من از 10شب به اونور نمیتونم بخونم ولی اگه درسام سنگین باشه از 3بعداز ظهر شروع میکنم و مابینش هم زیاد استراحت دارم
بطور کلی ساعات مطالعم کم هستش
نمیدونم چطوری زیادش کنم؟؟؟
به نظرم هر موقع خسته وکسل نبودی (و محیط درس خوندن هم فراهم بود بهترین موقعس مثلا من از ساعت سه ونیم شروع میکنم تا اینکه تموم شه گذر زمان واسم اهمیتی نداره(یه دفعه دیدی 8یا7ساعت درس خوندی)البته یه استراحت کوچولو هم باید همراهش باشه تا مطالب برن تو ذهنت :)
منم با بقیه موافقم.خوب خیلی مسخرس.همه دانش اموزیم و تا حالا شده ک اگه حوصله نداشتیم در نخوندیم و در نتیجه بازده وقتی بیشتر میشه ک با شوق و ذوق درس بخونی.حالا فرقی نمی کنه نیم ساعت با حوصله یا ده ساعت بدون حوصله.
یه بار یه مشاور برای ما آورده بودن میگفت که کم ترین بازدهی ذهن موقع غروب آفتابه و هرچی به غروب آفتاب نزدیک شیم بازدهی کمتر میشه. میگفت بیشترین بازدهی نزدیکای اذان صبحه. من خودم اینو امتحان کردم،بعضی وقتا صبح ساعت 4-5 بیدار میشم واسه درس خوندن بازدهیم واقعا بالاست اما خیلی سخته اون موقع بیدار شم و بیدار بمونم!واسه همون با هزار زور و زحمت بیدار میشم، یه آبی به صورتم میزنم که خوابم بپره و یه چیزی میخورم که گشنه نباشم بعد درس مسخونم تا 6 و نیم که حاضر میشم برم مدرسه. بازدهیش واقعا با ساعت 6-9 عصر فرق داره.