- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- بجنورد
- سال فارغ التحصیلی
- 94
- رشته دانشگاه
- روانشناسی
پاسخ : شهاب حسینی
توی شوق پرواز بازیش رو دوست داشتم
نقششم خوب بود...
توی شوق پرواز بازیش رو دوست داشتم
نقششم خوب بود...
به نقل از MALICE :اره کاراش واقعا از بعضی باتجربه هام بهتره
به نقل از mah sa :بچه ها بیان در مورد نقشاش تو فیلما اختصاصی صحبت کنیم مثلا کدوم حرکت یا دیالوگش جالب بود کلا نقدش کنین
از این حرفا بگذرید دیگه.به نقل از mah sa :ی سوال داشتم کسی خودش هم تو کافی شاپش میاد یا فقط برادرش اونجاس؟
به نقل از mah sa :ی سوال داشتم کسی میدونه خودش هم تو کافی شاپش میاد یا فقط برادرش اونجاس؟
آره نقش مثبتاش هم بد نیستن.به نقل از mlg :همه بازیاش خوبه ولی نقش منفی اصلا بهش نمیاد
عاشق دل شکستشم
درباره الی هم بد نبود
ولی واقعا ریش بهش نمیاد!
میشه بگین ا چ لحاظ ا یی ا مثعن ا خسرو شکیبایی ه مرحوم بهتره؟خدا بیامرزش خیلی قبولش دارم,شاید ا همه بازیگرا بیشتر.به نقل از yesampadi :بهترین بازیگر مرد از هممه لحاظ
به نقل از yesampadi :بهترین بازیگر مرد از هممه لحاظ خیییلی تواناس وقتی نقش منفیه دلم میخواد خفش کنم وقتیم مثبته دلم میخواد واسش گریه کنم... خیلی خوش اخلاقه معلومه
هممه ی فیلماش مخخخصوصا شهید عباس بابائی
به نظرم خیلی نمیشه مطلق گفت بهترین بازیگر چون که ژانر ها فرق داره ،یکی شرایط مناسب براش تو یه فیلم که مادیدیم مثل فیلم نامه،کارگردان و...مهیا بوده یکی نبوده!!!به نقل از skYboy :میشه بگین ا چ لحاظ ا یی ا مثعن ا خسرو شکیبایی ه مرحوم بهتره؟خدا بیامرزش خیلی قبولش دارم,شاید ا همه بازیگرا بیشتر.
اما قبول دارم ا امثال گلزار و ... بهتره,بازم این نظره منه.
آفرین,اصن شما ی چیز مطلق بم نشون بده؟بهترین و تو ی موضوعی برام مشخص کن؟اونوقت حرف شونو می گم درسته.به نقل از یه دوست :به نظرم خیلی نمیشه مطلق گفت بهترین بازیگر...
من شهاب حسینی رو خیلی دوست دارم و معتقدم جزو بهترین هاست هم از لحاظ اخلاقی هم از لحاظ بازی