چرا مارک؟

fatima !!!!!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
پاسخ : چرا مارک؟

همین به شخصیتت احترام گذاشتی یه چیزی پوشیدی که به سلامیتت ضربه نمیزنه کلاس داره B-)

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

نَ..ولی به نظرم باز همون مسئله کیفیت مطرحه دیگه:D
+خُب برند باشه به نظرم هم چین قشنگ تر هم هست.:D

ali.mashi

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمــــ II
دانشگاه
علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

فلسفه ی من توی خرید اینه که کوووووووفت باشه ولی کیفیت داشته باشه!! قیمتش هم زیاد مطرح نیس واسم ولی پول مفت سر لباس و کفش و اینا نمیدم!

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

اقا ببین یه کفش 160 170 تومنی تو سیل میشه 80 90 تومن :D

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

اصولا هر چيزي كه به اصطلاح "برند" باشه ٤٠ درصدش پول اينه كه برنده و گرفته ميشه براي يه سري كارها كه ما بيخبريم!

يعني ممكنه همون جنس رو كاملا با همون شكل يه توليدي توليد كنه ولي چون برند نيست اون قيمت في نخوره

در كنار اينكه در تمامي موارد برندها جنسشون بسيار بهتر از توليدي هاي كوچك و كارگاه هاي سطح شهره

بهترين مواد پرسنل دستگاه ها تجهيزات و غيره و غيره در اختيار برند هاي مطرح دنياست

من خودم به شخصه ترجيح ميدم مثل خيلي ديگه از افراد لباس و كفشم رو از بين برندا انتخاب كنم

اين برند ميتونه خارجي باشه (آديداس نايكي بنتون لي وايز سيسلي و...) ميتونه داخلي باشه (ساليان هاكوپيان و...)

تجربه

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

واقعا تجربه ثابت کرده واسه من که مارک دار هم به صرفه تره هم باکیفیت تره
ولی به نظرم فقط اصلش،چونکه اگه تقلبیش باشه پول اصلشو میگیرن به اندازه همون غیرمارک دووم میاره
این مارک دار بودن هم واسه من فقط توکفش اهمیت داره چون واقعا چیز مهمیه وبه سلامتیم خیلی مربوطه،ولی مثلا شال گردن مارک یا غیرمارک چه فرقی میکنه؟

smart girl

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
اسفراین
مدال المپیاد
المپیاد ادبی
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازی

این برندُ مارک البته یکمم بحث به اون تاپیک(آخه آدم چقد جوگیر!) داره!
طرفُ میبینی رفته حتی اسباب بازی بچشم مارک گرفته!
نه دیگه اینکه غلو بود خدایی ولی بعضیا همه چیشونُ مارک میگیرن!
بله منم با این موافقم که اصولا مارک ها و برندهای مشهور کیفیت بهتری هم دارن ولی آخه تا این حد؟
آخه این ذهنیت به ضرر خود مردمم میشه؛ تولید کننده ها که میبینن مردم انقد به مارک اهمیت میدن، چیزای فیکُ تقلبی میندازن گردنشون!
که اره این مارک ـهُ فلان...

نسترنگار

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان ۱ تهران
رشته دانشگاه
پزشکی بهشتی

خب به نظر من حالا دو تا سوال مطرح میشه؛ یکی اینکه تشخیص جنس تقلبی از اصل سخته. طرح های خاص رو نمیگم(با توجه به اینکه کفش های مارک دار معروف مثل آدیداس و نایکی و پوما که توی ایران به فروش میرسن همه تولید کشورایی مثل چین، ویتنام، کره و تایلیندن) اگر به شما کفش تقلبی رو به قیمت اصل بفروشن از کجا میفهمین؟! یا مثلا اگر جنسی که 60 دلاره رو 200 هزار تومن بفروشن(الانو نمیگم :D) میفهمین؟ نه! و دوم اینکه دیدی چی شد یادم رفت چی میخواستم بگم! فردا میام ادامه میدم حرفمو ;;)

vahidd

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید هاشمی نژاد
شهر
مشهد

همه جنس مارکو از نمایندگیش میگیرن و گر نه خودشونم میدونن اصل نیست .

Nadia.Jf

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان1 مشهد
شهر
مشهد
مدال المپیاد
در حال مطالعه....
دانشگاه
...
رشته دانشگاه
....

چون اغلب کارکا خیلی ناز مبزنن
من عاشق کیف چرمم که مارک داشته باشه به ادم یخوده اعتماد به نفسم میده البته
و برند های معروف رو چیزی که میسازن و ابعادش ازلحاظ تاثیر گذاری ذهنی هم فکرمیکنن که واقعن جالبه و چشم آدمو میگیره :-\ :-\ :-\

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

جنس اصل رو از نمايندگي هاي مجازي كه يك برند رو ميفروشن ميشه خريد تاكيد ميكنم يك برند

اغلب اونايي كه چند برند رو با هم ميفروشن فيكن (البته به جز مجموعه هايي مثل دبنهامز يا برندز كه كارشون اينه)

جنس اصل كيفيتش داد ميزنه كه اصله اونايي كه تقلبين ليبل و لوگوشنم حتي فرق ميكنه

بعدم با خودمون كه تعارف نداريم كه مثلا سه تا خط كنارش داشت بگيم آره ديگه آديداس اصله!

با مراجعه به سايت برند مورد نظرتون ميتونين قيمت تمام محصولات رو ببينين و مقايسه كنين

ail73

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی بیرجند
شهر
بیرجینیا(بیرجند)
مدال المپیاد
به قول بچه ها راهو باسه بقیه باز گذاشتیم
دانشگاه
شریف(ارشد)-شیراز(کارشناسی)
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی-طراحی فرآیند

چي چي همش ميگين جنس مارك دار و اصل خوبه البته در كل خوبه ولي خرابم داره خوده من يه كفش از فرانسه آوردم 300 تومن فقط 9 ماه دووم آورد و يه كفش از تبريز خريدم از تو يه كارگاه توليدي با حدود 12 تا كارگر تو يه انباري بود به 35 تومن و 2 سال باسم كار كرد و آخر كوچك شد برام وگرنه هنوز سالمه و نو حالا اون كفش يه جنس مارك دار از يه نمايندگيش در فرانسه و اون يه كفش از يه توليدي بي نام و نشان در تبريز ... معلوم ني ما شانس نداريم ...
اگه بين 2 تا جنس كه دقيقاً هم كيفيت هستند يكي از يه شركت معتبر خارجي و يكي از يه شركت بي نام و نشان ايراني رفتي اون ايرانيه بي نام نشان كه طبيعتا ارزون تر هم هس خريدي يعني معيار فقط كيفيته و اصلا بحث كلاس گذاشتن نيس حالا هي بياين منفي بدين

arminsl

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
بیوتکنولوژی

فلسفه ی مارک چیزه دیگه ایه.
اجناس مارک در کشورهایی که نمایندگی اون شرکت رو دارن(نمایندگی رسمی)قابل تعویض و تعمیره.
مثلا عربستان نمایندگی D&G رو داره.شما از هر جایه دنیا که اجناس D&G اصل رو بخرین برین عربستان قابل تعویض و تعمیر رایگانه.
بحث دیگه ای که مطرح هست کیفیت اجناس مارک همیشه بالایه.(عموما!)
ممکنه همون کالا رو تولیدی های دیگه بزنن اما آدم به همه که نمیتونه اعتماد کنه!به همین خاطر اجناس مارک بهترن.
عمر زیاد کالا همیشه نشانه ی کیفیت بالایه اون نیست.خیلی از محصولات عالی تاریخ انقضا دارن.

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

البته یک نکنه وجود داره که باید در نظر بگیرید اونم اینه که اجناس مارک‌دار همگی عملا خارجی هستند و طبیعتا منطبق بر هزینه های اونجاست قیمتشون (قیمتشون بالاست واسه ما و واسه خارجی ها نه اونقدرا بالا). چون توی کشور ما کیف و کفش و لباس هم تولید میشه و هزینه‌ش کمتر از خارجه٬ خب قیمت‌ اجناس مارکدار برای ما بالا به نظر میرسه. حالا تولیدات داخلی‌ای هم وجود دارند که واقعا کیفیت بالایی دارند. منم مثل arminsl یک کفش دارم که تولید تبریزه و خیلی خیلی خیلی خوبه. کیفیت فوق العاده‌ای داره ولی قیمت چندانی هم نداره. یک کفش ecco هم دارم. اون کفش تولید تبریز رو با وجود اینکه قدیمی شده خیلی بیشتر از این ecco دوستش دارم. (حمایت از تولید داخل و اینا :D )

یلدا-ق

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
مدال المپیاد
نجوم

به نقل از نسترنّگار :
خب به نظر من حالا دو تا سوال مطرح میشه؛ یکی اینکه تشخیص جنس تقلبی از اصل سخته. طرح های خاص رو نمیگم(با توجه به اینکه کفش های مارک دار معروف مثل آدیداس و نایکی و پوما که توی ایران به فروش میرسن همه تولید کشورایی مثل چین، ویتنام، کره و تایلیندن) اگر به شما کفش تقلبی رو به قیمت اصل بفروشن از کجا میفهمین؟! یا مثلا اگر جـنس‍‌‍ی که 60 دلاره رو 200 هزار تومن بفروشن(الانو نمیگم :D) میفهمین؟ نه! و دوم اینکه دیدی چی شد یادم رفت چی میخواستم بگم! فردا میام ادامه میدم حرفمو ;;)
خب معلومه،نمیری که از یه فروشگاه که همه مارکارو کنار هم ردیف کرده از گوچی بگیر تا آدیداس بخری،مطمئنا میاد جنس تقلبی رو باقیمت اصل بهت میفروشه،میری از نمایندگیش میخری
+استثنا هم وجود داره من غالبا میگم اینجوریه

skYboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
مدال المپیاد
نجوم و اخترفیزیک
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از نسترنّگار :
يعنى هر كي كفش و لباس مارك دار بپوشه باكلاس ميشه؟!
چون تو خیلی ا جاها در آینده می تونی اینو حس کنی ک بعضی ا شرافتتو ب اون ظاهر ت وابسته می بینن...
جدای ا این ک شیک باشی،مارک بودن ت شاید با اصل و نسب بودن خودت بدونن.
این جوری ا س. :(

علی دباغی

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
بیرجینیا
مدال المپیاد
پیر تر از این حرفام
دانشگاه
صنعتی بیرجند
رشته دانشگاه
صنایع_صنایع

لباس و هر چیزی اگه مارک دار باشه و اصل باشه از هر لحاظ بهتره
اما مثلا شرکت اپل داره فقط پول برند می گیره در صورتی که سونی اجناسش با همون کیفیت قیمت پایین تری دارن.

میلاد14

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
ساوه

ب نظر من اولویت با داشتن کیفیت مناسبه و بعد مورد پسند بودن طرف

درسته ک لباس های مارک دار کیفیت خوبی دارن ولی این در همه جا صدق نمیکنه
یکی از اقوام ما تو کرج خودش ب لباس ها مارک میزد و ب قیمت بالایی میفروخت

بالا