پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه
ناهار امروز من :
گوشت مرغ رو به همراه پیاز فراوان در قابلمه ریخته و 3 تا 4 لیوان آب به همراه نمک ، فلفل و زرچوبه اضافه میکنیم
بعد از گذشت مدتی که مرغ تقریبا نیم پز شد ، آب قابلمه را به غیر از گوشت مرغ و پیاز در ظرفی جداگانه خالی می کنیم .
به قابلمه روغن اضافه کرده و گوشت مرغ و پیاز را تفت می دهیم ، سپس دوباره همان آب گوشتی را که جدا کردیم به همراه یک
لیوان آب دیگر به آن اضافه میکنیم و می گذاریم که 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزد .می توان در این قسمت از انواع ادویه ها
برای خوشمزه تر کردن مواد استفاده کرد.عصاره مرغ ، زعفران ، سس فلفل گلوریا و . . .
پس از آن که بیشتر حجم آب تبخیر شد و مایعی غلیظ به دست آمد ، تکه های مرغ را جدا کرد و ریش ریش میکنیم .
نان تنوری رو خرد کرده و در مایع غلیظ مخلوط میکنیم و پس از 10 دقیقه که کاملا مایع را جذب کردند ،
تکه های نان را در روغن سرخ میکنیم.
به همرا گوشت مرغ میخوریم !
-----------------------------------------
یَنی حال کردما
عالی بود !
پ.ن:متاسفانه فراموش کردم کمی روش پنیر بریزم ، حتما" خوشمزه تر میشد !