نشان بهترین بحث کننده

به نظر شما نشان بهترین بحث کننده کدام اثر بعدی را به دنبال دارد؟

• رای‌دهندگان
    27
  • Poll closed .
  • شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی
سلام

توی هر جامعه ای، از هر فرد جامعه هر چیزی که بخوای، قبلش باید به اون چیز بها بدی و اونو از ارزش های اون جامعه معرفی کنی. در حقیقت فلسفه نشان ها و رنکینگ [nb]در واقع عملکرد سیستم رنک ها و نشان ها خیلی موثرتر و بهتر از سیستم لایک کردنه. لایکینگ بیشتر توجه اش رو، روی کمیت فعالیت ها می زاره و رنکینگ روی کیفیت (البته به جز رنک فعال ترین عضو - اسپمر!! - که خوشبختانه توی این سایت هم نداریم و کلا رنک مزخرفیه!) [/nb] + [nb] چیز دیگه ای که در فلسفه این نشان هاست اینه که هرچی متنوع تر و بیشتر باشن جذاب تره! مثل همین که برای هوش، دوتا رنک یکی، هوش و یکی خلاقیت داریم. تازه من چندتا ایده دیگه واسه رنک های جزئی تر و اختصاصی تر هم دارم![/nb] هم همین هست.

توی سمپادیا ما مرتبا تکرار می کنیم، اسپم ندید، منطقی بحث کنید و ... این دیگه قصه ایه که همه می دونیم: خیلی از تاپیک هاست،بخصوص توی گفت و شنود، که بحث سر موضوعیه - اکثرا اجتماعی - و معمولا عنوان تاپیک هم سوالیه، طرف فک کرده یس نو کوئسشنه میاد یه خط می نویسه می ره؛ اگه نظرسنجی داشته باشه که دیگه پستم نمی زاره. در صورتی که هدف از زدن این جور تاپیکا این نبوده و نیست. باید قشنگ بره بحث بقیه رو بخونه، چهارتا نقل قول بزاره، مخاطب قرارشون بده و صحبت کنه. این خیلی مهمه!!! >.< خب نمی شه به این فرد منفی داد، شاید نظرش منطقی باشه! و اگر نباشه هم باز قضیه اینه که بعضی وقتا مرز بین اسپم و غیر اسپم واضح نیست و نمی شه پست رو پاک کرد. اینجاست که رنک بهترین بحث کننده از جنبه مثبت وارد میشه و تشویق می کنه به بحث منطقی و جامع

این چیزیه که توی سایت های دیگه هم اجرا می شه. اگه بحث منطقی از کاربرامون می خوایم، پس اول باید جز ارزش های سایتمون بدونیمش.
و واقعا نشان ارزشمندیه!

اما نحوه انتخاب کردنش .. بالطبع این نشان یه نشان کلی هس و مربوط به نظر همگی بچه ها و شناختیه که ما از یه کاربر و نحوه بحث کردنش داریم. برای این یکی بهترین نحوه گزینش به صورت همه پرسی و رای گیریهو رای گیری های سه ماهانه و یا ماهانه هم می تونه باشه که مشکلش اینه که خیلی بی ثبات میشه. کلا بهتره که اگه رنکی می افته دست یه نفر حسابی به اسمش عجین شه و اینا. خب اینم از این .. ممنان!!

• لایک
امتیازات: Jack

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
پاسخ : نشان بهترین بحث کننده

جدا از اینکه از اساس مخالفم، چند نکته پیش میاد :

۱. کاربرایی که داخل بحثا شرکت می‌کنند تعدادشون کم نیست. با این اوصاف احتمالا تعداد زیادی از این نشان‌هایی که شما می‌گید خواهند گرفت.

۲. برای ترغیب افراد در بحث‌ها و اینا، یک سیستمی که هست سیستم درجه‌ی کاربر هست که به صورت "فعال" و "نیمه حرفه‌ای" و .... مطرح می‌شه و تنها معیارش هم تعداد پست نیست. بنابراین برای ترغیب می‌تونه کافی باشه.

۳. همچین سیستم‌های مثبت و منفی یکی دیگه از این دلایله. کسی که پست‌های خوب و منطقی می‌ده وقتی مثبت می‌گیره، درس می‌گیره که باید اینطوری پست بده و خب این خودش یه ترغیبه.

۴. من داخل هیچ فرومی همچین چیزی ندیدم :D

در کل، نظر شخصیم اینه که به همچین چیزی نیازی نیست.

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

اوکی دلایل رو خوندم ولی در مورد اون مخالفت از اساس! اون چرا؟!! قرار شد منطقی بحث کنیم

در مورد
۱. کاربرایی که داخل بحثا شرکت می‌کنند تعدادشون کم نیست. با این اوصاف احتمالا تعداد زیادی از این نشان‌هایی که شما می‌گید خواهند گرفت.

اینو درست متوجه نشدی: نشان بهترین بحث کننده یه نشانه، نه چندتا! منظور از متنوع کردن نشان ها برای کل نشان ها بود.

۲. برای ترغیب افراد در بحث‌ها و اینا، یک سیستمی که هست سیستم درجه‌ی کاربر هست که به صورت "فعال" و "نیمه حرفه‌ای" و .... مطرح می‌شه و تنها معیارش هم تعداد پست نیست. بنابراین برای ترغیب می‌تونه کافی باشه.

خب این که دلیل نمیشه فقط از یه سیستم برای تشویق استفاده بشه! سیستم رنکینگ خیلی بیشتر انگیزه می ده. اتفاقا همیشه سعی در اینه که سیستم های تشویقی زیاد شه و شیوه های مختلف داشته باشه!!!

3 همچین سیستم‌های مثبت و منفی یکی دیگه از این دلایله. کسی که پست‌های خوب و منطقی می‌ده وقتی مثبت می‌گیره، درس می‌گیره که باید اینطوری پست بده و خب این خودش یه ترغیبه.

من که گفتم. سیستم مثبت و منفی به یه پست کپی پیست هم کلی مثبت می ده. به یه تیکه طنز هم کلی مثبت می ده! اما این دقیقا مربوط به بحث منطقی کردنه!

4 من داخل هیچ فرومی همچین چیزی ندیدم

جادوگران یه نمونه اش که همچین نشانی داشته، خودم مدت ها اونجا بودم و سابقه داشتم.
ایساتیس رو هم توی گوگل دیدم. سرچ کن "بهترین بحث کننده"

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

اینو درست متوجه نشدی: نشان بهترین بحث کننده یه نشانه، نه چندتا! منظور از متنوع کردن نشان ها برای کل نشان ها بود.
نه من منظورتون رو متوجه شده بودم :D منظورم اینه که وقتی تعداد افراد مستعد می‌ره بالا، انتخاب سخت می‌شه. اعتراضات هم می‌ره بالا.
دلیل نمیشه فقط از یه سیستم استفاده بشه برای تشویق! سیستم رنکینگ خیلی بیشتر انگیزه می ده
وقتی چند تا سیستم برای یک کار مهیا می‌شه، اون سیستم ارزش خودش رو از دست می‌ده. مثلا یادمه اگه اشتباه نکنم دکمه‌ی گوگل پلاس به پستا اضافه شد. کلا هم ارزش مثبت و منفی پایین رفت. هم ارزش پلاس گوگل.
من که گفتم. سیستم مثبت و منفی به یه پست کپی پیست هم کلی مثبت می ده. به یه تیکه طنز هم کلی مثبت می ده! اما این دقیقا مربوط به بحث منطقی کردنه!
کاربرای که کمی تجربه دارند و فعالیت کردند، از این اخلاق‌ها خیلی ندارند و این نکته‌ی مثبتیه.

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

منظورم اینه که وقتی تعداد افراد مستعد می‌ره بالا، انتخاب سخت می‌شه. اعتراضات هم می‌ره بالا.

هوووم نظرسنجی رو همه جا داریم! مگه انتخابات مملکتیه که اعتراضات اون طوری داشته باشه؟ نظر کاربرا خواهد بود، حق دارن هر کی رو فک می کنن بهتره انتخاب کنن. به هر حال یکم حوصله همه جا لازمه!

وقتی چند تا سیستم برای یک کار مهیا می‌شه، اون سیستم ارزش خودش رو از دست می‌ده. مثلا یادمه اگه اشتباه نکنم دکمه‌ی گوگل پلاس به پستا اضافه شد. کلا هم ارزش مثبت و منفی پایین رفت. هم ارزش پلاس گوگل.

دوتا سیستم که هم پوشانی داشته باشه .. اگه اینطوره پس کلا سیستم نشان ها رو جمع کنید دیگه! بله گوگل پلاس با مثبت و منفی هم پوشانی داره اما سیستم نشان ها و مثبت و منفی دوتا سیستم هم هدف هستن. مشکلی هم برای همدیگه ایجاد نمی کنن. می کنن؟ مثلا؟!؟

گفتم که هرچی اجزا هم هدف و متوالی بیشتر شه، عملکرد کل سیستم می ره بالا.

کاربرای که کمی تجربه دارند و فعالیت کردند، از این اخلاق‌ها خیلی ندارند و این نکته‌ی مثبتیه.

اتفاقا کاربرا از این کارا زیاد می کردن!

برای ترغیب افراد در بحث‌ها و اینا، یک سیستمی که هست سیستم درجه‌ی کاربر هست که به صورت "فعال" و "نیمه حرفه‌ای"

این عنوان هایی که می گی (فعال و حرفه ای و غیر حرفه ای و ...) چه ربطی به بحث منطقی و غیر منطقی داره؟!؟ نشان "بهترین بحث کننده" دقیقا مربوط به بحث کردن منطقی در موضوعات اجتماعیـ ـه

در مورد نوع نظرسجی! توی همون سایت جادوگران نظرسنجی به این صورت بود که هرکس رای اش رو توی قالب یه پست که اسم کاربری فرد رو توش نوشته بود، می گفت. دلیلش رو هم ذکر می کرد. البته دلیل رو نمی گفت که حالا رایش معتبر بشه. رای هر فرد کلا معتبر بود. فقط برای اینکه مشخص تر بشه چرا بهش رای داده.

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

نشان "توليد محتوا" ميتونه اين نياز رو برطرف كنه:

این نشان به اعضای فعال در بحث‌ها و ایجادکنندگان بحث‌های مفید تعلق می‌گیرد.

• لایک
امتیازات: meli
  • شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

خب اره دیدمش، متفاوته این دوتا و به این صورته که تولید محتوا مربوط به زننده بهترین تاپیک ها و بهترین سوژه هایی که واسه فعالیت ارائه دادن اما این به منطقی ترین بحث کننده در مباحث اجتماعی ( با تمرکز روی انجمن گفت و شنود) هست. نه الزاما کسی که یه تاپیک خوب زده، یا یک ایده خوب داشته.

توی سایت های دیگه هم معادل این رنک میشه: زننده بهترین تاپیک و اون یکی میشه دقیقا بهترین بحث کننده

پ.ن: و با توجه به این اصل کلی که هدف تنوع دار کردن نشان ها هم هست.

محمد بذرکار

احتمال متنوع‌تر شدن این نشان‌ها در آینده‌ای نه چندان دور زیاد است!

meli

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران
مدال المپیاد
برنز کشوری کامپیوتر
دانشگاه
صنعتی شریف
رشته دانشگاه
علوم کامپیوتر

نشان دادن هم همچین کار آسونی نیست!

نه اینکه دادن خود نشان کم باشه ولی آدم هایی که واقعا لایق این نشان ها باشن تعدادشون زیاد نیست!

همین نشان تولید محتوا هنوز اونقدر افراد زیادی براش پیدا نشدن که لایق گرفتن نشان باشن و نشان بهشون اهدا بشه!

این نشانی که شما میگین به نوعی زیر مجموعه ی تولید محتواس و وقتی که خود تولید محتوا که یه مجموعه کلی تره براش افراد زیادی در نظر نگرفته شدن نشانی که زیر مجموعه ی این باشه چه کاربردی داره؟

برای همچین افرادی هم که شما گفتین همونطور که لُف گفت میشه بهشون تولید محتوا داد تا نیازش حس شه!

• لایک
امتیازات: lof
  • شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

نه اینکه دادن خود نشان کم باشه ولی آدم هایی که واقعا لایق این نشان ها باشن تعدادشون زیاد نیست!

من خودم کاربرایی رو دیدم که لایق همچین نشانی باشن و خوب بحث بکنن. اما یه سری دیگه میان اینقد تاپیکو شلوغ می کنن که حرفای اون فرد اصلا گم می شه و انگیزشو از دست میده. این نشان میشه انگیزش. چرا باید بخاطر فعالیت غلط یه سری، اینو به کل تعمیم بدیم و بگیم همچین نشانی بدرد نمی خوره؟!؟

قرار بود این نشان ها عامل انگیزشی فعالیت مثبت بشه، نه فعالیت غلط بچه ها انگیزه نشان گذاشتن رو ازمون بگیره!

این نشانی که شما میگین به نوعی زیر مجموعه ی تولید محتواس و وقتی که خود تولید محتوا که یه مجموعه کلی تره براش افراد زیادی در نظر نگرفته شدن نشانی که زیر مجموعه ی این باشه چه کاربردی داره؟

این دلیلی برای نگذاشتن این نشان نمی شه. ضمنا همونطور که گفتم بهتره به جای اینکه بیایم هی نشان ها رو زیر مجموعه هم کنیم، اونا رو از هم بشکافیم و گسترش بدیم. این روش درستشه. حتی اگه کسی نباشه که بگیردش!

این نشان دقیقا به منطقی ترین بحث کننده مربوطه! چقد بگم که نشان تولید محتوا بی شما چیزی از منطقی بحث کردن نمی گه! از ایده هایی می گه که یه نفر با زدن یه تاپیک وارد سایت و انجمنی می کنه و فعالیت رو بالا می بره و اینا. اون دقیقا یعنی زننده بهترین تاپیک

lof

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
دانشگاه
پلى تكنيك تهران
رشته دانشگاه
مهندسى معدن

خير بخش اول توليد محتوا كاملا مربوطه:

اين نشان به اعضاى فعال در بحث ها...

يعني همين بهترين بحث كننده

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

خب به نظرم جالب نیست! چرا اصرار دارین بکنینش یه رنک؟! بحث اصن سر اینه که زور آدم بزنه که بکندش دوتا! بعد شما برعکسشو چونه می زنید؟!؟ خود محمد بذرکار گفت احتمالا متنوع تر خواهد شد. هرچی تنوع رنک ها بره بالاتر جذاب ترههمه چیز رو میشه همه جور توجیه کرد! بحث سر اینکه چرا اینطوری توجیه اش می کنیم.

و غلطه!! اون باید با عنوان تولید محتوا بشه برای زننده بهترین تاپیک و این با عنوان بهترین بحث کننده برای منطقی ترین بحث کننده اجتماعی!

این نشان در بیشتر بحث های منطقی اجتماعیه و اون تولید محتوا ممکنه برای هر جای سایت باشههههههههههههههههههههههه ...

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

به علاوه همچین رنکی رو که به انجمن گفت و شنود وارد کنیم، بطور اختصاصی برای این انجمن بحث های بهتر و با کیفیت تری خواهیم داشت و کلا انجمنش تر و تمیز تر می شه!

لطفا دوتا پست آخری دوتا یکی شه! دلیل اینکه توی ویرایش آخری نگفتم، جلب توجه همگانی بود! بله جلب توجه و تبلیغات هم جزئی از اصول کاره!

farshidGCD

لنگر انداخته
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
-
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
MMU
رشته دانشگاه
IBM - ID

:-? دو موضوع هست؛ یکی این که منطقی بودن رو کی میخواد بررسی کنه و چجوری؟ مخصوصا توی بخش هایی مثل گفت و شنود اجتماعی بحث ها بیشتر تجربیه و تجربه شامل چیزهای زیادی مثل علایق و سلایق، دین، محیط، اطلاعات، مطالعات و... میشه
از اونجایی که این یک چیز ثابت نیست ما نمیتونیم بگیم مثلا کسی که میگه حجاب نباید اجباری باشه حرفش منطقیه، همونطور که نمیتونیم بگیم کسی که میگه حجاب باید اجباری باشه حرفش منطقیه!
دوم این که ما (به طور کلی، همه ما افراد) هنوز سر یک سیستم خوب برای بحث به توافق نرسیدیم! برای مثال خود من نظرم اینه که بحث باید برای کسب اطلاعات راجع به عقاید دیگران باشه نه پافشاری بر تغییرشون، اما یکی دیگه میاد میگه نه هدف بحث تغییر عقایده
اینا یک مشکل

مشکل دیگه تداخل نشان هاییه که وجود داره، الان برای شروع خوب دقیقا نحوه و محتوای بحث کردن بررسی میشه، البته لف گفت نشان تولید محتوا که به نظر من این نشان بیشتر از توضیحش باید به اسمش نزدیک باشه، یعنی کسایی که محتوا و اطلاعات رو به نحو احسن تولید می کنن توی فروم، نه "بحث"

موافقم با این که یک تشویق برای افرادی که "خوب" بحث می کنن باشه، چون تا جایی که دیدم کاربرای قدیمی تر بخصوص بعد از رسیدن به اولین ستاره زرد یا چرخ دنده دار شدن، کلا بحث کردن رو میبوسن و میزارن کنار و فعالیتشون به حرف بزن محدود میشه

در این باره سه سوال پیش میاد:
1. خوب دقیقا یعنی چی؟ به نظر من یعنی مستند و سازنده بحث کردن (سازنده کلیه، جزئی ترش کنیم میشه مثلا بحثی که به سوی یک نظر/نتیجه/تحلیل جدید راهگشایی کنه)
2. این تشویق چی باشه؟ از اونجایی که قراره برای کاربرای اصطلاحا "جدید" تر نشان شروع خوب رو داشته باشیم و قشر هدفمون یوزرای نسبتا قدیمی تر هستن، فکر نمی کنم نشان یا درجه یا امتیاز کاربردی باشه! بجاش میشه بحث های نمونه انتخاب کرد و توی اخبار سایت قرار داد؛ یعنی اگه توی تاپیکی خوب بحث شده باشه اون تاپیک و نام افرادی که شیوه بحثشون خوبه توی اخبار یا هر جای دیگه قرار بگیره (هرچند با نام زیاد موافق نیستم بازم :D)
3. کی بحث های خوب رو انتخاب می کنه؟ راجع به این نظری جز "رای گیری اصلا و ابدا" :D ندارم

• شروع کننده موضوع

bl0ker

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب شیراز
شهر
شیراز
سال فارغ التحصیلی
91
مدال المپیاد
برنز المپیاد زیست سال 90
دانشگاه
شهید بهشتی
رشته دانشگاه
زیست شناسی

از اونجایی که این یک چیز ثابت نیست ما نمیتونیم بگیم مثلا کسی که میگه حجاب نباید اجباری باشه حرفش منطقیه، همونطور که نمیتونیم بگیم کسی که میگه حجاب باید اجباری باشه حرفش منطقیه!

این نشان برای صحه گذاری روی عقاید اجتماعی، مذهنبی و فلسفی یه نفر نیست، بلکه برای نحوه درست بیانشونه

هنوز سر یک سیستم خوب برای بحث به توافق نرسیدیم! برای مثال خود من نظرم اینه که بحث باید برای کسب اطلاعات راجع به عقاید دیگران باشه نه پافشاری بر تغییرشون، اما یکی دیگه میاد میگه نه هدف بحث تغییر عقایده

نظر من اینه که اونقدرا هم قضیه پیچیده نیست و اگه یه پست از یه نفر که خوب بحث می کنه و یه پست از کسی که فقط میاد حرفی زده باشه رو بزاری جلوت، راحت بشه تخشیص داد کدوم پست به کدوم مربوطه. البته شایدم من دقیقا درک نمی کنم منظورت چیه.

کی بحث های خوب رو انتخاب می کنه؟

به هر حال در مورد نحوه انتخابش، کارایی که میشه کرد اینه:

1. رای گیری عمومی (رای های غیرتخصصی و بعضا احساسی اما انتخاب همگانی)
2. تیم داوری (انتخاب دقیق تر اما محدود به نظر چندنفر)
3. انتخاب همگانی اما با نقد و بررسی نقد پست های کاندیدای بهترین بحث کننده - نه اینکه کاندید شدن! یعنی کسایی که کیس مناسبن (انتخاب دقیق تر و همگانی اما پردردسر!)

خوب دقیقا یعنی چی؟ به نظر من یعنی مستند و سازنده بحث کردن (سازنده کلیه، جزئی ترش کنیم میشه مثلا بحثی که به سوی یک نظر/نتیجه/تحلیل جدید راهگشایی کنه)

نه! نظر شخصی من اینه که درمورد خوب بحث کردن لوزمی نداره به یه نتیجه برسیم! اصلا شاید یه نفر توی یه بحث فقط در حد یه پست شرکت کرده باشه و بعدش دیگه اصلا نیومده. اما همون نحوه بیانش و دید و منطقی که توی صحبتش داره اون پستش رو از بقیه متمایز کرده باشه. ضمنا اینکه به نتیجه فک کنیم و روی نتیجه ارزش گذاری کنیم باز میشه همون که نوع عقاید یه نفر رو توی انتخابش دخالت دادیم، نه نحوه بیانش رو!

پ.ن: در مورد اینکه این با نشان تولید محتوا چه تفاوتی هایی داره هم توی دوتا پست اخیرم (قبل از این یکی) حسابی گفتم دیگه!

• لایک
امتیازات: Jack

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

مثالی که فرشید زد صرفا یک مثال بود و از این نوع مثالا زیاده. اقا یه نفر یه حرفی زده. من می‌گم خوب بحثه کرده. شما می‌گیره نکرده. خب الان می‌خواین چیکار کنید اینو؟

درباره‌ی نشان هم، فعلا نشان محتوا و خود سیستم درجه‌ی کاربر، کفاف کارها رو می‌ده و نیاز به سیستم دیگه‌ای نیست.

نکته‌ای که وجود داره اینه که الان فروم نه مشکل عضو داره نه مشکل خوب بحث کردن ( البته این چیزیه که همیشه نیازه) . فروم "محتوا" می‌خواد و "ایده‌ی جدید".
به عبارتی، اینجور نشان‌ها و رنک‌ها دردی از فروم دوا نمی‌کنه. تاثیر خاصی هم فکر نمی‌کنم داشته باشه. در ضمن نشان‌ها و کلا هر سیستم تشویق‌کننده‌ای وقتی زیاد بشه، همونطور که گفتم، ارزش خودش رو از بین می‌بره. دقیقا مثل یه چیز کم‌یاب می‌مونه. اون شی کم‌یاب وقتی گرونه و ارزش داره که کم‌یاب باشه.
نکته‌ی دیگه اینکه نشان‌ها پس از مدتی از فرد گرفته می‌شه و خب معمولا طرف به اشتباه فکر می‌کنه که تغییر کرده و دیگه لیاقت نداره و ... کلا دپرس می‌شه. بنابراین وقتی نشان‌ها زیاد می‌شه، نشان گرفتن‌ها هم زیاد می‌شه و در نتیجه دپرس شدن‌ها هم زیاد می‌شه و ممکنه خیلی از کاربرای خوب رو یه مدت یا کلا از دست بدیم.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

نکته‌ی دیگه اینکه نشان‌ها پس از مدتی از فرد گرفته می‌شه و خب معمولا طرف به اشتباه فکر می‌کنه که تغییر کرده و دیگه لیاقت نداره و ... کلا دپرس می‌شه. بنابراین وقتی نشان‌ها زیاد می‌شه، نشان گرفتن‌ها هم زیاد می‌شه و در نتیجه دپرس شدن‌ها هم زیاد می‌شه و ممکنه خیلی از کاربرای خوب رو یه مدت یا کلا از دست بدیم
کاری به بحث ندارم ولی این قسمت از حرف علاوه بر غلط بودنش به نظر من ربطی به زیاد یا کم بودن نداره . اگه بعد از نشان گرفتن دپرس میشه کسی ، چه یه نفر باشه و چه 10 نفر این اتفاق میوفته . بعدم اصلا چرا باید این اتفاق بیوفته؟ اصلا کی گفته این اتفاق میوفته / افتاده ؟

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از SaYnA.M :
کاری به بحث ندارم ولی این قسمت از حرف علاوه بر غلط بودنش به نظر من ربطی به زیاد یا کم بودن نداره . اگه بعد از نشان گرفتن دپرس میشه کسی ، چه یه نفر باشه و چه 10 نفر این اتفاق میوفته . بعدم اصلا چرا باید این اتفاق بیوفته؟ اصلا کی گفته این اتفاق میوفته / افتاده ؟
بله این اتفاق میفته. شما ۱۰ نفر رو با ۱ نفر یکی می‌دونید؟ ینی به نظرتون ۱۰ نفر با ۱ نفر فرقی نداره؟ بنده اینجور اتفاق‌ها رو بین عینه مشاهده کردم.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

اتفاقا اگرم تاثیری داشته باشه مثبته . چون من می بینم فقط از من نیست که نشان گرفتن ، از بقیه هم گرفتن. پس احتمالا من کاربر بدی نبودم نسبت به بقیه . باز هم به نظر من این روند دپرسی اصلا اتفاق نمیوفته . همه کاربرا می دونن اینو دیگه .
ضمنن مدت زمان باقی ماندن نشان ها محدود هستش.

ibtkm

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران

به نقل از SaYnA.M :
اتفاقا اگرم تاثیری داشته باشه مثبته . چون من می بینم فقط از من نیست که نشان گرفتن ، از بقیه هم گرفتن. پس احتمالا من کاربر بدی نبودم نسبت به بقیه . باز هم به نظر من این روند دپرسی اصلا اتفاق نمیوفته . همه کاربرا می دونن اینو دیگه .
یه کسی نشان گرفته و این نوعی تشویق براش محسوب شده و الان نشانش رو گرفتن. چه حسی دست ممکنه بده؟ در ضمن دارم می‌گم موارد این موضوع مشاهده شده که کاربر پس از گرفتن نشان فعالیت خوبی که به خاطرش نشان گرفته کم شده.
راستی شما آمارگیری هم کردید؟ پس تو کار آمار هم هستید. عجب. یه بارم که می‌خوایم درگیری لفظی پیدا نکنیم، شما نمی‌ذارید.
بی خیال این بحث. درباره‌ی این پیشنهاد این دوستمون اگه نظری دارید خوشحال می‌شیم بشنویم.

sayna

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان ۱
شهر
تهران
دانشگاه
علوم پزشكى شهيدبهشتى
رشته دانشگاه
پزشكى

به نقل از پویا م :
یه کسی نشان گرفته و این نوعی تشویق براش محسوب شده و الان نشانش رو گرفتن. چه حسی دست ممکنه بده؟ در ضمن دارم می‌گم موارد این موضوع مشاهده شده که کاربر پس از گرفتن نشان فعالیت خوبی که به خاطرش نشان گرفته کم شده.
راستی شما آمارگیری هم کردید؟ پس تو کار آمار هم هستید. عجب. یه بارم که می‌خوایم درگیری لفظی پیدا نکنیم، شما نمی‌ذارید.
کاهش فعالیت مفید کاربر در روند نشان گرفتن رو مشاهده کردم که اونم دقیقا برای این بوده که آسون گرفتیم نشان دادن رو . مخصوصا توی شروع خوب . دو تا پست مفید -> شروع خوب -> کاهش پست مفید . همین .
در ضمن دارم می‌گم موارد این موضوع مشاهده شده که کاربر پس از گرفتن نشان فعالیت خوبی که به خاطرش نشان گرفته کم شده.
بله دیده شده . اما از کجا به این نتیجه رسیدید که این برای دپرس شدن بعد از گرفتن نشانه ؟ یک اتفاق بدیهیه . از وقتی نشان دادنی بوده ، نشان گرفتی هم بوده . کاربر حتی اگر نقل قولی که کردم رو نخونده باشه ، دو نفر دیده که نشان داده شده بشون و بعد گرفته شده . ( مخصوصا نشان مدیریت مطلوب و همکار مدیریت و تولید محتوا . چون این نشانا به افراد فعال سایت داده میشه و این افراد معمولا توی روند جریانات سایت بودن . )
ای بابا . درگیری لفظی کجا بود ؟ مشکل شماست که هر نوع مکالمه ای رو درگیری لفظی حساب می کنید ! :D

× ویرایشتون رو الآن دیدم . به هر حال اوکی .

بالا