تا اون جایی که من می دونم. هم مرحله دوم راه میدن (البته فقط روز اول)، هم برگه های تصحیح میشه. بعدشم از بین سال اولیا (فک کنم) 30 نفر اول رو وسطای سال دوم دبیرستان به یه دوره ی ده روزه ی آمادگی برای المپیاد کامپیوتر می برن. البته فقط المپیاد کامپیوتر اینجوریه بقیه ی المپیاد ها رو نمی دونم. یکی از پیش های ما همین دوره ی ده روزه رو رفته بود ( B-) ) ولی آخرشم آرزوی مرحله سه به دلش موند. (به نقل از niloooofar :چرا راه میدن ولی اصن برگه هاتون صحیح نمیشهبه نقل از AGHA ALEX :سلام- منم خدارو شكر كامپيوتر قبول شدم - اما فقط يه سوال مونده ماها كه سال اولي هستيم و راه نميدند مرحله دوم ؟!؟!؟!؟!
![]()
![]()
![]()
به نقل از سید امیر حسینی :دوستان چرا اینقدر بحث کف میکنین وقتی یکی مثلا با 30% تو یه رشته ای قبول میشه اونوقت یکی با 35% قبول نمیشه دیگه کف معنی نداره.
(هر جایی یه سهمیه ای داره برای همین این اتفاق میفته)
اگه هر جایی سهمیه داشت من حتما قبول بودمبه نقل از سید امیر حسینی :دوستان چرا اینقدر بحث کف میکنین وقتی یکی مثلا با 30% تو یه رشته ای قبول میشه اونوقت یکی با 35% قبول نمیشه دیگه کف معنی نداره.
آره! خب قراره نخبه ها رو تفكيك كنن! خدا كه نخبه ها رو همگن تو مناطق پخش نكرده!به نقل از dhm :المپیاد که سهمیه نداره!
n سال ه ک داره المپیاد کشوری برگزار میشه،بدون هیچ سهمیه ای،ممکن بود ی استان 100نفر می داد،ممکن بود هیچی....اتفاقی هم نمی افتاد...حالا امسال بدون هیچ گونه اطلاع رسانی این جوری شده؟به نقل از سید امیر حسینی :دوستان چرا اینقدر بحث کف میکنین وقتی یکی مثلا با 30% تو یه رشته ای قبول میشه اونوقت یکی با 35% قبول نمیشه دیگه کف معنی نداره.