درست شنیدیبه نقل از ~Dr.Shariati~ :بچه ها من شنیدم دبیر زبانمون آقای رحیم مزرجیه!!!
خانم قنبرزاده( ) گفته بود اگه من دبیرتون باشم کتاب vocabulary focus کار میکنم
این کتابه خیلی سخته خیلی!!! :-s
منم اول حرفام گفتم که یه عده خودشون میخواستن برن ریاضی .به نقل از senator-sh :خيلي ببخشيد من مجبور شدم جواب اين دوستمونو بدم.وگرنه تو تاپيك بچه هاي قوچان دخالت نميگردم.خيلي ببخشيد.خانم مينا(!)اولا50نفر نه و 58نفر.بعدشم همه ي رياضيا اونايي نيستن كه معدلشون نرسيده باشه و به زور فرستاده باشنشون.اتفاقا 2 3 تا از بچه هاي زرنگ مدرسه توي همين كلاس دوم رياضيه اگه دقت كني.بقي حرفات تقريبا درسته!!!
مدرسه خواسته کاری کنه که بچه هایی که خواستن برن ریاضی لطمه نخورن اومده این کارو کرده ( که اصن عقلانی نیس) این کارشون توهین به بچه های ریاضی چرا که چون معدلشون پایینه باید برن ریاضی نمیدونن که ریاضی خعلی سخت تر از خوندن زیست و زمینه...به نقل از -mina- :منم اول حرفام گفتم که یه عده خودشون میخواستن برن ریاضی .
اصلا منم میخواستم ریاضی بخونم اما مامان بابام نذاشتن.
مدرسه ی ما تاحالا کی کار عقلانی کرده که این دومیش باشه؟؟؟به نقل از نسریــــن :مدرسه خواسته کاری کنه که بچه هایی که خواستن برن ریاضی لطمه نخورن اومده این کارو کرده ( که اصن عقلانی نیس) این کارشون توهین به بچه های ریاضی چرا که چون معدلشون پایینه باید برن ریاضی نمیدونن که ریاضی خعلی سخت تر از خوندن زیست و زمینه...
اخه اینا بودجه واسه هرچیزی که میگیرن تو چرونده فعالیت های مدرسه ثبت میشه و این به نفع مدرسسبه نقل از -mina- :مدرسه ی ما تاحالا کی کار عقلانی کرده که این دومیش باشه؟؟؟
تو مدرسمون بیشتر از10نفر نماز جماعت نمیخوندن.یه نمازخونه هم داشتیم کلاهمه ی بچه هایی که میرفتن نماز جامیشدن توش.
حالا مدرسه اومده بودجه ی چند سالو جمع کرده داره یه نماز خونه میسازه به چه بزرگی
به نقل از «___نسریــــن___» :بچه ها
کسی هس جزوه فیزیک 3 مستر غلامی رو داشته باشه؟؟
شدیدا بهش نیاز دارم
تیزهوشبه نقل از ~Dr.Shariati~ :المیرا فک کنم داشته باشه
وگرنه باید به آقای درودگر بگی که از اونور واست جور کنه
به هر حال جورش کردی به منم یه ندا بده، لازمه
مگه چشونه؟؟؟به نقل از «___نسریــــن___» :بچه ها با این وضعه دبیرا درسا رو چطو پاس کنیم؟!