پاسخ : چرا المپياد ميخونين؟
1-معافیت
کسایی که میخوان معاف بشن یه تحقیقی داشته باشن! یه راه اسونتر و ممکنتر انتخاب کنند!
تو المپیاد احتمال 40 در 2000 هستش که کسی معاف بشه!
2-کنکور ندادن
کنکور هزار برابر اسونتر از المپیاده!
درسای تخصصی که هیچ! یه ریاضی و هندسه و شیمی و فیزیک بیشتر نی که واقعا این درسا در حد دبیرستان خنده دارن! کتابا دبیرستان مثل مجله میمونه
عمومی هارو هم هرکدوم 200ساعت وقت بزارید هر سه سال دبیرستانو فول میشید(نگید نه،ناسلامتی سمپادی هستیم). ینی 16روز روزی 12ساعت!
7تا درس عمومی هم داشته باشیم(دقیق نمیدونم
)
4ماهه اینارو فول میشیم بدون اینکه نیاز باشه رو هیچکدوم فکر کنیم و انرژی بزاریم!فقط حفظ کنیم!
ببینید خیلی اسونتر و با انرژی کمتر میشه کنکورو قبول شد
جدا از اینکه واسه المپیاد دوسال هم کمه و گاهی ادم فقط 5ساعت رو یه سواله و واقعا فشار بالاس!
و یه چیز دیگه...دیده شده که 99درصد المپیادی ها که طلا نیاوردن اخر تونستند رشته ای رو که میخوان قبول بشن! (المپیادی ینی اون ادمای شاخ، نه کسایی که اسم خودشونو گذاشتن المپیادی
)
3-علاقه
بازم علاقه جالب تر از دلایل بالاس!
ولی اگه صرفا علاقه س (مدال و اینا مد نظر نی
) بهتره کنکور که اسونتره نزاری کنار ولی علاقتو کنار کنکور دنبال کنی!
هرچند بعید میدونم کسی صرفا واسه علاقه در این حد ریسک کنه
4-پز دادن
المپیاد خداییش پز نداره
حداقل تا زمانی که مدال نیاوردی هیچ پزی نداره!
دم دوستان گرم که قبل از اوردن مدال میتونن پز بدن!
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
حالا دلیل خودم...
معتقدم ادم اگه فکرش خوب باشه همه جا میتونه از اون استفاده کنه و همه جا بهترین باشه!
فیلم فرار از زندان...مایکل فکر کردن بلد بود که تو همه شرایط برای همه چی یه راه حل داشت!
دلم میخواد فک کردن یاد بگیرم! شاید فک کنید دارم شعار میدم یا کلیشه ای میحرفم...
و تو این سن تنها چیزی که خوب فک کردن و تمام جوانبو در نظر گرفتن رو به ما یاد میده، المپیاده!
حالا کاری به المپیاد های حفظی ندارم!
ولی المپیادهای کامپیوتر و ریاضی و فیزیک خیلی رو باز شدن فکر موثرن!
اون 4تا دلیل هم هس، ولی اونقدری جالب و مهم و قانع کننده نیستند!