ماهِ ـشاد
کاربر فوقحرفهای
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان هفت تهران
- شهر
- تهران
- دانشگاه
- شهيد بهشتى تهران
- رشته دانشگاه
- اقتصاد
پاسخ : قوانین و اطلاعیه ها + نظرات و پیشنهادات
کمی به من مهلت بدین تا بتونم ترافیک انجمن رو تخمین بزنم چون ی روزائی خیلی شلوغ ـه ی روزائی نه که این ی روال منظم داره البته توی سری های قبل هم همین جور بود،یعنی صبر می کردم که حداقل برای چند ساعت ثابت باشه وضعیت بعد اعلام می کردم،اگر روی تاریخ و ساعت قبلی ها توجه کنید متوجه می شید منظورم و.اینم بخاطر این بود که روال انجمن دستم بود ولی الان شرایط فرق کرده که خدا رو شکر بهتر شده.احتمالاً تا چهارشنبه معرفی می کنم.
×ممنون از توجه ــت آرامش جان
چند روزی هست که دارم بهش فکر می کنم و بخاطر اینکه ترافیک انجمن کمی متغیره دائماً رنج پست ها تغییر می کنه و اگر من بخوام بر اساس داده های مثلا پریروز کاربر معرفی کنم یک مقدار دلخوری پیش میاد که من پست بیشتری دادم چرا فلان کس اول شد.به نقل از آرامش :چرا دیگه کاربران برتر انتخاب نمیشن ؟
اینطوری بچه ها پستای بیشتر و مفیدتری میدن
کمی به من مهلت بدین تا بتونم ترافیک انجمن رو تخمین بزنم چون ی روزائی خیلی شلوغ ـه ی روزائی نه که این ی روال منظم داره البته توی سری های قبل هم همین جور بود،یعنی صبر می کردم که حداقل برای چند ساعت ثابت باشه وضعیت بعد اعلام می کردم،اگر روی تاریخ و ساعت قبلی ها توجه کنید متوجه می شید منظورم و.اینم بخاطر این بود که روال انجمن دستم بود ولی الان شرایط فرق کرده که خدا رو شکر بهتر شده.احتمالاً تا چهارشنبه معرفی می کنم.
×ممنون از توجه ــت آرامش جان