• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چرا مارک؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع هلهله
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چرا مارک؟

چون مطمنی واسه درستیش

لباس قشنگ باشه و جنسش خوب باشه.مارک دار بودنش مهم نیست.همون مارک پشت یقش که روش نوشته made in china برای ما کافیه.

لباس باید مورد پسند فرد باشه یعنی با کراهت تنش نکنه حالا اگه لباسی که دوست نداری بپوشی مارک اصلم باشه فایده نداره

ببينين اين كيفيتي ك همتون دارين بش اشاره مي كنين،شايد 90 درصد وقتا با مارك بودن جنس ارتباط مستقيم داره...
ي شركت معتبر و3 حفظ برند ش هم ك شده نمي آد جنس بد وارد بازار كنه،پ ميشه گفت برند معتبر بودن ي جنس اطميناني ه ك اون جنس كيفيتش بالاس.

واسه من اصولا" کیفیت و راحتی و زیبایی لباس مهمه
فقط به 1مارک علاقه خیلی خاص دارم اونم آدیداسه!!!
اونم فقط به خاطر این که اسپانسر رئاله ;D ;D ;D

اول زیبایی
بعد راحتی
بعد مارک
وخب واقعا وقتی یه چیز مارک می خری می ارزه
خیلی خیلی بیشتر کار می کنه
ولی خب مسخره س که آدم فقط به خاطر مارک بودن یه چیز دو تا فاکتور اول رو در نظر نگیره

من خودم به شخصه از هرچی که خوشم بیادمیخرم و کاری به مارک و غیر مارکش ندارم ولی قبو ل دارم که لباسای مارک هم کیفیت بهتر وهم طرهای قشنگ تری دارن :-? :-? :-?

ببخشید نظر خودمو میگم من: ;D
1. مارک
2. زیبایی
3. راحتی
...
خب اولا مارک معمولا شامل 2 تا گزینه پایین هم میشه
ینی میشه گف کمتر میشه مارک باشه و موارد 2 و 3 رو نداشته باشه
به همین دلیل مار بالاترینه ( اگه واقعا مارک باشه البته ;D)
حتی طرف پول برند هم بگیره بازم ارزش داره چون چیزی که داره با مال بقیه یه فرق بزرگ داره ;))

من خودم مارک خیلی برام مهم نیس ولی مثلما مارک نشونه ی کیفیت کالاست تا حدود زیادی ولی خوب از اونجایی که الآن خیلی مارک تقلبی زیاده نمی شه صرفا به خاطر مارکش یه چیز رو بخریم...

مارك دار بودن زياد مسئله مهمي نيست برام...وليجنسش خوبه . و شايد به ظاهر گرون باشن لباساي مارك.ولي كاربرد چند ساله دارن...
وسيله هاي ديگه هم كه كلا ايران توليد نميكنه.

Back
بالا