scare کاربر نیمهحرفهای ارسالها 214 امتیاز 2,084 نام مرکز سمپاد فرزانگان چهاردانگه شهر تهران دانشگاه پلی تکنیک رشته دانشگاه متالورژی استخراجی 2012/5/29 #101 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه امروز براتون 1 دسر دیگه از گنجینه های خودمو داداشم آماده کردم:موز و زیتون!خوشمزس بحثم نکنین!
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه امروز براتون 1 دسر دیگه از گنجینه های خودمو داداشم آماده کردم:موز و زیتون!خوشمزس بحثم نکنین!
مهسافت کاربر حرفهای ارسالها 491 امتیاز 4,511 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه صنایع غذایی 2012/5/30 #102 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه دارم میخورم ! نخوردین نصفِ عمرتون بر فنا اصلا . توت فرنگی و گیلاسُ ریز ریز کنین بریزین لابه لای بستنی وانیلی . . .
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه دارم میخورم ! نخوردین نصفِ عمرتون بر فنا اصلا . توت فرنگی و گیلاسُ ریز ریز کنین بریزین لابه لای بستنی وانیلی . . .
MAHia کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 536 امتیاز 3,592 نام مرکز سمپاد فَرزانـگانــ ـیک شهر کرمان سال فارغ التحصیلی 93 مدال المپیاد باختم بهش... :دی دانشگاه علوم پزشکی کرمان رشته دانشگاه پزشکی 2012/6/11 #103 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه از سری پیشنهاد های مامان!!!خیلی هم خوشمزهُ اینا!! بستنی وانیلی رو با ژله وقتی که مایع هست قاطی کنین بعدش این قطعه های الوئه ورا (کنسروش) رو بریزین توش،بزارین تو یخچال!!بعد 2 ساعت بخورین!! خعـــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه میشه!
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه از سری پیشنهاد های مامان!!!خیلی هم خوشمزهُ اینا!! بستنی وانیلی رو با ژله وقتی که مایع هست قاطی کنین بعدش این قطعه های الوئه ورا (کنسروش) رو بریزین توش،بزارین تو یخچال!!بعد 2 ساعت بخورین!! خعـــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه میشه!
mahdyan کاربر فعال ارسالها 64 امتیاز 241 نام مرکز سمپاد farzangan 4 شهر تهران رشته دانشگاه هر چی خدا بخواد 2012/6/17 #104 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه من خودم عاشق نوشابه با خیارشورم.البته نوشابه با لیمو ترش معرکه است
gaucho کاربر حرفهای ارسالها 435 امتیاز 15,889 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی شهر کاشان دانشگاه پلی تکنیک. (امیر کبیر) رشته دانشگاه مهندسی پلیمر 2012/6/17 #105 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه یعنی کسی هست تا حالا انبه رو با چایی نخورده باشه!!!!!!؟؟؟ عجب چیزیه فقط امتحان کنید
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه یعنی کسی هست تا حالا انبه رو با چایی نخورده باشه!!!!!!؟؟؟ عجب چیزیه فقط امتحان کنید
Zr74 کاربر فوقحرفهای ارسالها 742 امتیاز 4,225 نام مرکز سمپاد دبیرستان فرزانگان ۱ شهر تهران دانشگاه شهید بهشتی رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/17 #106 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه همین الان امتحان کردم خیلی خوب میشه بادمجون با ماکارونی :)
dr.eniac لنگر انداخته ارسالها 3,641 امتیاز 7,857 نام مرکز سمپاد شهید بهشتی نیشابور دانشگاه علومپزشکی مازندران رشته دانشگاه دندانپزشکی 2012/6/17 #107 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه دوتا خوراکی بود از بچگی عاشقش بودم " یکی بیسکوئیت بود که میزدم تو چائی نرم میشد بعد طعمش فوق العاده میشد اصن ، کلی هم حال میداد " یکی دیگه هم سیب و خیار بود که اینم چیز معرکه ای بود وقتی باهم جویده میشدن "
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه دوتا خوراکی بود از بچگی عاشقش بودم " یکی بیسکوئیت بود که میزدم تو چائی نرم میشد بعد طعمش فوق العاده میشد اصن ، کلی هم حال میداد " یکی دیگه هم سیب و خیار بود که اینم چیز معرکه ای بود وقتی باهم جویده میشدن "
گردآفريد کاربر حرفهای فارغالتحصیل ارسالها 398 امتیاز 2,380 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر مشهد دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه داروسازی 2012/6/17 #108 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه به نقل از Dr.Eniac : یکی بیسکوئیت بود که میزدم تو چائی نرم میشد بعد طعمش فوق العاده میشد اصن ، کلی هم حال میداد " کلیک کنید تا باز شود... تو شير حتي
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه به نقل از Dr.Eniac : یکی بیسکوئیت بود که میزدم تو چائی نرم میشد بعد طعمش فوق العاده میشد اصن ، کلی هم حال میداد " کلیک کنید تا باز شود... تو شير حتي
ermia کاربر نیمهحرفهای ارسالها 260 امتیاز 886 نام مرکز سمپاد HnschII شهر mashad مدال المپیاد ادبیات دانشگاه سوال خوبیه! رشته دانشگاه اینم سوال خوبیه! 2012/6/17 #109 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه يكي از پسر دايي هام بود پلو و خورشتو و نوشابه و دوغ و آب و ماست و سالادو سر شام مخلوط ميكرد تو بشقاب ميخورد به جان خودش ^#^ ^#^ ^#^ ^#^
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه يكي از پسر دايي هام بود پلو و خورشتو و نوشابه و دوغ و آب و ماست و سالادو سر شام مخلوط ميكرد تو بشقاب ميخورد به جان خودش ^#^ ^#^ ^#^ ^#^
Madmazel Fairy Tale کاربر حرفهای ارسالها 522 امتیاز 1,895 نام مرکز سمپاد فرزانـ/̵͇̿̿/'̿'̿̿̿ ̿ ̿̿ ½ شهر Minsk دانشگاه BSMU رشته دانشگاه پزشکی 2012/7/27 #110 پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه غذای درست و حسابی که بلد نیسّم :د به همین چیزا راضی ایم :د خوردن خیار + نمک بصورت خلاقانه : خب اول خیار ِ پوست کنده رو با پوست کن یه چند لایه پوست میکنین اینجوری : بعد لوله میکنین میزنین تو نمک بعد نوش ِ جان میکنین :د
پاسخ : خوردنى هاى خلاقانه غذای درست و حسابی که بلد نیسّم :د به همین چیزا راضی ایم :د خوردن خیار + نمک بصورت خلاقانه : خب اول خیار ِ پوست کنده رو با پوست کن یه چند لایه پوست میکنین اینجوری : بعد لوله میکنین میزنین تو نمک بعد نوش ِ جان میکنین :د