خواب های سریالی

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع الهه ن
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : خواب های سریالی

من از این خواب ها می بینم.
ولی خیلی جزئی!
مثلا می بینم معلم داره با فنر کار می کنه فردا معلم فیزیکمون داره با فنر کار می کنه!
ولی زیاد خواب هام یادم نمی مونن
وقتی یه صحنه برام اشنا باشه می فهمم که تو خواب دیدم. ;D

به نقل از mhk :
من از این خواب ها می بینم.
ولی خیلی جزئی!
مثلا می بینم معلم داره با فنر کار می کنه فردا معلم فیزیکمون داره با فنر کار می کنه!
ولی زیاد خواب هام یادم نمی مونن
وقتی یه صحنه برام اشنا باشه می فهمم که تو خواب دیدم. ;D
مطلبی که شما میگین یه حورایی به حس ششم مربوط میشه.بحث ما سر خواب های دنباله داره. ;)

آره. خواب سریالی میتونه یکی از دلیلاش این باشه که در یه برهه ای از زمان ، برای ما یک موضوع خاص اهمیت زیادی پیدا میکنه یا اینکه تاثیر زیادی روی زندگیمون داره.
مثلا یکی از نزدیک ترین خواب های سریالی من از هفته پیش شروع شده و اونم اینه که هر شب دارم خواب این رو میبینم که کارنامه ام چند میشه. و جالب اینجاست که این رو مثل سریال میبینم. یعنی هر دفعه یه قسمت از اون روزی رو میبینم که دارم کارنامه میگیرم.
البته خب چیزی هم هست به اسم رویای صادق ، اگه به مسائل فراسرشت علاقه داشته باشید حتما میدونید. که خب این فرق داره.
یجورایی مثل همین که یک نفر خواب روحی از آشنایانش رو مدام میبینه که اون روح ازش چیزی درخواست میکنه.
یا مثلا خود من....خواب مرگ افراد رو از چند شب قبل مردنش تا شب مردنش میبینم.

من خیـــــــــــــلی این اتفاق برام میفته...
خصوصاً پیش نیاز هاش!

من از خیلی وقت پیش میبینم و خیلی کلافم کرده بود
تازگیا رفتم روانپزشک گفت نوعی کابوس هستن درست نمیتونی بخوابی اینطوری میشه
یه سری داروی افسردگی نوشت الان هم حالم عالیه هم دیگه از اون خواب ها یا کابوس ها نمیبینم

دوره ای که رمان می نوشتم معمولا بخشی از قصه رو توی خواب میدیدم روز بعد مینوشتم و شب باز ادامه ماجرا.

Back
بالا