مونده ماها كه سال اولي هستيم و راه نميدند مرحله دوم ؟!؟!؟!؟! :-/

• لایک
امتیازات: ALISC

به نقل از AGHA ALEX :
سلام /m\- منم خدارو شكر كامپيوتر قبول شدم - اما فقط يه سوال مونده ماها كه سال اولي هستيم و راه نميدند مرحله دوم ؟!؟!؟!؟! :-/
چرا راه میدن ولی اصن برگه هاتون صحیح نمیشه ;D :-"

من شرايط لازم براي شركت در آزمون مرحله دوم المپياد سال تحصيلي 91-90 را احراز نكرده ام :((

+ راستی به همه ی قبول شده ها تبریک میگم. ;D

Back
بالا