موانع ارتباطی سمپادیها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع جنا
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : موانع ارتباطی سمپادیها

من دوستام رو به خاطر نوع مدرسشون انتخاب نمی کنم
اگه شخصیت هرکس رو از مدرسه اش بشناسی که واویلا
این طوری فکر کنی باید منزوی بشی چون غیر سمپادی ها خیلی بیشتر از سمپادی ها هستن و تو باید کلا قطع ارتباط کنی

من فك كنم ما كه سمپادي ايم حتي راحت تر با آدما ارتباط برقرار ميكنيم.

اتفاقا من خیلی راحت با افراد غیر سمپادی ارتباط برقرار میکنم...... ;D ;D ;D

ارتباط برقرار کردن به شخصیت آدما بستگی داره. اونی که نمی تونه با بقیه دوست بشه خودش مشکل داره. البته تا یه جایی هم میشه گفت جو بده ولی اگه ارتباط اجتماعیمون رو قوی کنیم جو هم تاثیر زیادی رو رابطه ها نمیذاره. بعدم اونایی که این مسئله رو دارن اینقدر تلقین نکنن که نمیتونم اگه سعی کنید میتونید چون نه ما شاخ و دم داریم نه غیر سمپادیا.

مشکل ما سمپادی ها برای برقراری ارتباط فکر کنم نوع حرف زدن ما هست

وقتی ما جوری حرف می زنیم که بعضی وقتا خودمونم نمی فهمیم(چاله آب) باعث میشه که بقیه فکر کنن ما مغروریم یا با اونا فرق داریم

به همین دلیل کمتر میخوان با ما ارتباط برقرار کنن ما چون یه ذره مغروریم(فقط یه ذره)دیگه دنبالشو نمیگیریم.

ولی در کل من(یا حداکثر پسرا) مشکلی تو برقراری ارتباط نداریم

من کلا نمیتونم با کسی غیر از بچه های کلاسمون ارتباط بر قرار کنم !
دیگه این نهایت توانمه که بعد از یک سال آشنایی با مربی بسکتبالم یکم صمیمی شدم !
;D

من برام فرق نميکنه سمپادي ياغير سمپادي

برای حرف زدن با یه بچه باید خودتو همقد اون کنی تو واسه ارتباط با یه آدم غیر سمپادی باید غیر سمپادی باشی

من آدم مغروری نیستم(به گفته ی بقیه).
تا مجبور نباشم هم نمیگم فرزانگانیم...
تا کسی باهام شوخی وحشتناک نکنه هم باهاش شوخی وحشتناک نمیکنم.
پس چی میشه که نمیتونم با بقیه یه راحتی ارتباط برقرار کنم؟
چون چیزهایی که برام ارزشن واسه بقیه ارزش نیستن...
چون چیزایی که باعث میشن من خوشحال بشم با چیزایی که باعث میشن اونا خوشحال بشن هم یکی نیستن.حتی گاهی اوقات وقتی دلیل خوشحالیشون رو میفهمم میبینم که دلیلش یکی از غیر مهم ترین و عادی ترین اتفاقاتیه که تو زندگی هر کسی میوفته.
متفاوت بودن ارزش ها خیلی روی روابط آدما تاثیر میذاره...

برای من که خیلی موانع وجود داره :-<
اصلا انتظارا فرق داره :(
فک میکنن شاخم در صورتی که اصلا نیستم
برای مثال اگه اشتباه کنم بزرگ میشه
و این خیلی تاثیر میذاره تو روابطم ~X(
متفاوت بودن :-&

خب آخه واقعا بحث های بچه های دیگه خیلی مزخرفه ;D
خیلی کم توشون آدم درست و حسابی پیدا میشه تمام فکر و ذکرشون انجام کارایی که به دردشون نیخوره حتیبه ضررشونه

کلا ما یه جور جمع گریزی خیلی خوشایندی داریم.
من میتونم با بقیه ارتباط برقرار کنم. اما چقدر؟ در حد سلام و خوبی و... . و نه بیشتر.
علتش هم اینه که دغدغه های ما خیلی با اونا فرق میکنه.
موضوعات مورد علاقه ـمون مشترک نیستن.

من از اینکه تو خانواده به یه آدم درس خون مشهورم بدم میاد
تازه منی که نسبت به دوستام اصلن درس نمی خونم
بخاطر همین خیلی از اطرافیان تا من رو میبینن میگن چه خبرا از درسا معدل چه خبر با کنکور چی میکنی :-&
و اگه هیچ کس دیگه نباشه مث یه مجسمه باهات حرف میزنن فقط انتظار دارن حرفاشونو بشنوی و درک تو که دراین حدها نیست که جواب بدی!!!!
اه اه اه
من تو تمام خانواده و اطرافیان فقط با دختر عمه ام راحتم چون اونم یه سمپادی و منو میفهمه
ولی تو جایی که منو به عنوان یه سمپادی نمیشناسن اتفاقا خودم پیش قدم میشم ولی نمی دونم چرا موضوعاتی که برای گفت و گو انتخاب میکنم اونا دوست ندارن مگر...کلا این یه مشکل خیلی بزرگه

به نقل از برانول :
اگه هیچ کس دیگه نباشه مث یه مجسمه باهات حرف میزنن فقط انتظار دارن حرفاشونو بشنوی و درک تو که دراین حدها نیست که جواب بدی!!!!
دقیقا...من حس میکنم تصورشون از ماها اینه که یه عده آدمیم که از صبح تا شب کلمون تو کتابه و هیچ کار دیگه ای نمیکنم و هیچ کار دیگه ایم دوست نداریم بکنیم...
وقتی صحبت درباره ی مد و لباس و اینجور چیزا که همه میدونن هم میشه فکر میکنن که ما چون سمپادی ایم اینارم نمیفهمیم...

من از درسم حرف ميزنم اين شاخ درمياره؟؟؟
ولي خيلي سخته واقعا با بعضيا گشتن

ببین چه ما مغرور باشیم چه نباشیم چون سمپادی هستیم و دیگران نیست ما هر رفتاری بکنیم رو حساب غرور اینا میذارن به نظرم
منم با بی نهایت عالی با دیگران ارتباط بر قرار میکنم
گاهی خودمم میمونم ;D

ماشاالله ارتباط برقرار كردن من ;D

فقط يه كم بين همه اين آدم هايي كه مال مدرسه ما نيستن و ميشناسمشون bold هستم . مثلا با بچه هاي پيششون ميرم كار مي كنم برا امتحاناشون ;D البته من خُل ترين شاگرد كلاسمونم ;D
در كل خيلي فرق نميكنه مدرسه برام .

البته من قبلا خيلي روابط عمومي پاييني داشتم ، به كمك يك دوست خودمو كشيدم بالا .

برا من زیاد سخت نیس ارتباط برقرار کردن با دوستایم که سمپادی نیستن ولی اونا خب رفتار اونا با من یکم با دیگران فرق داره و یکم سردتر برخورد می کنن چون فک می کنن که ما چون تیزهوش فقط کارمون درس خوندنه. ولی در کل ترجیح می ده با یکی که مثه خودش تیزهوشه حرف بزنه چون بیشتر با جوه مدرسه ها آشنایه

به نقل از artemis ej :
اینکه میگی نمی تونیم اینطوری نیست؟!
تونستنشو قطعا می تونیم،ولی می دونید چیه،دیگران خیلی رابطه خوبی با سمپاد ندارن!
خداییش وقتی میگی فرزانگان درس می خونم انگار از فضا اومدی؟!
بقیه هم خیلی خودشونو با متفاوت می دونن،ما هم هز این تفاوت و در معرض توجه بودن بدمون نمیاد!
بدشم اینکه میگی رفتارای خاضی داریم اره خوب خداییش یکم شوخیامون وحشتناکه!! ;D
ولی من قبول ندارم نمی تونیم ارتباط برقرار کنیم،میتونیم ولی چون بقیه به ما نزدیک نمیشن خیلی مام ماشالا مغرور خودمون هیچ کاری نمی کنیم!
در نتیجه هیچ ارتباطی برقرار نمیشه!
نتیجه گیریو حال کردین!چه تفسیر زیبایی :-? =D>
ارهواقعا باهات موافقم
مخصوصا شوخیها که وختی واسه یکی تعریف میکنی چار چشمی به صورت بیرون زده نیگات میکنن :o :o :o :o :o :o :oبه ای حالت :o :o :o :o :-\ :-\ :-\ :-\ :-? :-? :-?

من خودم خوشبختانه این مشکلو ندارم :)
اما فک میکنم مهمترین دلیلش شاید این باشه که فک میکنیم ما بیشتر از اونا سرمونه :-?

Back
بالا