• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

المپیاد مشاورۀ انتخاب رشتۀ المپیاد

المپیاد؟

• زیست

رای‌ها: 34 57.6%
  • ریاضی

رای‌ها: 32 54.2%

• رای‌دهندگان
    59
پاسخ : مشاوره انتخاب رشته المپیاد

یه حسی بهم میگه میشه المپیاد رو با کنکور خوند ولی المپیاد باید از رو علاقه باشه ;;)ولی از یه نظر هم تو شهرما امکاناتش کم میشه مخصوصا برا مرحله دو

میشه از همه المپياد ها یه توضیح مختصر بدید :)؟

به نقل از Swallow :
میشه از همه المپياد ها یه توضیح مختصر بدید :)؟
ب نظرم اگ امكانات شهرتون كمه و اگه واقعاً ب شميمي علاقه داري گزينه بهتريه …
فهمش بدون معلم راحت تره (نگفتم راحته هااا!)

• لایک
امتیازات: MAHia

سلام. من مهر میرم اول دبیرستان. فعلا فقط شمارش بلدم و میخوام از ماه بعد برم برنامه نویسی هم یاد بگیرم ولی نمیدونم برای المپیاد کامپیوتر رو انتخاب کنم یا ریاضی؟ میتونم سال اول باهم بخونم بعد سال دوم یکیشو انتخاب کنم؟

به نقل از TheBest444 :
سلام. من مهر میرم اول دبیرستان. فعلا فقط شمارش بلدم و میخوام از ماه بعد برم برنامه نویسی هم یاد بگیرم ولی نمیدونم برای المپیاد کامپیوتر رو انتخاب کنم یا ریاضی؟ میتونم سال اول باهم بخونم بعد سال دوم یکیشو انتخاب کنم؟
بستگی یه مدرست داره!
یه سری از مدارس سال اول ریاضی و کامپیوترشون ادغامن تا مثلا حدود ۶ ماه اینا!
بعد تو این مدت یه مقدار کمی برنامه نویسی و هندسه و جبر و اینا به همشون یاد می دن
بعد می گن حالا خودتون انتخاب کنید
ولی یه سری مدارسم از اول باید انتخاب کنی که چی می خوای
این اگه می خوای با مدرسه پیش بری بود
اگه خودتم می خوای بخونی در حد ۳ ۴ ماه اول می تونی با هم بخونی! ولی هر چه زود تر وضعیت خودت رو بدونی بهتره خیلی برات :دی

به نقل از TheBest444 :
سلام
من اینو از مسئول گروه ریاضی مدرسه مون[nb]آقای معصومی، معلم برتر سمپاد :-"[/nb] پرسیدم پارسال
گفت دو تا کتاب هست که مسائل الگوریتمی داره: 1- مسأله های الگوریتمی 2- معماهای الگوریتمی از انتشارات فاطمی
یه کتاب هم هست قیافه ی سوالاش بیشتر به المپیاد ریاضی میخوره: المپیادهای ریاضی لنینگراد
به مسائل این 3 کتاب یه نگاه بندازید، ببینید از حل مسائل کدوم دسته بیشتر لذت میبرید. (به سختی شون کار نداشته باشید، لذت بردن از حل سوال ملاکه) اگه از سوالای الگوریتمی بیشتر خوشتون اومد، المپیاد کامپیوتر مناسب تره.

فقط یک چیز قبل از انتخاب المپیاد حتما حتما به بدترین حالت ممکنی که می تونه اتفاق بیافته فکر کنید یعنی از همون اول در نظر داشته باشید که ممکنه قبول نشید بعد از سه سال تلاش نباید خودتون رو ببازید این موضوع خیلی مهم و حیاتیه اصلا احساسی نباشین هر دو حالت شدن یا نشدن رو در نظر بگیرید و واسش برنامه داشته باشید.قوی باشید.

بحث علاقه بکنار از لحاظ راحت تر قبول شدن المپیاد شیمی بهتره یا زیست ؟

اطلاعاتی در باره ی المپیاد میخوام

سلام،بچه ها من اول دبیرستان در مورد المپیاد به من یه اطلاعاتی بدین . کجا برگزار میشه؟در چه درسایی؟ و چه فایده ای داره ؟ شنیدم تا رتبه 60 از کنکور معاف میشه
با تشکر

پاسخ : اطلاعاتی در باره ی المپیاد میخوام

رتبه شصت :o
نفر اول معاف میشه :-/
المپیاد ریاضی،فیزیک،نجوم،زیست،کامپیوتر،هندسه،نانو
فایدشم یگه خیلی کلیه.
یه جوری بخونی که به درسای دیگه لطمه نخوره،کمک خوبی برای دانشگاهه،قبل از کنکور با یه رقابت. جدی آشنا میشی و معافیت دیگه...

Back
بالا