• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

اولین پادکست موسیقی سمپادیا

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع alemzadeh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alemzadeh

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد ۱
شهر
مشهد - تبریز
دانشگاه
دانشگاه هنر تبریز
رشته دانشگاه
طراحی صنعتی
با سلام خدمت تمام دوستان موسیقی دوست و غیر موسیقی دوست سمپادی ;D؛
خوب با اولین پادکست موسقی سمپادیا در خدمتتون هستیم که در مجموع می‌شه چهارمین پادکست سایت سمپادیا. اول از همه بابت تاخیر به وجود اومده برای ارائه این پادکست من یه عذرخواهی بکنم ولی واقعن باید بگم پادکستی شد که ارزش شنیدن رو داره٬ دوستان زیادی برای به اینجا رسوندن این پادکست زحمت کشیدند٬ دوستانی که وویس دادند٬ نواختند و مجری بودند٬ مدت زمان پادکست یک ساعت شده ولی ازتون این خواهش رو دارم که هیچ آهنگی رو رد نکنید و تمامی آهنگ‌ها رو گوش کنید. یه تشکر ویژه هم بکنم از تارا و پرنیان عزیز که زحمات بسیار زیادی کشیدند برای این پادکست٬ یه خسته نباشید ویژه از همین‌حا بهشون می‌گم.

منتظر نظرها و پیشنهادهای شما عزیزان هم هستیم برای بهتر شدن پادکست‌های بعدی.

لینک دانلود پادکست

لینک دانلود از فایل گیر (با تشکر از کیندر)

اسامی افرادی که در پادکست حضور داشتند:

بیتا
پدرام فــ .
Masih-j
•Silmarillion•
نیمچه
.... (محسن)
تـــــــــــــارا
میکا
ParNiaN.D
Captain.Pisko

پاسخ : اولین پادکست موسیقی سمپادیا

بچه ها خسته نباشید >:D<
انصافاً کار سختیه یه آهنگ رو موقع ضبط بدون فالش در آوردن. با وجود تلفن و اف اف که وقت و بی وقت ضبط رو خراب میکنن!
من که آخراش انقدر اعصابم به هم ریخته بود که تمام اهل خونه وقتی من داشتم ضبط میکردم ساکت میشدن ;;)
آخرشم که آهنگی که میخواستم بزنم رو بیخیال شدم رفتم چندتا قدیمی ضبط کردم ;D

بچه ها دلم میخواد خیلی هم ازتون گله کنم ولی فعلاً نمیکنم که میوزیکست(!) رو با خیال آسوده گوش بدید.

ولی از این پس کمتر پدرِ ما رو در بیارید سرِ ویس فرستادن [-o<

اوه تا یادم نرفته از GCD هم تشکر میکنم به خاطر معرفی نرم افزار ضبط!

منم گوش دادم

اول بگم که خیلی خوب بود!!!

مخصوصا سنتور محسن و تنبور(؟) نیمچه!

گیتار تارا هم خیلی دوست داشتم

خیلی قوی بود کارا!

فقط یه لطفی کنید تو یه سرور دیگم آپلود کنیدش! بعد آی دی یا یه راه تماسی با این نوازنده ها هم بزارید، فیس بوکی چیزی!:X

• لایک
امتیازات: reza7

قبلا با حجم کم هم واسه دانلود میذاشتین :-|

آقا یکم سرعت دانلودش رو بهتر میکردین خدا قهرش نمیاد ها..........آدم باهزارذوق وشوق میاد بعد باید هزارتامگس بپرونه تادانلودش تموم شه....خو چیکارکنم طاقت ندارم وایسم همش ذوق وشوق دارم جدیدشو گوش کنم.......خیلیییییییییییییی خسته نباشین >:D<

بچه ها مطمئنین درسته لینکش؟؟؟

چرا پس دانلود نمیشه!

اقا اقا درسته باتشکر! :-"""

پرفکت!

به نقل از کاساندان :
آقا یکم سرعت دانلودش رو بهتر میکردین خدا قهرش نمیاد ها..........آدم باهزارذوق وشوق میاد بعد باید هزارتامگس بپرونه تادانلودش تموم شه....خو چیکارکنم طاقت ندارم وایسم همش ذوق وشوق دارم جدیدشو گوش کنم.......خیلیییییییییییییی خسته نباشین >:D<
مشکل سرعت دانلودش از ما که نیس از نت شما و سرور اونجاییه که آپلود شده.

دوستان سایت آپلود خوب بگید من آپلود کنم روی اون هم واستون. روی هاست سایت هم به مدیرا گفتم٬ دیگه نمی‌دونم کی آپلود کنن.
به نقل از علی سینا :
قبلا با حجم کم هم واسه دانلود میذاشتین :-|
۶۰ دیقه پادکسته٬ ۶۰ مگه. کیفیتش متوسطه٬ از این پایین‌تر بشه خو زخمتایی که بچه‌ها کشیدن هدر میره.

همه چیش عالیه!!! شیره سمپادیااااااااا ;D دست همه بچه ها درد نکنه...
(اما یه کوچولو فقط یه کوچولو مجری ها با انرژی بیشتر اجرا میکردن دیگه عالی تر میشد...)

پادکسَت عـــالی بود ، یعـنی عــــالیا . واقعا خسته نباشـید ، عالی عالی ! یعنی من مطمئنم کسی آهنگی ُ رد که نمی کنه هیچ ، همه چندین باز گوشش می دن 8-> خسـته نباشـید دیگه ...

وای بچه ها واقعا" خسته نباشید.. >:D<
عالی بود.. عالی! عالی! عــــالــــی!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا