چرا مارک؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع هلهله
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

هلهله

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
نمیدونم تا حالا دقت کردین که چراماایرانی ها به خصوص مانوجوونا چقدر دوس داریم لباس مارک دار بپوشیم شاید برای علاقس شایدم از کیفیت لباسای ایرانی راضی نیستیم اصلا چرا ما مارک وبرند ایرانی نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :-? :-?

پاسخ : چرامارک؟

خب معمولا برند های معروف کیفیت بهتری دارن، اما چیزی مثل ست کردن مارک و اینا واقعا مسخرست

مارک ایرانی هم: کی گفته نداریم؟ مثلا هاکوپیان که همین مطهری خودمونم همیشه میپوشه ;D

من به شخصه به خاطر کیفیتش میخرم
اما اونجورم نیستم که از سر تاپا همه یه مارکی داشته باشن لباسام
بعد لباسای مارک طرحاشون قشنگه
برا لباسای رسمی مارکای ایرانی رو میخرم

من علاقه ای به لباسای مارک دار ندارم
کلی از لباسایی که دارم ساده و بدونه مارکه :-"

مارک خیلی واسم مهم نیس.قشنگ باشه همین.
ولی قبول دارم جنسشون تاحدودی بهتره

برند ایرانی سالیانم هست. خیلیم خوب و شیکه :دی

بستگی داره به چیزی که میخرید. یکی ادکلن برند معروف میگیره یکی پیراهن یکی لباس زیر!

خو مارک ها و برند های معروف کیفیتشون خوبه و ارزش داره پول بدی بابتش.چون یه دفه میخری و چیزه با کیفیتی میگیری و راضی هستی ازش.اما چیزی که زیاد برندش معروف نی زود تر داغون میشه و باید باز بری بخری.
این نظر منِ..خودم به خاطر کیفیت از مارک های خوب استفاده میکنم.
البته این که چی هم میخری هم مهمه.

به نظر من مارک خوبه ولی اونایی که دیگه خیلی درگیر مارکن و میخان با مارکشون پز بدن؛دچار یک حفره ی شخصیتی ان؛من به اینا میگم سیاهچاله ی کمبود دارن.
درکل مارک خیلیم خوبه ولی نباید زیاد درگیر این باشیم که مارک ست کنیم و از مارک خاصی پیروی کنیم و اینا.

من هر ماه یه کفشو داغون میکردم تا دوسال پیش, بعد کفش مارک گرفتم یه سال پوشیدشم هیچیش نشد ازش خسته شدم دیگه : ;D
به این نتیجه رسیدم خیلی با صرفه تره مارک .
برند ایرانیم که زیاده
چرم مشهد
وایت بوفالو
بلک بوفالو
بوفالو
...

درست ترش اینه ک به خود ه جنسی ک می خوایم بخریم توجه کنیم،مارک هم در درجه بعدی،البته بیشتر موقع ا این دوتا رابطه ی مستقیمی با هم دارن،مثلا لباس یا ساعت یا ... ک مارک باشه معمولا کیفیت،خوشگلی و ... بیشتر ه،کلاس م داره...
در مقایسه با برند ای خارجی شاید بشه گفت ایران جنس ه برند ه خوبی نداره.

من زیاد در قید(؟) و بند مارک نیستم ولی خب گاهی عم جنس مارک میخرم
به نظر من خیلی از لباس هایی که به ظاهر مارک دارن، به خاطر فروش بیشتره نه به خاطر کیفیت ^-^

به شخصه دوست دارم لباسام ست باشه حس خوبی بهم میده!
دلیلی هم نداره بفیه رو به دلیل بک رفتار خاص مسخره کنیم یاد بگیریم آدم باشیم! :)

پاسخ : چرا مارک؟

البته باید دقت خاصی م تو خرید مارک باشیم ا...مثلا شاید فروشنده و3 ی جین یکی ا اون مارک ایی ک ب در و دیوارش آویزوون کرده رو بچسبونه ب شلوار و بتون بده...
همین طور تو موارد دیگه،یکم ک مارک بخرین بعد چن وقت دیگه مارک و ا غیر مارک می تونین تشخیص بدین

به نقل از fade to black :
من هر ماه یه کفشو داغون میکردم تا دوسال پیش, بعد کفش مارک گرفتم یه سال پوشیدشم هیچیش نشد ازش خسته شدم دیگه : ;D
به این نتیجه رسیدم خیلی با صرفه تره مارک .
اصنم با صرفه نیس [-(
مثلن من هروقت آدیداس میخرم یه ماه بعدش داغونه(البته من کلا مشکل دارم با آدیداس :-" )ولی به هر حال خراب میشه ولی خیلی از لباسای بدون مارکو یکی دو سال یا حتی سه سال ـرکورد شکستم :> ـ پوشیدم.

شما ک میگین آدیداس بوده،چن خریدینش ک فک می کنین برند هست؟
بعدشم شما عمر ی کفش و با ی لباس مهمونی دارین مقایسه کنین،ک مقایسه ی درستی نیس.

ﭘﺎﺳﺦ : ﭼﺮﺍ ﻣﺎﺭﮎ؟

من به کیفیتو قیافشو جنسشو علاقمو تیپ شخصیتیم نگاه میکنم برا خرید
بنظر اگه اینارو داشت حالا مارک میشه یک تضمین که تو داری لباستو کفشتو یا هر چیزیرو از جایی میخری وه یک کمپانی بزرگ که بخاطر کار های عالیش تو دنیا معروفه ساختش
البته مارک های شرکت کمپانی های مولتی نشنال خیلی خاص هم گاهی حتی از کیفیت با ارزش تر میشه،
جنس مارک واقعا کیفیت داره نه برای مارکش چون اون مارک یک زمانی به خاطر اون کیفیت مطرح شده اصلا
کشف مارک اصل اینقد برات کار میکنه که دیگه اعصابت خورد میشه
ولی برندو مارک تقلبی خیلی زیاده متاسففانه و هر تولیدی ازش استفاده میکنه تا به محصولاتش هویت بده تا حدود

یک نکته دیگه بگم که خیلی از مارک های لباس حداقل تو شهرستان فیک هستند!!! :-"
نا سلامتی نصف ( دقیقا نصف) عمرم رو تو شهرستان هستم با چشمای خودم می بینم! ;D
پس فکر نکنید چون برجسب مسلا نایکی خورده پس اصله! :)) :))

ﭘﺎﺳﺦ : ﭼﺮﺍ ﻣﺎﺭﮎ؟

آره همینطوره
اما فروشگاه هایی هستن که صرفا مارک مثلا نایک میفروشن یا مثلا صرفا آدیداس یا مثلا صرفا جورجیو
بعد اینا دیگه میشه بنظر من از اصل بودنش اطمینان داشت

به نقل از Ali pasha :
پس فکر نکنید چون برجسب مسلا نایکی خورده پس اصله! :)) :))
اینو که میدونم کلی از کفشا و لباسا روشون مارک آدیداس خورده ولی وقتی از نمایندگیش میخرم اصل حساب میشه فک کنم ;;)

Back
بالا