خب قرار بود براى اينكه يه تبادل نظرى بشه روى عكساى تاپيك ِ "عكس هاى پرمفهوم" يه عكسايى برگزيده شن
و توى يه تاپيك ِ جداگانه روى مفهومشون بحث بشه
اين اولين عكسه
نظرتون رو راجع بهش بگيد
به نظرتون چه مفهومى ُ ميخواد منتقل كنه؟
حتي شايد بتونه نشون بده يه آدم خيلي توانمندي داره!سايه هايي كه براي استوانه و اون فرد كشيده!! آدم با كوچيكي و كم توانيش نسبت به يه استوانه ي بزرگ فلزي باز هم ميتونه با توانايي هاش اون استوانه رو به حركت در بياره هم اينكه ميتونه كاري كه اون جسم(ماشين) بزرگ تر انجام ميده رو خنثي كنه!خراب كنه!خلافش عمل كنه!...
به نظرم ميخواد بگه كه خيلي وقتا، ما "خودمون" بيشتر از همه باعث به باد دفتن تلاشهامون ميشيم و تو يه دور باطل ميافتيم.
بعد خود تصوير، سياه سفيد بودنش كه معلومه براي چيه. سايههاعم بلند و كشيدهن؛ فك كنم يني اون آفتاب [كه توي كادر نيست] داره غروب ميكنه.
من فکرکنم این یک آدمه که باوجوداینکه تلاش می کنه رد پاهاش رو زمین بمون ولی بازهم باعث ازبین رفتن اونا میشه مثلا یک کسی برای موفقیت دریک کاری تلاش می کنه ووقتی بدستش میاره ولی یک کاری می کنه که موفقیتشو ازبین می بره
شاید ینی اینکه اگه تو زندگی درست عمل نکنیم خودمون با کارهای نادرسته و عجولانه ی خودمون کارای درستمونو هم خراب میکنیم.... در نتیجه همه ی تلاشمون بی نتیجه خواهد بود .....
اینکه با دور خودت چرخیدن به جایی نمیرسی
باید دنبال یه راه و یه مسیر تازه بری نه اینکه دور خودت بچرخی و کارای تکراری انجام بدی
اینجوری به نتیجه نمیرسی و فقط عمرتو هدر دادی :)
اول این که بگم من در کل کارهای هنریو زیاد درک نمی کنم ولی همینجوری خواستم نظرمو بگم
شاید منظورش اینه که این مرد از اول زندگیش فقط و فقط بدون فکر تلاش کرده که مسیر ایندشو هموار کنه و از زندگیش هیچ لذتی نبرده و زمانی ام رسیده به جایی که ازون به بعد هموار که دیگه ته خطه و نمی تونه از نتیجه ی کارش استفاده کنه یا این که به نظرم اگه حتی ته خطم نبود این بازم فقط برا اینده تلاش می کرد
یکی این که با آناهید موافقم ! البته برای بعضی انسان ها!
دوم اینکه فکر می کنم می خواد انسان هایی رو معرفی کنه دارن گذشته خودشون رو الان درست می کنن و همین باعث میشه عمرش تلف شه و در آینده دوباره باید گذشته خودشو درست و این روند ادامه پیدا می کنه!
من که شخصا یاد اسطوره ی "سزیف" افتادم.
همون کسی که گناه نابخشودنی ای انجام داد که سزاوار بدترین مجازاتها بود،و در جلسه ی خدایان،تصمیم گرفته شدن که به اون عمر جاودان عطا کنند.البته به این شرط که هر روز سنگ بزرگی را به بالای کوهی ببرد و بعد از آن بالا ولش کند تا قل بخورد و برود پایین و بعد دوباره برود دنبال سنگ و ببردش بالا و دوباره ولش کند تا قل بخورد برود پایین و همینطوری الی الابد...
چرا بعضی از دوستان رد پا رو نماد کار و تلاش و دستاورد و موفقیت و ... میدونن؟ توی مفهوم رد پا چه بار مثبتی رو میبینن؟ یعنی هدف شخص ایجاد رد پاست؟ (ظاهراً برعکسه.) (لطفاً نگید این هنره و برداشتها متفاوت و زیاد. میفهمم. ولی خب میشه برای درک یه اثر حالات معقولتر رو بررسی کرد.) این که برخیتون فرمودید که زندگیش بی حاصله و ... چون تنها دور یه دایره میچرخه، چندان قابل توجیه نیست. میشه برداشت کرد که شخص به هدفش نمیرسه و کامیاب نیست. برای نشون دادن این که کسی داره رد پاش رو در پشت سرش و در پیش روش محو میکنه، حالتی جز دایره متصور نیست.
سیاه و سفید بودن هم جزء سبک عکاسه و البته این جا اثر مثبت روی القای معانی داره.
(برداشتم رو هم خواهم نوشت.)
به نیمچه هم این اثرو پیشنهاد میدم: http://www.philocelo.fr/medias/images/garcin-sisyphe.jpg