Tahmine
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان امين1
- شهر
- اصفهان
- دانشگاه
- صنعتي اصفهان
- رشته دانشگاه
- مكانيك
پاسخ : نقد عکس
عكس منو نقد نميكنين؟
عكس منو نقد نميكنين؟
به نقل از TFire :
به نقل از سـهـا :خزر- عيد 91
تخصصي ندارم نقد كنم ولي نقد كنندگان رو دوس دارم
http://s13.postimage.org/to35nw2qv/DSC02243.jpg
دوربين رو آورد پايين تربه نقل از علی ع. :الان من برام سوال شده از دوستان حرفهای٬ الان توی این عکس یک سوم خط افق رعایت نشده ولی اگه رعایت میشد قایق یه تیکههاییش حذف میشد٬ باید چیکار کرد؟
1/3 هم میتونه سطح پایینی شه, هم میتونه آسمون شه یعنی میتونست همینجوری بدون اینکه دوربینو ببره پایین, یه کم سر لنزو بگیره پایین تر, هم قایقه اینقدر به لبه کادر نزدیک نمیشد هم اینکه دریا 2/3 میشد آسمون 1/3به نقل از علی ع. :الان من برام سوال شده از دوستان حرفهای٬ الان توی این عکس یک سوم خط افق رعایت نشده ولی اگه رعایت میشد قایق یه تیکههاییش حذف میشد٬ باید چیکار کرد؟
نه, ببین الان تو این عکسه اگه عکاسش , مثلاً میشست, زاویه اش عوض میشد دیگه, بعد میشد دریا رو 1/3 کردبه نقل از علی ع. :خو بیاری پایینتر که میشه یه دوم٬ بدتر میشه که.
(مرسي)به نقل از Nahid :1/3 هم میتونه سطح پایینی شه, هم میتونه آسمون شه یعنی میتونست همینجوری بدون اینکه دوربینو ببره پایین, یه کم سر لنزو بگیره پایین تر, هم قایقه اینقدر به لبه کادر نزدیک نمیشد هم اینکه دریا 2/3 میشد آسمون 1/3
به نقل از z.azin :خودم می دونم عکس اولیم کلی ایراد داره
تو رو خدا نقدش کنین
به نقل از Ham!D Shojaee :میگم این تنها عکس قشنگیه که انداختم ! نقدش کنین ببینیم خوفه یا نه !
توضیحم نداره دیه ! کل ملت الان فهمیدن اینجا کجاس
به نقل از فهــــــــیمه :http://www.axgig.com/images/95028173326293146430.jpg
به نقل از z.azin :قله دماوند فروردین 91
به نقل از Nahid :توجه کنید منم بلدم عکسمو اینجوری کنم !
به نقل از barOOoOOn! :یادش بخیر،عید اون جا بودیم!دلم میگیره وقتی میبینم لحظه ها گذشت و فقط حسرت مانده...!
الان ادیت شده هه رو گفتی یا خودشو؟به نقل از ستـاره :چقدر سبزه این :-s ( این نقد نیست ٬ من این همه سبز دوست ندارم ! )
خیلی از بالا گرفتی ٬ اگه مینشستی یا زاویه دوربین با زمین رو بیشتر (؟) میکردی شاید یکم قشنگ تر میشد
به نقل از فهــــــــیمه :همون کتریه از یه زاویه دیگه
دمپایی اینا رو