- شروع کننده موضوع
sogand1374
کاربر خاکانجمنخورده
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
- شهر
- تبریز
با سلام.
هدف ما توی این تاپیک این هست تا اصطلاحات مربوط به شیمی رُ در قالب یک بازی یا مسابقه که قوانینی داره بگیم.
این سری اصطلاحات باید مربوط به موضوعات کتاب های شیمی دبیرستان باشن. (یعنی کتاب شیمی1، شیمی2، شیمی3 و شیمی پیش دانشگاهی)
و امّا قوانین:
1-هر کلمه ای که گفته میشه اولش باید با آخر کلمه ی قبلی که تو پست قبل گفته شده مطرح بشه.
برای مثال:من میگم:رادر فورد.
نفر بعدی باید اصطلاحی رُ کار ببره که با حرف د شروع شده باشه...
درغیر این صورت پست مربوط پاک میشه
2-فقط و فقط از اصطلاحات مربوط به شیمی وموضوع های مشخص شده باید استفاده باشه.پست های دیگه که غیر از این ها رُ شامل بشه اسپم محسوب میشه و پست پاک میشن
3-حتمن و حتمن در مقابل هر لغت که میگین توضیحش رُ به طور مختصر و مفید بنویسید.ارسال های بدون توضیح حذف میشن
4-پست تکراری هم ندین.پاک میشن
یک نکته:از منابع دیگه هم.به غیر از کتاب درسی میتونین استفاده کنید.
بهترم هست حتّی
العان خودم شوروع میکنم.
اوربیتال:فضایی در اطراف هسته که احتمال حضور الکترون در اون بیش از 90درصد هست.
نفر بعدی باید کلمه ای رُ بگه که با حرف ل شروع شده.
هدف ما توی این تاپیک این هست تا اصطلاحات مربوط به شیمی رُ در قالب یک بازی یا مسابقه که قوانینی داره بگیم.
این سری اصطلاحات باید مربوط به موضوعات کتاب های شیمی دبیرستان باشن. (یعنی کتاب شیمی1، شیمی2، شیمی3 و شیمی پیش دانشگاهی)
و امّا قوانین:
1-هر کلمه ای که گفته میشه اولش باید با آخر کلمه ی قبلی که تو پست قبل گفته شده مطرح بشه.
برای مثال:من میگم:رادر فورد.
نفر بعدی باید اصطلاحی رُ کار ببره که با حرف د شروع شده باشه...
درغیر این صورت پست مربوط پاک میشه
2-فقط و فقط از اصطلاحات مربوط به شیمی وموضوع های مشخص شده باید استفاده باشه.پست های دیگه که غیر از این ها رُ شامل بشه اسپم محسوب میشه و پست پاک میشن
3-حتمن و حتمن در مقابل هر لغت که میگین توضیحش رُ به طور مختصر و مفید بنویسید.ارسال های بدون توضیح حذف میشن
4-پست تکراری هم ندین.پاک میشن
یک نکته:از منابع دیگه هم.به غیر از کتاب درسی میتونین استفاده کنید.
بهترم هست حتّی
العان خودم شوروع میکنم.
اوربیتال:فضایی در اطراف هسته که احتمال حضور الکترون در اون بیش از 90درصد هست.
نفر بعدی باید کلمه ای رُ بگه که با حرف ل شروع شده.