• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

تاثیر ترک ها در تاریخ ایران

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع hamidsoltan
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

آیا تاثیری که ترک ها بر تاریخ ایران داشتن مثبته ؟

• رای‌دهندگان
    14
  • Poll closed .
پاسخ : تاثیر ترک ها در تاریخ ایران

خب منظور از ترک ها مردمان سرزمین های اون طرف رود سیحون هست که از دوره ی عباسیان (به خصوص مامون) وارد قلمروی اسلامی شدند و به تدریج قدرت رو در دست گرفتند به طوری که حتی در دوره قصد داشتند زبان رسمی دولت عباسی رو از عربی به ترکی تغییر بدن.
تاپیر مستقیم این گروه به تاریخ ایران از عهد سامانیان هست و آلپتکین نمونه ای از همون غلامان ترک بود که به سپهسالاری رسیده بود و ... .

یکی از فعالیت های مهم غزنویان حمله به هند بود اون ها در جلوه این که میخواند دین اسلام رو گسترش بدن به هند حمله میکردن و از این راه ثروت های زیادی هم به دست میاوردن .
ارتش غزنویان هم جالب بود چون که ارتش اون ها متشکل از اقوام مختلفی بود .
قدرتمند ترین حاکم غزتویان رو میشه محمود غزنوی دونستش . حدودآ 30 سال حکومت کرد .
بعد پسرش مسعود بعد از یک کشمکش هایی زمام حکومت رو به دستش گرفت
شاید همین کشمکش ها بود که آغازی شد بر سقوط و تزلز حکومت غزنویان .

به نظر من هم باید اول مشخص کنیم منظورمون از ترکا چیه. مثلا فکر نمیتونیم بتونیم بگیم که ترکای الان همون ترکای قاجار و سلجوقیان و اینان. تا اون جایی هم که من میدونم بدترین حکومت قاجار ها بوده

نظر سنجی خیلی کلیه
واینکه منظور از ترک دقیقا چه کساییه؟ :-/حکومتای ترک؟یا مردم آذری؟

به نقل از یلدا-ق :
نظر سنجی خیلی کلیه
واینکه منظور از ترک دقیقا چه کساییه؟ :-/حکومتای ترک؟یا مردم آذری؟
توضیح دادم ها ! :-"

اول من یه مقدار در مورد ترک ها صحبت کنم! اصلیت و ریشه ی ترک ها بر میگرده به خیلی قبل! اصلیت ترک ها قومی در شمال شرقی چین بود که مانند آریایی ها (ولی بعد از اونها) مجبور به مهاجرت شدن! طبق یافته های تازه بعضی از اونها از آلاسکا وارد آمریکای شمالی شده و ساکن اونجا شدن و بیشت راونها به سمت شرق اومدن (اثرات ترکها: شمال شرقی چین، جنوب مغولستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، آذزبایجان، ایران، ترکیه و بخش هایی از اروپا)

به نقل از no one :
او شمال شرقی چین، جنوب مغولستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، آذزبایجان، ایران، ترکیه و بخش هایی از اروپا)
نمی دونستم انقدر فک فامیلم گستردس =D>

میگم وقتی قاجاریه میاد تو زهنتون اینم بیاد
نقشه در دوره سلجوقیان

رو راست بگم، به نظرم خیلی سوال احمقانه ای کردی!
۱- فکر میکنی یهو یه حکومت ایجاد میشه که از گدا تا خود شاه ترک باشن؟ نمیگم ممکن نیست، ولی نتیجش این میشه که هر خانواده یه بخش کشور رو کنترل میکنه. امکان نداره یه حکومت تماما از یه گروه ایجاد بشه.
۲- تاریخ رو برنده ها مینویسن. واسه همینه که اگه یه روز شاه و وزیر مملکت از یه قوم خاصی شد، میان همه ی دستاورد های اون دوره رو به نام همون قوم میزنن. بنابرین فکر نکن اگه تو یه حکومت غیر ترک اتفاق مهمی افتاده پس ترک ها توش نقشی نداشتن.
پ.ن: حتی اگه شاه و وزیر و همه ی دربار از یه قوم باشن و زبان ملی رو تغییر بدن، بازم زبان مردم که تغییر نمیکنه برمیگرده دوباره.

به نقل از no one :
اول من یه مقدار در مورد ترک ها صحبت کنم! اصلیت و ریشه ی ترک ها بر میگرده به خیلی قبل! اصلیت ترک ها قومی در شمال شرقی چین بود که مانند آریایی ها (ولی بعد از اونها) مجبور به مهاجرت شدن! طبق یافته های تازه بعضی از اونها از آلاسکا وارد آمریکای شمالی شده و ساکن اونجا شدن و بیشت راونها به سمت شرق اومدن (اثرات ترکها: شمال شرقی چین، جنوب مغولستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، آذزبایجان، ایران، ترکیه و بخش هایی از اروپا)
این در مورد تورک های آذربایجان درست نیست اصلا!
اگه اینجوری باشه حداقل یه شباهتی در چهره ها هم باید باشه دیگه!حداقل یه جزیی!
مثلا ازبکها یا قرقیزها و...الان شباهت دارند به اونا(از لحاظ چهره و اینا)
ولی ماها نه...

وقتی که میگن تورکها به اینجا(ایران) مهاجرت کردند منظور ماها نیستیم!
ریشه و تمدن ما تورکها برمیگرده به تمدن سومری ها...
حتی زبات تورکی هم شاخه ای زبانهای سومریه

به نقل از #Alireza# :
این در مورد تورک های آذربایجان درست نیست اصلا!
اگه اینجوری باشه حداقل یه شباهتی در چهره ها هم باید باشه دیگه!حداقل یه جزیی!
مثلا ازبکها یا قرقیزها و...الان شباهت دارند به اونا(از لحاظ چهره و اینا)
ولی ماها نه...

وقتی که میگن تورکها به اینجا(ایران) مهاجرت کردند منظور ماها نیستیم!
ریشه و تمدن ما تورکها برمیگرده به تمدن سومری ها...
حتی زبات تورکی هم شاخه ای زبانهای سومریه

نمی دونم! شاید من اشتباه میکنم! ولی یادمه تو یه برنامه میگفت زبان ترکی ریشه در زبان چینی اولیه داره!
در مورد قیافه ها هم وقتی قومی یه جا ساکن میشه، با افراد اون منطقه آمیزش پیدا میکنن در نتیجه در نسلهای بعد تغییراتی در ظاهر اونها به وجود میاد!

Back
بالا