عبارات انگلیسی

no one

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اورمیه
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : عبارات انگلیسی

@Madmazel Fairy Tale:
فکر نکنم دلیل راحتی باشه!

تو دو پسته قبلی من متوجه بعضی چیز ها شدم!
سوالم اینه مقدار مطالعه ی عمومی شما تو زبان فارسی چقدره؟
و آیا همونقدر که کلمات انگلیسی در زندگی خودتون استفاده می کنین همون قدر با زبان انگلیسی آشنا هستین!؟

Madmazel Fairy Tale

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½
شهر
Minsk
دانشگاه
BSMU
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از no one :
@Madmazel Fairy Tale:
فکر نکنم دلیل راحتی باشه!

تو دو پسته قبلی من متوجه بعضی چیز ها شدم!
سوالم اینه مقدار مطالعه ی عمومی شما تو زبان فارسی چقدره؟
و آیا همونقدر که کلمات انگلیسی در زندگی خودتون استفاده می کنین همون قدر با زبان انگلیسی آشنا هستین!؟

ولی من همچنان فک میکنم راحتیه!

یعنی چی مطالعه عمومی تو زبان فارسی؟! تو ایران زندگی میکنیما مثلاً :-? کلاً مطالعه عمومی هممون به زبان فارسیه! (مطالعه عمومی)

بله...بله... :rolleyes: من کانون زیان رو تموم کردم اگه مقیاسی میدونینش واسه سنجیدن سواد انگلیسیه کسی...
اونقدرم تو جامعه غرب شیرجه نزدم هرچند! من الان فقط آهنگام انگلیسیه + مقاله هایی که میخوام به زبان اصلی بخونم + فیلمایی که میخوام به زیان اصلی ببینم! همین ! ولی بازم فک میکنم پیامم رو با انگلیسی بعضی وقتا بهتر میتونم برسونم.

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

يه نكته ديگه هم هست، ممكنه وقتى از كلمه انگليسى استفاده ميكنيم، منظورو راحت تر برسونيم. از نظر خود من كلمات انگليسى معنى رو دقيق تر ميرسونن. مثلا من ترجيح ميدم بگم Exhausted تا خيلى خسته.
و به نظرم اگر افرادى كه از اين اصطلاحات و كلمات انگليسى استفاده ميكنن، زبانشون خوب باشه ايرادى نداره.

AUGUST II_PRINCE OF SAMPA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
ﻫﺎﺷﻤﯽ ﻧﮋﺍﺩ II
شهر
ﻣﺸﻬﺪ
ﭘﺎﺳﺦ : ﻋﺒﺎﺭﺍﺕ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ

درسته
منم کاملا موافقم
تعصب بیجا در مورد زبان رو بی مفهموم میدونمو داریم در دنیا به سمتی پیش میریم که به یک زبان واحد (البته خیلی رویا پردازانس) یا چیزی شبیه به اون برسیم
در این پروسه زبان هایی که از قدرت بیشتری برخوردان خودشونو مسلما بیشتر به جهان عرضه و یا تحمیل میکنن و بیشترین تاثیرو بر زبان مشترک آینده خواهند داشت

بالا